INFORMATII DESPRE IMPRUMUTURILE NEBANCARE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Informatii despre imprumuturile nebancare urgente: suma maxima, suma minima, modalitatea de plata, rata creditului, venitul lunar, alte acte necesare.

 

INFORMATII DESPRE IMPRUMUTURILE NEBANCARE - Ce sume de bani poti obtine apeland la creditele nebancare?

Buna ziua. As dori sa fac un imprumut la dumneavoastra urgent si as dori sa discut despre imprumut despre ce suma se poate da si modalitatea de plata. Astept un contact de la dumneavoastra. Va multumesc

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

 

RASPUNS - INFORMATII DESPRE IMPRUMUTURILE NEBANCARE - Ce sume de bani poti obtine apeland la creditele nebancare?

 

Conform legii de functionare, Institutiile financiare nebancare (IFN) sunt institutii reglementate, la fel ca si bancile, de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR). Un IFN poate functiona doar daca primeste autorizatie de functionare de la BNR, iar pe parcursul functionarii este monitorizat si supravegheat de catre BNR.

 

Din acest punct de vedere, nu este nicio diferenta intre un IFN si o banca (a se vedea in acest sens www.bnr.ro cu toate registrele de inregistrare ale bancilor, IFN-urilor si ale altor institutii financiare).

 

Diferenta majora dintre un IFN si o banca este faptul ca un IFN nu poate lua depozite de la populatie, de aici cerintele de capital social si de risc mai relaxate pentru un IFN fata de o banca. Un IFN nu devine dator catre public, ci publicul, prin accesarea de credite devine dator catre IFN. Asadar, riscul nerambursarii este suportat doar de catre IFN, publicul neavand niciun fel de risc.

 

Imprumuturi nebancare - ce sunt si cum le obtinem?

Spre deosebire de banci, IFN-ul (institutii financiare nebancare) pot acorda imprumuturi nebancare, fara multe acte si fara multe formalitati.

 

Pentru a avea mai putine conditii de indeplinit privind accesarea unui imprumut nebancar, pentru ca IFN-urile sa aiba o atitudine mai permisiva, trebuie sa va indreptati atentia catre imprumuturile nebancare rapid, prin intermediul carora puteti obtine banii rapid, fara multe acte, fara multe cerinte, uneori fiind suficiente doar doua: adeverinta de cenit/adeverinta de salariat sau talonul de pensie si copia dupa buletin.

 

Imprumuturi nebancare rapide au devenit un fel de ultima sansa pentru restantierii bancilor, cei inscrisi cu un scoring negativ in Biroul de Credite, cei cu venituri mici, cei ce nu au alta sansa de a indeplini conditiile de eligibilitate pentru un imprumut bancar sau pentru orice alt produs nebancar.


Spre deosebire de banci, IFN-ul (institutii financiare nebancare) pot acorda imprumuturi rapide, nebancare, fara multe acte si fara multe formalitati.

 

Pentru a va raspunde la cerinta si pentru a va oferi informatii utile privind imprumuturile nebancare urgente ne-am oprit in primul rand la site-ul Provident, unul dintre cel mai activ IFN (cel putin la nivelul reclamei si vizibilitatii pentru oamenii obisnuiti).

 

Din informatiile pe care ni le prezinta institutia mai sus amintita am selectat pentru dvs. raspunsurile la trei intrebari pe care ni le punem cu totii daca ne trece prin cap ideea unui imprumut nebancar:

 

Ce sume de bani pot imprumuta si pe ce perioade?

La o prima colaborare poti solicita sume cu valori intre 500 si 3000 de lei, pe 42 sau 56 de saptamani. Clientii existenti pot obtine sume de pana la 3500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile.

Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare,poti sa utilizezi calculatorul de rate de pe site-ul Provident.

 

Care este costul total al unui imprumut nebancar si in ce consta acesta?

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.

Costul unui imprumut depinde de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea.

Costul total include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.

Poti sa folosesti calculatorul de rate pentru a stabili imprumutul care ti se potriveste si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau.

 

Cum pot solicita un imprumut nebancar?

Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ii poti contacta telefonic pe cei de la Provident.

 

Deci, cititind aceste randuri putem spune ca este destul de facil sa abordezi aceste imprumuturi nebancare. Insa, daca esti intr-o situatie de restantier la alte credite sau cu un trcut ce te-a catalogat drept rauplatnic, figurand in baza de date a Biroului de Credit cu un scoring negativ, n-ai incotro decat sa te indrepti catre imprumuturile nebancare rapide.

 

In ultima vreme imprumuturile rapide sunt cele mai cautate produse financiare nebancare. Aproape orice site de IFN va pune la dispozitie in clar ofertele de creditare rapida. Ficare dintre aceste societati si-au diversificat clasele de imprumuturi nebancare cu aceasta forma de creditare rapida, specifica, de la creditul pana la salariu de la Viva Credit pana la creditul la domiciliu, de la Provident.

 

Cum, de unde si in cat timp poti obtine urgent bani apeland la creditele nebancare rapide?
Nevoia rapida de bani neface de mult ori sa luam in considerare obtinerea unui credit. In conditiile in care normnele BNR privind creditarea s-au inasprit simtitor, bancilecer garantii pentru aproape orice fel de credit, institutiile financiare nebancare par a fi solutia. Acordate urgenta, fara a solicita multe acte, creditele rapide nebancare va pot ajuta pe termen mediu si scurt.

Creditele nebancare rapide sunt aprobate usor dar se ramburseaza greu; de ce? Pentru ca sunt scumpe. Majoritatea institutiilor financiare nebancare promit rate fixe, in lei si nu va cer garantii.

 

Daca ne gandim, riscul pe care aceste societati trebuie sa-l acopere este unul mare, astfel ca aceasta acoperire se vede cumva in costul total al creditului oferit. Va invitam sa consultati sectiunile de informatii utile despre bani urgent pentru ca acolo veti gasi explicatii pe larg privind costurile reale a imprumuturilor nebancare rapide.

 

Cine ofera credite nebancareurgente si cum se pot obtine?

Daca anaizam doua dintre cele mai importante IFNuri, iata pe scurt oferta acestora: Provident si Cetelem.

 

Provident: creditare de pana la 20.000 lei, acordare rapida in 48 de ore (daca optati pentru serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului), rambursare in maxim 134 saptamani.

Puteti solicita un imprumut nebancar completand formularul online disponibil pe www.provident.ro.

Documente necesare pentru a solicita un credit rapid Provident

- Act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil
- Dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie)

 

Cetelem: credite rapide de nevoi personale de pana la 10.000 lei sau carduri nebancare de cumparaturi cu rambursare in rate

Cetelem va ofera doua tipuri de credite nebancare: nevoi personale sau carduri de cumparaturi. Cel mai rapid mod de a aplica pentru un credit de nevoi personale este completarea formularului disponibil pe www.cetelem.ro. Completarea formularului online dureaza aproximativ 10 minute dupa care veti fi contactat de un reprezentant care va va indruma pentru pasii urmatori.

Cardurile nebancare de cumparaturi le puteti obtine direct din magazinele pertenere, lista acestora fiind disponibile tot pe www.cetelem.ro.

 

Documente necesare pentru credit de nevoi personale

- Copie dupa actul de identitate (Buletin de identitate / Carte de identitate)
- Adeverinta de venit / Fluturas de salariu (pentru angajati)
- Cupon de pensie in original (pentru pensionari)
- Documentatie specifica PFA (pentru persoane fizice autorizate)
- Document care sa ateste domiciliul
- Extras de cont
- Fisa fiscala

 

Credite de la banci sunt greu de obtinut, iar veniturile romanilor sunt din ce in ce mai mici; in aceste conditii, solutiile pe care vi le recomandam pentru a putea imprumuta rapid osuma relativ mica de bani urgent sunt:

 

Credit nebancar de la sociatatile de tip IFN care acorda de imprumuturi nebancare. Societatile nebancare va pot rezolva nevoia urgenta de bani. Unele dintre ele (TBI Credit, de exemplu) se lauda ca aprobarea creditului se face in maxim 24 de ore. Conditiile de obtinere a unui imprumut sunt lejere, fiind necesar doar adeverinta de venit si buletinul. La fel se intmapla si cu Viva Credit, care promite prin intermediul creditului pana la salariu, tot un produs financiar rapid, aprobarea creditului in cateva ore si primirea banilor urgent in mana, in maxim 24 de ore.

 

Cardurile nebancare. Din fericire pentru cei cu restante la alte credite, cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau platnici, ori cu alte antecedente negative in privinta imprumuturilor de orice fel, exista cardurile nebancare. Aceste carduri nebancare n-au fost la fel de restrictionate cum s-a intamplat cu celelalte produse financiare nebancare (imprumuturile nebancare de nevoie personale - creditele de consum - creditele cu buletinul). Nu este o modalitate concreta prin care sa obtineti bani cash, dar puteti face cumparaturi in magazine partenere ale institutiei de la care obtineti aceste carduri.

Mai exact, daca aveti nevoie de bani pentru a cumpara obiecte (de orice fel), cardul nebancar este o varianta. Mai multe despre carduri nebancare aflati aici.

 

Refinantarea creditului actual. Chiar daca nu veti obtine bani, refinantarea va diminua ratele actuale. Cu alte cuvinte, in loc sa aveti mai multi bani in buzunar veti plati rate mai mici la creditul (creditele actuale).

Refinantarile va pot ajuta in doua moduri: fie beneficiati de conditii mai bune, fie prelungiti perioada de rambursare. Creditele de refinantare se pot face la aceiasi banca sau la o alta. De asemenea, aparitia in piata imprumuturilor nebancare a unor societati specializate, unele exclusiv, altele avand in domeniul de activitate printre multe alte produse, creditele nebancare ipotecare. De exemplu Verida Credit, este un IFN specializat exclusiv in credite nebancare ipotecare. La aceasta societate puteti apela pentru refinantarea unui credit bancar ipotecar, daca nu mai gasiti solutii si nu stiti cum puteti iesi dintr-o situatie neplacuta.

 
n
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies