IMPRUMUTURI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Bani din imprumuturi

Cel mai facil mijloc de a face rost de bani, ramane imprumutul. De foarte multe ori oamenii nici nu se mai gandesc ca trebuie sa incerce un castig in plus, fie la locul de munca, fie extra. Gandul multora dintre noi, atunci cand ne aflam intr-o situatie dificila se indreapta catre imprumuturi. Din pacate am fost invatati prost inainte de criza, iar acum, ni se sparg in cap toate ulcelele economiei care duduia pe seama creditelor nebancare de consum din magazine si a creditelor bancar eipotecare.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Daca bancile traiesc dupa urma imprumuturilor catre statul roman si din colectarea ratelor lunare la creditele nenorocite contractate in anii 2006 - 2008, Institutiile Financiare Nebancare au o dezvoltare fulminanta, fiind printre putine posibilitati pe care le mai au romanii de a contracta un imprumut, de a face rost de bani.

 

Lista Institutiilor Financiare Nebancare, acreditate de catre BCR este una impresionanta si pare a creste pe zi ce trece. Oricum, succesul acestor societati nebancare deriva atat din oferirea efectiva a unor imprumuturi de bani, dar mai ales din faptul ca sunt singura posibilitate pentru cei cu restante la banci de a mai obtine un imprumut de bani.

 

Imprumuturile nebancare au devenit sursa de inspiratie a romanilor. Stiati, de exemplu, ca sunt multe Institutii Financiare Nebancare care s-au profilat pe credite ipotecare?! Suna ciudat, este adevarat! Insa, asta este realitatea trista din Romania, unde bancile nu mai dau credite, pentru ca finantateaza un stat falimentar, la niste dobanzi ce nici cu gandul n-au visat prin tarile lor de provenienienta, iar guvernantii nostri sunt fericiti ca primim imprumuturi la pretul la care Grecia intrata in faliement se imprumuta pe pietele internationale.

 

Imprumuturile nebancare si circul de la televizor este sansa romanilor de a-si duce viata. Din fericire, exista o concurenta serioasa intre aceste Institutii Financiare Nebancare, astfel inca, deja nu-si mai permit deviatii. Mai auzim din cand in cand de cage un caz al unora pacaliti de imprumuturile nebancare sau de cardurile nebancare, insa, s-au rarit.

 

Situatia de azi i-a impins pe romani catre aceasta posibilitate de a obtine bani, acestia apeland la imprumuturile nebancare in foarte multe situatii. Dupa cum spuneam, ofertele acestor Institutii Financiare Nebancare, variaza deja de la creditele de consum, la creditele ipotecare.

 

Ce tipuri de credite acorda IFN-urile romanesti?

 

Cei care vor sa faca rost de bani intr-un timp scurt, se orienteaza catre imprumuturile scurte numite generic microcredite. Daca, insa, ai nevoie de o suma mai mare de bani, poti opta pentru creditele ipotecare acordate pe perioade mai lungi de timp.

 

Sunt multe IFN-uri in piata romaneasca, unele sunt axate doar pe microcreditare, altele doar pe credite ipotecare, dar sunt si genul hibrid - cele care au in portofoliu atat imprumturi pe termen scurt cat si pe termen lung cu garantii ori fara.

 

Din randul IFN-urilor care acorda microcredite, amintim aici: Telecredit, CreditFix, Ferratum.

IFN-uri care acorda credite pe termen lung fara garantii: Cetelem, BRD Finance, Credius, Simplu Credit.

IFN-uri hibride care acorda atat credite fara garantii cat si cu garantii: Fast Finance, IFN Extra Finance.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies