VREAU BANI URGENT

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Am nevoie urgenta de bani! Poti sa ma ajuti cu niste bani?

Trebuie sa recunoasteti ca sunteti familiari cu aceasta exprimare. Nu de putine ori suntem abordati de rude, prieteni, colegi sau cunostinte cu astfel de intrebari despre bani. De cele mai multe ori, implicatiile sunt cu adevarat urgent, totusi, exista si situatii cand cei ce dau bani cu imprumut sunt cu adevarat oropsiti de soarta, in sensul ca fac niste sacrificii pentru a ajuta un prieten cu bani, dupa care se roaga de acesta ani in sir sa-i primeasca inapoi.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Cand ajungi la astfel de diverge cu rude sau prieteni este mai bine sa te abti sa faci un bine, decat sa te expui pe tine insuti unor situatii neplacute. Banii sunt ochiul dracului! Este greu sa-i refuzi si este si mai greu sa-i recapeti!

 

Atentie deci cu cine va incurcati, de multe ori, cei mai buni prieteni iti pot face cele mai grele momente din viata, din cauza banilor.

 

Principiul imprumutului poate fi acceptat in conditiile unor situatii urgente, ce nu au o provenienta, sa zicem, determinata de cel ce solicita bani. De exmeplu, o inmormantare sau un alt eveniment neferit sau fericit din viata cuiva. Aceste situatii pot necesita niste bani urgent si exista toleranta fata de cel ce doreste sa faca rost de bani. Vorbesc de situatii limita, fara iesire. Nu vorbesc de nevoia de a face rost de bani pentru a merge in vacanta la mare sau pentru a-ti achizitiona ultima generatie de telefoane sau alte gadgeturi ultimul racnet.

 

Vreau bani urgent! Am nevoie de bani urgent!

 

Foarte bine! Te ajuta doar daca esti intr-o situatie pe car eu o consider demna de a fi luata in seama. Daca vrei bani urgent pentru a-ti satisface un moft sau ma rog, o pofta de viata, mergi la societatile nebancare si solicita un imprumut rapid. Exista credite de consum cu ajutorul carora poti sa cumperi direct din magazin sau chiar online. Exista leasing auto sau alte forme de leasing. Exista credite rapide pentru a merge in vacanta. Si asa mai departe.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies