IMPRUMUTURI PENTRU CEI AFLATI IN BIROUL DE CREDITE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cine acorda credite restantierilor, celor inscrisi cu datorii in BC? Solutii la indemana online.

Esti restantier si figurezi cu datorii in Biroul de Credite? Iata cateva solutii de a obtine bani imprumut chiar si in aceste solutii. Va oferim informatii despre societati nebancare ce acorda credite fara verificare Birou de Credit.

Stim ca exista cereri numeroase de imprumuturi din partea celor inscrisi ca datornici in BC, de aceea ne-am gandit sa va oferim cateva informatii utile despre societatile nebancare ce ofera astfel de credite.

Cum faci rost de bani daca esti inscris in BC? Cauti IFN-uri ce acorda credite restantierilor fara verificare BC, in primul rand. Apoi, evaluezi ofertele acestor societati si incerci sa descoperi care este cea mai potrivita pentru tine.

Cei ce figureaza in Biroul de Credite ca restantieri sunt de regula cei ce au avut in trecut reale probleme de rambursare a unor credite bancare. Noi intelegm situatiile si stim ca de regula unele cazuri sunt cu adevarat tragice, insa, dupa cum bine stiti, din Biroul de Credite nu prea iesi, decat daca a trecut un anumit interval de timp, ori daca te scoate banca din proprie intiativa.

Asadar, care sunt solutiile? Cine acoda credite rapide catre restantieri, cine acorda imprumuturi celor inscrisi in BC? Iata cateva oferte din piata de credite fara verificare in Biroul de Credite:

Imprumut Viva Credit si pentru cei cu istoric negativ

Credit IFN pentru restantieri de la CreditFIX

 

1. Credius- o societate nebancara relativ noua pe piata, ofera credite si celor rau-platnici. Credius acorda credite rapide pe termen scurt de la 600 la 3.000 lei, pe perioade de la 4 la 11 luni.Credius accepta si persoanele inscrise in BC - credite de redresare - cu conditia sa-ti fi platit restantele pentru care ai ajuns in BC si sa ai un venit care sa-ti ofere bonitatea necesara rambursarii in bune conditii a imprumutului solicitat.

2. Telecredit - o societe nebancara ce acorda la randu-i credite catre restantieri, cu conditia sa aiba bonitatea necesara de a-si achita imprumutul. Telecredit acorda imprumuturi de maxim 500 de lei, pentru prima colaborare si de maxim 1500 de lei, incepand cu a doua. Perioada maxima de creditare este de 30 de zile. Pentru a accesa un credit trebuie sa ai o varsta de minim 18 ani, sa fi angajat ori pensionar, sa primesti venitul intr-un cont cu card atasat. Formalitatile sunt simple, procesarea rapida iar evaluarea si mai rapida. Practic in doi timpi si trei miscari ai banii direct la tine in cont.

3. Viva Credit - arhicunoscuta societate nebancara ce acorda credite rapide pana la salariu si celor inscrisi in BC intr-o maniera simpla si avantajoasa, tinand cont ca primul credit are dobanda 0. Asadar, pentru prima data te poti imprumuta de bani la Viva Credit, si sa rambursezi doar suma imprumutata, fara alte costuri aferente. La Viva te poti imprumuta sume de pana la 1000 de lei pentru maxim 35 de zile. Detaliile de pe platforma IFN-ului ne indica faptul ca se acorda credite si persoanelor cu istoric negativ, adica celor inscrisi cu restante in Biroul de Credite.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies