INTREBARI SI RASPUNSURI - bani urgent - imprumuturi nebancare - credite online

E ceva ce nu ati gasit in site? Intrebati, si veti afla

Nu este niciodata ceva jenant sa intrebi, oricat de simpla ar parea uneori problema. Intotdeauna este mai usor sa afli mai multe, din cat mai multe surse. Nu se stie niciodata cand primesti o idee interesanta. Ba chiar de foarte multe ori, descoperim ca nici macar nu puneam intrebarea corecta.

Adunam mai jos cateva dintre cele mai intalnite intrebari puse de cititori in paginile acestui site, impreuna cu raspunsurile date. Suntem siguri ca veti veni in continuare si cu alte intrebari, si va garantam ca vom raspunde la fel de precis si de prompt cum veti vedea mai jos ca o facem mereu.

 

Credit nebancar cu poprire pe salariu. Merge si online?

Cand ai intarzieri la plata unei rate, banca te instiinteaza si apoi te raporteaza catre Biroul de Credit, deschizand si procedurile de executare silita. "

Citeste raspunsul

 

Credit bancar cu salariul minim pe economie

Credeti ca pot sa obtin un credit de nevoi personale de la o banca, daca am salariul minim pe economie? Mentionez ca am doar 5 luni vechime la ultimul angajator si am si o intrerupere de 30 de zile pentru ca firma la care am lucrat inainte a dat faliment. "

Citeste raspunsul

 

Credit nebancar in 48 de ore

Cineva are nevoie de bani in cel mult doua zile. Spune: "M-am interesat la o alta firma dar este nevoie ca salariul sa-l primesc pe card, eu luand banii in mana. Dar am un cont deschis la ***. Va multumesc si astept un raspuns."

Citeste raspunsul

 

Suma mica de bani, la un venit mic.

O persoana are nevoie urgenta de o suma foarte mica (cca 100 euro), si ne spune: "Venitul meu lunar este din indemnizatia copilului de 600 Ron plus alocatia de 200 Ron."

Citeste raspunsul

 

Credite nebancare fara adeverinta de salariat.

Multa lume ne intreaba despre nevoia de adeverinta de salariu, adeverinta de venit, etc. O intrebare tipica este: "Ceea ce vreau sa va intreb, cu un extras de cont pe numele meu ce coincide cu adresa din buletin unde va pot demostra ca primesc bani periodic (la cateva zile) sume cuprinse intre 100 si 400-500 lei, putem colabora in vederea finalizarii unui credit?"

Citeste raspunsul

 

Imprumuturi nebancare pentru firme

Avem intrebari legate de domeniul imobiliar: "Dorim un imprumut pentru a finaliza un proiect inceput si finalizat in proportie de 80%. Proiectul nostru consta intr-un restaurant, sala nunti, terenuri sport si centru spa."

Citeste raspunsul

 

Bani urgent, fara multe acte. Bani pentru cei inscrisi in Biroul de Credit

"Buna ziua asi dori sa fac un credit nebancar rapid,astept un rasp de dvs. va multumesc!!".. aceste intrebari se leaga de tot felul de sume (5000 lei.. 20000 lei.. 1000 euro...).

Citeste raspunsul

 

Bani rapid din imprumuturi nebancare

"AS DORI UN MIC CREDIT DE 1500-2000.UN CREDIT NEBANCAR, CU IPOTECA. AM UN SALARIU DE 630,00.". No comment

Citeste raspunsul

 

Imprumut de bani urgent, fara acte, fara verificare la Biroul de Credit

Multe intrebari care se leaga de Biroul de credit... gen "Am nevoie de 1500 ron dar sunt in Biroul de Credit cu cifra 6 va rog sa ma ajutati multumesc"

Citeste raspunsul

 

Bani urgent, conditii de eligibilitate indeplinite pentru accesarea unui credit nebancar

Intrebari clare si concrete: "Vreau sa obtin rapid un credit de 6.000 lei am venit stabil pe luna 1260 lei"

Citeste raspunsul

 

Credit de nevoi personale pentru refinantarea unui credit BRD.

Refinantarea, o solutie? Lumea ne intreaba.. "Buna ziua as dori sa fac si eu o refinantare sau un credit de nevoi personale si doresc sa scap de imprumutul de la ***"

Citeste raspunsul

 

Bani din imprumuturile nebancare pentru restantieri. Bani imprumut pe termen lung pentru cei inscrisi in Biroul de Credit

Intrebari la care este greu de raspuns: "AS DORI UN CREDIT AM RESTANTE IN BIROUL DE CREDIT DACA TOTUSI MA PUTETI AJUTA CONTACTATI-MA AS VREA 5000RON PE 5 ANI VA MULTUMESC". De ce? Suma foarte mica, perioada foarte mare.... si exclus la banci datorita trecutului.

Citeste raspunsul

 

Bani urgent, pentru cei cu restante la imprumuturi nebancare, inscrisi in Biroul de Credit

Ceva mai detaliat, dar tot ca in situatia de mai sus: "Ma interseaza daca in conditiile in care am un imprumut la o institutie nebancara, am avut intarzieri si acum am o poprire pe salariu si bineinteles sunt si in biroul de credit pot accesa un alt imprumut la o institutie nebancara? Am un salariu de 2300 ron din care 300 ron am poprire de un an."

Citeste raspunsul

 

Bani rapid din imprumuturi nebancare, doar cu buletinul

"Am nevoie urgenta de 700 de lei pentru probleme familiare si nu am un loc de munca ca sa pot imprumuta de la banci am un venit din strainatate de la parintii mei dar am nevoie de un imprumut rapid."

Citeste raspunsul

 

Bani urgent din credite nebancare, fara multe acte

Intrebari incomplete: "As dori si eu credit de nevoi personale am un venit de 1100 ron. Mentionez ca sunt in concediu crestere copil". Din ce este format acel venit? Care este venitul per familie?

Citeste raspunsul

 

Ce sume de bani poti obtine apeland la creditele nebancare?

"As dori sa fac un imprumut la dumneavoastra urgent si as dori sa discut despre imprumut despre ce suma se poate da si modalitatea de plata."

Citeste raspunsul

 

Imprumut nebancar ipotecar pentru refinantarea unui credit bancar

"Sunt in biroul de credit si nu mai am posibilitatea accesarii unei refinantari. am o situatie financiara critica si as intreba daca exista vreo inst. nebancara care ma poate ajuta"

Citeste raspunsul

 

Cel mai rapid si cel mai ieftin imprumut nebancar urgent de bani

"Doresc un credit de 2500 ron, am 1250 salar de incadrare. Mentionez ca am nevoie de bani urgent".. sa vedem ce inseamna asta

Citeste raspunsul

 

Bani rapid in 24 de ore la Institutiile Financiare Nebancare

O doamna ne intreaba: "Sunt salariata, am salariu de 2200 lei pe luna si un copil in intretinere. ma intereseaza orice forma legala de imprumuturi bani in 24 de ore, pentru ca am o problema urgenta de rezolvat si nu stiu la cine sa mai apelez. exista o posibilitate sa obtin in 24 de ore 1000 de lei sau macar 500 de lei?". Vedeti cum am putut-o ajuta

Citeste raspunsul

 

Bani rapid in 48 de ore la Institutiile Financiare Nebancare

" Am nevoie de un Imprumut rapid de bani, imprumut in 48 ore la domiciliu .. mentionez ca doresc un imprumut nebancar fara garantii, daca se poate". Se poate

Citeste raspunsul

 

Imprumut rapid de bani pentru un caz disperat

"Va rog sa ma ajutati, sunt disperata,vreau un imprumut urgent de bani sa-mi rezolv un necaz aparut. am nevoie de 500 de lei pana maine daca se poate. mentionez ca nu doresc imprumut provident". Am intalnit des expresia asta... si o vom demonta

Citeste raspunsul

 

Bani rapid in mana de la Institutiile Financiare Nebancare

"Sunt salariat, am salariu de 1200 lei pe luna. am nevoie de un imprumut de bani, urgent in 24 de ore, pentru ca am o problema rapida de rezolvat si nu stiu la cine sa mai apelez".

Citeste raspunsul

 

Imprumuturi nebancare online. Bani rapid.

"As vrea un credit nebancar rapid si am inteles ca pot sa intru online sa iau bani rapid?"

Citeste raspunsul

 

Credite nebancare online de la IFN

Intrebare interesanta: "Daca iau un credit online inseamna ca nu mai e nevoie de adevarinta de salariat sau de venit? te mai verifica cineva ca esti inscris in Biroul de Credit daca aplici online pentu un credit nebancar?"

Citeste raspunsul

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies