Se ieftinesc creditele nebancare in 2020

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Chiar daca nu exista un model pentru aceasta afirmatie, totusi cateva IFN-uri deja au ieftinit creditele nebancare aflate in portofoliu

Indicii privind ieftinirea creditelor nebancare in 2020 le-am avut de la finele anului trecut, cand BNR-ul a impus niste conditii pentru IFN-urile ce acorda credite cu dobanzi mari. Unele dintre ele au ales sa-si mareasca capitalul, altele sa ieftineasca imprumuturile nebancare.

Un exemplu clar de IFN care a ieftinit creditele nebancare aflate in portofoliu este cel al lui Simplu Credit.

Costuri la jumatate la imprumutul Provident!

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti lua un imprumut intre 1.000 ai 2.000 lei de la Provident pana in 19 octobrie 2020 si obtii rate fixe cu costuri la jumatate. Poti aplica online (sau la domiciliu) daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei lunar.

Credit si pentru restantieri

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 20.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Aprobare in 60 minute!

Acestia au ales sa reduca costurile la toate imprumuturile aflate in portofoliu.

Astfel, la ei DAE maxim este de 32,5%, pentru creditele cu perioada de rambursare mai mare de 90 de zile. Au eliminat de asemenea toate comisioanele.

Alte vesti bune care ne vin de la Simplu Credit: a crescut plafonul maxim de imprumut pana la 25.000 de lei, iar perioada de rambursare au marit-o pana la 48 de luni.

Un alt exemplu de IFN care a ieftin creditele este Smile Credit IFN. Si acest IFN a ales sa reduca dobanda pentru creditele nebancare aflate in portofoliu.

Avand in vedere ca BNR a impus majorarea cu de 10 ori a capitalului necesar pentru creditele cu dobanda ridicata, unele IFN-uri fie au ales sa-si reduca dobanzile, altele sa-si creasca capitalul.

Smile Credit IFN este una dintre IFN-urile care a ales sa-si micsoreze dobanzile.

Astfel, Smile Credit practica o dobanda de 0,19% pe zi, adica echivalent a 68,40% pe an pentru o suma imprumutata de 300 de lei, acesta fiind un exemplu oferit de catre IFN pe platforma online proprie.

Acum, predicita noastra este ca, se vor ieftini creditele nebancare in 2020.

Chiar daca multe IFN-uri si-au marit capitalul, tinand cont ca exista societati care au redus dobanzile, si celelalte vor fi nevoite, treptat, sa reduca dobanda.

Piata nebancara este usor saturata, daca ar fi sa ne intrebati pe noi, de aceea credem ca va exista concurenta si pe dobanzi, nu doar pe conditii de eligibilitate si accesare.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies