SERVICIUL DIRECT DEBIT DE LA CETELEM

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ce reprezinta serviciul direct debit de la Cetelem?

Prin optiunea Direct Debit oferita de Cetelem, ratele la creditul de consum se platesc singure.

Folosind serviciul Direct Debit beneficiati de plata automata a ratei, direct din orice cont bancar personal. Serviciul este gratuit, zero costuri suplimentare asociate, operatiunile sunt automate, trebuie doar sa te asiguri ca la scadenta ai banii in cont.

Cu ce ma ajuta serviciul Direct Debit de la Cetelem? Prin serviciul Direct Debit clientii Cetelem isi pot plati automat ratele la creditul contractat. Nu veti mai sta cu grija datei scadente, nu mai pierdeti timp cu deplasarile pentru plata ratelor - totul se va face automat luna de luna.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Cum pot beneficia de serviciul Direct Debit de la Cetelem? In primul rand, trebuie sa aveti deschis un cont personal la orice banca (de exemplu contul / cardul de salariu).

Daca aveti contul / cardul de salariu deschis la BCR, BRD, ING nu aveti nevoie decat de actul de identitate in original si de un extras de cont sau un alt document eliberat de banca dumneavoastra din care sa reieasa ca sunteti titularul contului respectiv.

Cum functioneaza? In ziua scadenta, din contul dumneavoastra bancar se va retrage automat fie suma minima de plata, in cazul ratelor de pe card, fie valoarea ratei, in cazul creditelor de consum.

Ce se intampla daca nu am bani in cont? In cazul in care nu aveti bani suficienti in contul bancar, plata nu va fi efectuata iar rata va trebui platita prin alta modalitate de plata. In acest caz veti fi instiintat fie telefonic fie printr-un SMS.

Cetelem, liderul pietei locale de credite de consum, a inclus in oferta sa serviciu de Debit Direct, cu ajutorul caruia clientii Cetelem isi pot achita ratele lunare automat, din orice cont curent deschis la bancile comerciale.

Serviciul Direct Debit este gratuit si presupune existenta unui cont personal deschis la orice banca ce activeaza pe plan local.

 

Astfel, in ziua scadenta, din contul clientului se retrage automat suma minima de plata, in cazul ratelor de pe card, sau valoarea ratei in cazul creditelor de consum contractate de la Cetelem. In cazul in care in cont nu sunt suficienti bani, plata nu va fi efectuata.

 

In afara de creditul de consum in magazine, Cetelem IFN ofera clientilor sai carduri de credit sub sigla MasterCard, credite auto si credite de nevoi personale cu acordare prin telefon sau internet.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies