IMPRUMUTURI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Bani din imprumuturi

Cel mai facil mijloc de a face rost de bani, ramane imprumutul. De foarte multe ori oamenii nici nu se mai gandesc ca trebuie sa incerce un castig in plus, fie la locul de munca, fie extra. Gandul multora dintre noi, atunci cand ne aflam intr-o situatie dificila se indreapta catre imprumuturi. Din pacate am fost invatati prost inainte de criza, iar acum, ni se sparg in cap toate ulcelele economiei care duduia pe seama creditelor nebancare de consum din magazine si a creditelor bancar eipotecare.

Imprumut rapid rate fixe

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti accesa de la Provident un imprumut intre 500 si 15.000 lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale. Fara giranti si fara garantii. Acte necesare: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei pe luna).

Credit nebancar pe termen lung

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

Daca bancile traiesc dupa urma imprumuturilor catre statul roman si din colectarea ratelor lunare la creditele nenorocite contractate in anii 2006 - 2008, Institutiile Financiare Nebancare au o dezvoltare fulminanta, fiind printre putine posibilitati pe care le mai au romanii de a contracta un imprumut, de a face rost de bani.

 

Lista Institutiilor Financiare Nebancare, acreditate de catre BCR este una impresionanta si pare a creste pe zi ce trece. Oricum, succesul acestor societati nebancare deriva atat din oferirea efectiva a unor imprumuturi de bani, dar mai ales din faptul ca sunt singura posibilitate pentru cei cu restante la banci de a mai obtine un imprumut de bani.

 

Imprumuturile nebancare au devenit sursa de inspiratie a romanilor. Stiati, de exemplu, ca sunt multe Institutii Financiare Nebancare care s-au profilat pe credite ipotecare?! Suna ciudat, este adevarat! Insa, asta este realitatea trista din Romania, unde bancile nu mai dau credite, pentru ca finantateaza un stat falimentar, la niste dobanzi ce nici cu gandul n-au visat prin tarile lor de provenienienta, iar guvernantii nostri sunt fericiti ca primim imprumuturi la pretul la care Grecia intrata in faliement se imprumuta pe pietele internationale.

 

Imprumuturile nebancare si circul de la televizor este sansa romanilor de a-si duce viata. Din fericire, exista o concurenta serioasa intre aceste Institutii Financiare Nebancare, astfel inca, deja nu-si mai permit deviatii. Mai auzim din cand in cand de cage un caz al unora pacaliti de imprumuturile nebancare sau de cardurile nebancare, insa, s-au rarit.

 

Situatia de azi i-a impins pe romani catre aceasta posibilitate de a obtine bani, acestia apeland la imprumuturile nebancare in foarte multe situatii. Dupa cum spuneam, ofertele acestor Institutii Financiare Nebancare, variaza deja de la creditele de consum, la creditele ipotecare.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies