Se ieftinesc creditele nebancare in 2023

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Chiar daca nu exista un model pentru aceasta afirmatie, totusi cateva IFN-uri deja au ieftinit creditele nebancare aflate in portofoliu

Indicii privind ieftinirea creditelor nebancare in 2023 le-am avut de la finele anului trecut, cand BNR-ul a impus niste conditii pentru IFN-urile ce acorda credite cu dobanzi mari. Unele dintre ele au ales sa-si mareasca capitalul, altele sa ieftineasca imprumuturile nebancare.

Un exemplu clar de IFN care a ieftinit creditele nebancare aflate in portofoliu este cel al lui Simplu Credit.

Promotie credit - rata saptamana de la 18,19 lei

[DETALII IMPRUMUT]

Poti imprumuta sume cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei cu rata dobanzii de 25% (daca ai venit prin ANAF, esti pensionari ori ai istoric de creditare) ori 40% pentru restul). De asemenea comisionul de analiza dosar este 0. Promotia Provident este valabila pana pe 29 mai 2023.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Acestia au ales sa reduca costurile la toate imprumuturile aflate in portofoliu.

Astfel, la ei DAE maxim este de 32,5%, pentru creditele cu perioada de rambursare mai mare de 90 de zile. Au eliminat de asemenea toate comisioanele.

Alte vesti bune care ne vin de la Simplu Credit: a crescut plafonul maxim de imprumut pana la 25.000 de lei, iar perioada de rambursare au marit-o pana la 48 de luni.

Un alt exemplu de IFN care a ieftin creditele este Smile Credit IFN. Si acest IFN a ales sa reduca dobanda pentru creditele nebancare aflate in portofoliu.

Avand in vedere ca BNR a impus majorarea cu de 10 ori a capitalului necesar pentru creditele cu dobanda ridicata, unele IFN-uri fie au ales sa-si reduca dobanzile, altele sa-si creasca capitalul.

Smile Credit IFN este una dintre IFN-urile care a ales sa-si micsoreze dobanzile.

Astfel, Smile Credit practica o dobanda de 0,19% pe zi, adica echivalent a 68,40% pe an pentru o suma imprumutata de 300 de lei, acesta fiind un exemplu oferit de catre IFN pe platforma online proprie.

Acum, predicita noastra este ca, se vor ieftini creditele nebancare in 2023.

Chiar daca multe IFN-uri si-au marit capitalul, tinand cont ca exista societati care au redus dobanzile, si celelalte vor fi nevoite, treptat, sa reduca dobanda.

Piata nebancara este usor saturata, daca ar fi sa ne intrebati pe noi, de aceea credem ca va exista concurenta si pe dobanzi, nu doar pe conditii de eligibilitate si accesare.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies