IMPRUMUTURI NEBANCARE: Imprumut rapid de nevoi personale 2021

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Varianta de creditare oferita de Viva Credit in 2021 - credit de nevoi personale pentru 12 luni

Viva Personal este un produs marca Viva Credit, un imprumut rapid de nevoi personale 2021, care iti ofera posibilitatea accesului la o suma mai mare de bani, de pana la 10.000 de lei, pentru o perioada fixa de 12 luni.

Cei de la Viva Credit au lansat un nou produs de creditare, un credit pe un an, in cuantum mai ridicat decat produsul lor de baza - creditul pana la salariu.

Imprumut de Paste - cu reducere!

[DETALII DESPRE OFERTA]

De Paste, poti lua un credit cu costuri reduse la jumatate!!! Imprumutul la promotie iti da accesul la sume intre 1.500 si 2.500 lei. Cei de la Provident cer sa ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei lunar.

 

Credit rapid chiar si pentru restantierii

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 40.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Aprobare in 60 minute!

Acest produs - Viva Personal, se adreseaza clientilor care doresc sa imprumute o suma mai mare de bani, iar rambursarea sa se efectueze intr-un timp mai lung.

Imprumutul rapid de nevoi personale 2021 - Viva Personal ofera clientilor sume de bani intre 1.000 si 10.000 de lei, pentru perioade fixe de un an.

Obtinerea creditului se face la fel de rapid ca si in cazul creditului pana la salariu - doua ore, acordare exclusiv online, fara hartii si fara deplasari.

Acordarea este rapida. Practic, utilizand un dispozitiv conectat la internet (calculator, laptop, tableta, smartphone) poti accesa online, completand formularele puse la dispozitie de IFN pe platforma proprie.

Poti sa aplici pentru acest imprumut rapid de nevoi personale chiar daca esti restantier si au un istoric negativ in Birol de Credit. Asadar, poti accesa si daca esti inscris in BC.

Dupa ce ai completat formularele, vei fi contactat in cel mult 15 minute de un reprezentant Viva Credit care iti va oferi detaliile necesare si te va ajuta sa primesti raspunsul.

Daca raspunsul este pozitiv, primesti banii in doua ore.

Daca esti client corect si rambursezi la timp imprumutul, Viva Credit va transmite notificarea platilor catre Biroul de Credit pentru a ti se imbunatati scoringul.

Asadar, de acum poti alege de la Viva Credit intre doua produse financiare: imprumutul rapid de nevoi personale denumit generic Viva Personal si creditul pana la salariu (marca irnegistrata a celor de la Viva Credit).

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies