MAGAZINE ANTICHITATI DIN BUCURESTI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Prin magazinele de antichitati din Bucuresti

Magazinele de antichitati au un farmec aparte pe care multi dintre noi il iubesc. Poti sa Intri si sa cauti pana cand gasesti ceva ce nu cautai de fapt, dar care ti-a atras atentia si te-a facut curios. Te conectezi foarte usor cu acel obiect, o fi o nrata, o farfurie din ceramica, o masca din lemn, un ceas sau o carte veche. Mai ales daca ai si ochiul format, apreciezi imediat valoarea obiectului si unde merge incerci sa negociezi. In primul rand, colectionarii, dar si iubitorii de antichitati sunt clientii cei mai fideli ai consignatiilor din Bucuresti. Vorbim despre colectionari de arta, de bijuterii, de sculpturi sau de aparate foto vechi. Evident, nu trebuiesc lasati la o parte din cei cu hobby-uri speciale: numismati, filatelisti si alte asemenea specii rare.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Thomas Antiques

Categorie: Magazine de antichitati (Str Covaci 19)

Flash Antiques

Categorie: Magazine de antichitati (Piata Montreal nr.10, Tel: 021 319.12.35)

Magazinul Unistrade

Categorie: Magazine de antichitati (Strada Covaci nr 3-5., Tel: 0722 53.77.66, 0726 67.62.57, 0723 54.03.64)

Magazinul Amadeus Art

Categorie: Magazine de antichitati (Str. Edgar Quinet Nr 3, Tel: 021 315.10.83)

Magazinul Arpiantik

Categorie: Magazine de antichitati (Str. Bobalna Nr.34, Tel: 0729 89.44.57, 0743 10.82.28, 0264 24.83.77)

 

 

1. Thomas Antique este cel mai cunoscut magazin de antichitati din Bucuresti. Situat in Centrul Istoric, la aceeasi adresa pe care se afla de 25 de ani, Covaci nr. 19, aici gasim nu doar un loc de unde putem cumpara obiecte de mobilier, carti sau ceasuri, ci putem savura o cafea sau un ceai.

Cum de acum un sfert de secol lucrurile au evoluat, Thomas Antiques beneficiaza astazi si de prezenta online, de unde nu puteti savura un ceai alaturi de cele doua proprietare, insa va puteti face cumparaturile din confortul casei.

Adresa completa: Strada Covaci nr. 19, centrul vechi, Bucuresti (langa Hanul lui Manuc)

Website: www.thomas-antiques.ro. Se poate cumpara online.

 

2. Un alt loc cu traditie printre colectionari este Galeria Amadeus Art, deschisa acum 11 ani. Gama de produse de aici este ceva mai extinsa decat la Thomas Antique - tablouri, ceasuri, bijuterii sau carpete, adaugandu-se si servicii de restaurare sau expertiza. Pe scurt, daca ai un obiect vechi si vrei opinia unui expert, mergi la Amadeus Art si afli daca ai dat peste o comoara sau doar peste o tinichea. In plus, galeria si cumpara obiecte, asa ca daca ai ceva de vandut, fa-le o vizita.

Adresa completa: Str. Edgar Quinet Nr.3, Bucuresti , Sector 1

Website: www.antichitati.ro

 

3. Tot pe strada cu Thomas Antique, gasiti o consignatie cu traditie: Unistrade. In cele doua magazine pe care le detin puteti gasi bijuterii, orologie, arta populara autentica, portelan, sticlarie semnata de autori consacrati, arta decorativa, broderie veche si obiecte de mobilier.

Adresa completa: Covaci, nr. 5 si Covaci, nr. 19, Sector 1.

 

Magazine online de antichitati

In era e-commerce-ului era firesc sa apara si magazine online romanesti de antichitati. Daca nu esti din Bucuresti sau dintr-un oras mare ori ai incredere in proprietar si ai mai cumparat de acolo, exista cateva magazine pe care ar trebui sa le consulti.

Artantik: www.artantik.ro

Eantique: www.eantique.ro

Euro antichitati: www.euro-antichitati.ro

 

Cam astea ar fi principalele recomandari in materie de magazine de antichitati din Bucuresti.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies