Provident 2021: eligibilitate, acte, dobanda, forum, pareri

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Un imprumut Provident 2021 va fi cu siguranta unul de incredere pentru foarte multi clienti ale caror pareri exprimate pe forumuri sunt edificatoare.

Pentru aspirantii la un imprumut Provident 2021 exista posibilitatea de a afla ce-i intereseaza citind in primul rand parerile clientilor vechi exprimate din plin pe forum, pe facebook si pe celelalte medii de socializare.

 

Una dintre cele mai vechi companii nebancare ce acorda imprumuturi la noi in tara, Provident si-a creat un renume in piata, fiind vazuta, (dupa parerea noastra dar si dupa parerile pe care noi insine le-am citit de-a lungul vremii pe diverse forumuri) ca o societate de incredere, stabila, cu un cost rezonabil pentru clasa de credite rapide aflata in portofoliu.

 

Promotie credit noiembrie!

[DETALII PROMOTIE]

Pana pe 29.11.2021 poti imprumuta sume intre 1000 si 3000 de lei fara comision analiza si fara comision de gestionare a creditului la domiciliu. Pentru accesare, cei de la Provident solicita sa ai peste 18 ani si venit justificabil.

 

Credit fara refuz si pentru cei rau platnici

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 50.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

In timp cei de la Provident si-au diversificat produsele de creditare, daca acum cativa ani limitele de imprumut nu depaseau 4.000 de lei, astazi IFN-ul a urcat limita maxima la 20.000 de lei. Daca acum cativa ani imprumutul se acorda doar in rate saptamanale, astaz exista posibilitatea sa accesezi fie in rate saptamanale, fie in rate lunara. Faptul ca ei s-au adaptat pietii si cerintelor clientilor inseamna aplecare spre nevoile clientilor si dorinta de mai bine.

 

Dupa parerea noastra, un rol important in vizibilitatea Provident, pe langa reclamele audio-vizuale dar si in online, este reprezentat de aceasta adaptare a produselor in timp.

 

Citind pe forumuri diverse pareri despre imprumuturile Provident, am ajuns sa intelegem de ce acest IFN este atat de cautat: se adreseaza mai multor categorii de clienti, si clienti cu venituri mici si celor cu venituri mare. Cei de la Provident accepta si venituri mici, acest fapt corelat cu plata saptamanala a ratelor atrage o clasa de clienti care altfel n-ar avea acces la credite, fie ele bancare ori nebancare.

 

provident pareri 2020

Condtiile de eligibilitate pentru creditul Provident sunt rezonabile, dupa parerea noastra, fiind mai degraba laxe:


- minim 18 ani in momentul accesarii
- un venit minim garantat

Provident 2021 acte necesare:


- copie dupa buletin
- dovada unui venit cert lunar in cuantum destul de mic comparativ cu alte IFN-uri din piata.

 

Un credit Provident este unul usor de accesat: online sau prin telefon. Puteti sa solicitati online sa fiti sunat.

 

Puteti de asemenea sa apelati la serviciul lor de gestionare la domiciliu a imprumutului si atunci un agent se va deplasa la tine acasa pentru toate etapele aferente creditului.

 

Pe cei de la Provident ii gasiti la numelerele de telefon: 021.275.75.75 ori 021 9877, ori prin SMS la numarul 1805. Puteti sa le trimiteti si mesaje pe adresa relatiicuclientii@provident.ro. Programul de lucru Provident este de luni pana duminica, astfel: de luni pana vineri intre 7:30 si 22, saptamana de la 8:00 la 19:00, iar duminica de la 8:00 la 18:00.

 

Tipurile de credite Provident 2021:


- imprumut standard cu sume accesibile intre 500 si 20.000 de lei: rate fixe lunare ori saptamanale, venit minim lunar de 300 de lei, fara giranti si fara garantii.
- imprumut STAR, cu sume disponobile intre 6.000 si 20.000 de lei, cu venit minim lunar solicitat de 1.300 de lei, fara garantii si fara giranti, cu rambursarea in rate fixe lunare.

 

Pentru inceputul de an 2021 va sugeram sa optati pentru un imprumut usor de luat si usor de rambursat, imprumut cu care cei de la Provident ne-a obisnuit de cativa ani incoace. Sumele disponibile pentru acest produs sunt intre 500 si 20.000 de lei, cu rambursarea in rate fixe lunare ori saptamanale. Banii ii primesti acasa, daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului.

 

Imprumut Provident 2021 pareri


- fiind unul dintre principalii creditori nebancari din Romania, Provident a starnit de-a lungul vremii o serie de pareri, atat pozitive cat si negative. Predomina fireste parerile pozitive, pentru ca oamenii multumiti isi exprima si ei parerile pe forumuri.
- exista pareri negative despre Provident exprimate indeosebi de cei ce nu si-au respectat contractul de credit si care nu si-au rambursat la timp imprumutul. Ca la orice credit rapid, intarzierea in plata ratelor duce la penalizari care sunt mari - corelate spunem noi cu riscurile asociate categoriei de clienti careia i se adreseaza acest tip de imprumuturi. Daca intarzii cateva luni cu rambursarea, atunci suma la care se ajunge din penalizari este cu siguranta mare. Acest lucru il poate cunoaste oricine de la inceput, pentru ca dobanda este transparenta. Costurile sunt usor de calculat pe platforma online a IFN-ului. Se cunosc si penalizarile datorate intarzierilor, acestea fiind trecute clar si in contractul de credit, deci clientii rau-platnici n-ar trebui sa fie suprinsi.

Asadar, una peste alta, dupa parerea noastra, dar nu numai, cei de la Provident ofera niste produse de calitate, cu un cost mediu spre mic spunem noi, comparativ cu alte societati nebancare profilate pe acordarea de credite rapide.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies