IMPRUMUTURI DE LA PATRIA CREDIT

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Imprumuturi nebancare de la Patria Credit

Daca ai avut o colaborare cu Patria Credit, daca ai accesat vreun imprumut de la aceasta societate nebancara, poti sa fi recompoensat pentru fidelitate.

Patria Credit este un cunoscut IFN cu sediul in Bucuresti, ce ti-a pregatit un sistem de recompensare pentru recomandarile tale.

Daca esti multumit de experienta ta la Patria Credit, vorbeste cu fiecare dintre partenerii sau prietenii tai despre care stii ca ar avea nevoie de finantare si indruma-i catre Patria Credit.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala.

Societatea are ca obiect de activitate acordarea de credite pentru afaceri microintreprinderilor si companiilor mici, intreprinzatorilor individuali, producatorilor agricoli si persoanelor fizice.

Patria Credit finanteaza microintreprinderile si producatorii agricoli

Ce inseamna microfinantarea?

Microfinantarea are ca scop sprijinirea dezvoltarii economice si sociale. Acest demers se realizeaza prin acordarea de credite destinate dezvoltarii de proiecte, activitati sau afaceri, sustinerii proiectelor de dezvoltare economica sau comunitara.

Microfinantarea se deosebeste de activitatea de creditare din sistemul bancar prin tehnicile de analiza a creditului si a clientului.

 

Tipurile de credite oferite de Patria Credit

 

1. Afaceri mici
a. Credit pentru capital de lucru

Ai o afacere cu minim 3 luni de activitate sau ai nevoie de bani pentru a-ti finanta cheltuielile curente ale afacerii tale, noi iti propunem creditul prin care iti poti acoperi nevoia de finantare.

Creditul poate fi folosit pentru cumpararea de marfuri, materii prime, plata salariilor, a impozitelor si a taxelor.

b. Credit pentru investitii

Investitiile apar mai devreme sau mai tarziu in procesul natural de dezvoltare a firmei tale. In ceea ce priveste finantarea acestora, Patria Credit a gasit solutia.

Fie ca ai nevoie de bani pentru a realiza o investitie, fie pentru ati finanta nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, noi iti propunem solutia potrivita nevoilor tale.

c. Credit Mixt

Pentru ca nevoile tale sunt multiple noi iti propunem creditul prin care poti rezolva tot ce ti-ai propus. Printr-un singur credit se pot finanta atat capitalul de lucru, investitiile constand in achizitii sau imbunatatiri imobiliare, achizitionarea de echipamente si utilaje, se pot cumpara marfuri, materii prime, se pot plati salariile, impozitele si taxele.

 

Afaceri mici
Credit pentru capital de lucru

Daca esti producator agricol, noi venim in intampinarea nevoilor tale cu un credit special conceput pentru a sprijini activitatile tale de zi cu zi. Cu banii obtinuti de la noi, poti cumpara seminte, ingrasaminte, fertilizatori, produse de uz fitosanitar, poti achizitiona motorina sau poti plati pentru lucrarile agricole.

 

Credit pentru investitii

Daca esti producator agricol, noi te ajutam cu un credit special conceput pentru activitatile tale. Cu banii obtinuti de la noi, iti poti cumpara animale de reproductie pentru lapte sau ingrasat, echipamente, utilaje, tot ce iti trebuie pentru a-ti desfasura cu succes activitatea.

 

Credit Mixt

Daca vrei sa investesti sau vrei sa pornesti o afacere proprie in agricultura, noi te ajutam prin intermediul creditului mixt care imbina conditiile avantajoase ale creditului de investitii si al celui de capital de lucru, pentru ca sa te poti bucura de o libertate mai mare in utilizarea banilor.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies