IMPRUMUTURI NEBANCARE PENTRU PERSOANE JURIDICE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Imprumuturi nebancare acordate persoanelor juridice. Imprumuturi nebancare pentru firme.

 

IMPRUMUTURI PERSOANE JURIDICE - Imprumuturi nebancare pentru firme

buna ziua
dorim un imprumut pentru a finaliza un proiect inceput si finalizat in proportie de 80%.
proiectul nostru consta intr-un restaurant, sala nunti, terenuri sport si centru spa

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

 

RASPUNS - IMPRUMUTURI PERSOANE JURIDICE - Imprumuturi nebancare pentru firme

 

Exista o clasa aparte a imprumuturilor nebancare destinate fie exclusiv, fie partial, persoanelor juridice, adica firmelor. Ofertele de creditare ale institutiilor nebancare prin oferirea de credite de consum catre persoanele juridice sunt variate si concurenta intre IFN-ri este mare.

 

Exista, de exemplu, creditul de nevoi curente cu ipoteca destinal persoanelor juridice, ce va poate aduce pana la 100 000 de euro. Valoarea minima a acestui imprumut poate fi de 5000 de euro, iar cea maxima de 100 000 de euro, iar in cazul microcreditarilor de maxim 15 000 de euro. Dobanda acestor credite este variabila si depinde de bonitatea clientului, avand ca baza o compoenenta fixa pe durata creditatii. Creditele de nevoi curente cu ipoteca pentru firme sunt acordate de majoritatea IFN-urilor ce au in portofoliu servicii de creditare pentru persoanele juridice.

 

Factoringul poate fi o rezolvare a problemelor de finantare pentru acele firme ce au nevoie urgenta de bani. Factoring-ul reprezinta o solutie deosebita pentru finantarea firmelor ce au nevoie urgenta de lichiditati, prin cesionarea facturilor cu plata la termen. Un astfel de serviciu de factoring pentru firme este oferit de IFN Extra Finance S.A.

 

Operatiunile de scontare va pot genera incasri rapide de 80% din valoarea biletelor la ordin sau a filialelor CEC. Scontarea este operatiunea prin care puteti incasa in avans 80% din valoarea BO si CEC primite de la client. Scontarea BO si CEC se realizeaza prin girarea instrumentelor de debit in favoarea Simplu Credit IFN.

 

Patria Credit, consateanul tau, iti ofera conditiile avantajoase ale creditul de investitii combinate cu cele ale creditului pentru capital de lucru. Daca vrei sa investesti sau vrei sa pornesti o afacere proprie in agricultura, noi te ajutam prin intermediul creditului mixt care imbina conditiile avantajoase ale creditul de investitii, cu cele ale creditului pentru capital de lucru - Credite Mixt pentru agricultori. Daca esti producator agricol, noi te ajutam cu un credit special conceput pentru activitatile. Cu banii obtinuti de la noi, iti poti cumpara animale de reproductie pentru lapte sau ingrasat, echipamente, utilaje, tot ce iti trebuie pentru a-ti desfasura cu succes activitatea. - Credit pentru investitii agricole Patria Credit


Creditul mixt pentru afaceri mici si foarte mici, imprumutul prin care poti rezolva tot ce ti-ai propus. Pentru ca nevoile tale sunt multiple noi iti propunem creditul prin care poti rezolva tot ce ti-ai propus. Printr-un singur credit se pot finanta atat capitalul de lucru, investitiile constand in achizitii sau imbunatatiri imobiliare - Credit mixt Patria Credit.

Partia credit va propune Creditele pentru investitii destinate afacerilor mici si foarte mici. Fie ca ai nevoie de bani pentru a porni o investitie de la zero, fie pentru ati finanta nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, noi iti propunem creditul de investitii. Creditul poate fi folosit pentru achizitii sau imbunatatiri imobiliare, achizitii. - Credite investitii IMM-uri Patria Credit

Creditul pentru persoanele fizice autorizare si asocitii familiale: credite de consum sau achizitie de bunuri. Creditul pentru persoanele fizice autorizare si asocitii familiale oferit de RoCredit are ca destinatiesatisfacerea nevoilor personale, finantarea construirii, cumpararea, reabilitarea, consolidarea sau extinderea imobilelor, refinantarea altor credite. - Credite pentru PFA-uri si asociatii familiale

Liniile de credit puse la dispozitia firmelor de companie RoCredit au ca destinatie acoperirea deficitului de fonduri pentru o perioada determinata, aferent activitatii curente a clientului, sub forma de capital de lucru/refinantarea liniei de credit.
Rocredit IFN va poate finanta procesul de productie sau achizitia de echipamante si utileje.
Creditul pe obiect oferit de Rocredit este o solutie avantajoasa pentru aprovizionarea cu materii prime, materiale, semifabricate, subansamble din tara, necesare procesului de productie, cheltuieli de investitii sau refinantarea altor credite in conditii avantajoase. - Credite pentru materii prime sau materiale pentru persoane juridice

Daca aveti nevoie de bani pe termen scurt pentru acoperirea unor nevoi legate de trezorerie, RoCredit IFN va vine in ajutor. Creditele pentru trezorerie sunt imprumuturi pe termen scurt si au ca scop acoperirea necesitatilor temporare de trezorerie ale clientului pentru desfasurarea activitatii de baza.

 

Pentru un imprumut nebancar pentru persoane juridice mai puteti apela de asemenea la Easy Credit, ImoCredit, etc.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies