Solutii de credite fara carte de munca

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Oferte de credite rapide fara carte de munca 2023 si pentru cei ce au in derulare un credit cu datorii

Chiar si datornicii pot accesa un credit, indiferent daca au carte de munca sau nu, cu conditia sa faca dovada existentei unui venit substantial, care sa permita situarea sub limita gradului de indatorare admis din 2023 in piata.

Pentru ca din acest an s-a limitat gradul de indatorare (nu mult, tinand cont ca din veniturile considerate pentru calculul gradului de indatorare nu se mai scad cheltuielile de subzistenta), IFN-urile si bancile vor pune mai mult accent pe veniturile clientilor decat pe alte eligibilitati. Chiar si cartea de munca o sa treaca intr-un plan secundar, putine societati financiare ramanand fidele acestei cerinte.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

In fine, veti putea imprumuta sume de bani fara carte de munca, cu conditia sa aveti venituri taxabile, demonstrabile cu acte. De preferat sa aveti un extras de cont unde va inregistrati veniturile, indiferent daca sunt permanente ori sezoniere. Conditia esentuala este sa aveti venituri si ele sa permita rambursarea in bune conditii a sume de bani pe care doriti sa o imprumutati.

Credit fara carte de munca 2023 veti gasi atat in ofertele IFN-urile cat si la unele banci. Sunt si banci care nu acorda credite decat celor care au contract de munca pe perioada nedeterminanta, adica nici vorba sa iei un credit bancar fara carte de munca. Insa, exista si oferte bancare care se bazeaza exclusiv pe venituri consistente, netinand cont de tipul de contract de munca pe care il detineti.

Evident, vorbim de credite fara carte de munca de tipul celor fara garantii, acordate pe perioade mai scurte de timp, de maxim 5 ani. Nu discutam de credite de nevoi personale acordate pe perioade de 20-30 de ani. Cand vine vorba de acordare pe perioade luni de timp, nicio banca nu te imprumuta daca nu ai un contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata. Este si firesc acest lucru, avand in vedere ca tu trebuie sa-ti asiguri bonitatea pe perioada derularii contractului de imprumut.

Oferte de credite rapide fara carte de munca 2023 veti gasi in ofertele multora dintre societatile nebancare (nu la toate). Unele banci accepta si ele clienti care nu detin o carte de munca. Exista credite bancare pentru clientii care au varii venituri ce nu sunt generate de un contract de munca pe perioada nedeterminanta. Avand in vedere multitudinea de activitati independente aparute in ultimii ani in Romania, este si firsc ca bancile si IFN-urile sa-si adapteze ofertele si pentru aceasta categorie de cetateni si sa nu mai tina cu dintii de cartea de munca.

Bancile acorda mai nou credite si fara adeverinta de venit, bazandu-si calculele exclusiv pe raportul primit de la ANAF in ceea ce-l priveste pe doritorul de credite. Clientul semneaza un acord de verificare a situatiei sale la ANAF, iar banca verifica in doia timpi si trei miscari potentialul sau financiar. Acest lucru a permis acordarea creditelor bancare intr-un timp foarte scurt, chiar si de oridinul orelor.

Vechimea in munca nu mai este un asa impediment in acordarea unui credit bancar. Conditia care vine indeosebi de la banci este sa detii venituri pentru o anumita perioada de timp, indiferent de sursa de finantare (de regula fiecare banca ii afiseaza tipurile de venituri acceptate).


 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies