IMPRUMUTURI NEBANCARE: Imprumut rapid de nevoi personale 2020

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Varianta de creditare oferita de Viva Credit in 2020 - credit de nevoi personale pentru 12 luni

Viva Personal este un produs marca Viva Credit, un imprumut rapid de nevoi personale 2020, care iti ofera posibilitatea accesului la o suma mai mare de bani, de pana la 10.000 de lei, pentru o perioada fixa de 12 luni.

Cei de la Viva Credit au lansat un nou produs de creditare, un credit pe un an, in cuantum mai ridicat decat produsul lor de baza - creditul pana la salariu.

Imprumut potrivit pentru planurile tale

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti lua un imprumut intre 500 ai 1.200 lei de la Provident pana in 18 august 2020 si obtii rate de la 24 de lei pe saptamana. Poti aplica online daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei lunar net.

Credit doar cu buletinul

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 20.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in Biroul de Credit. Aprobare in 60 minute!

Acest produs - Viva Personal, se adreseaza clientilor care doresc sa imprumute o suma mai mare de bani, iar rambursarea sa se efectueze intr-un timp mai lung.

Imprumutul rapid de nevoi personale 2020 - Viva Personal ofera clientilor sume de bani intre 1.000 si 10.000 de lei, pentru perioade fixe de un an.

Obtinerea creditului se face la fel de rapid ca si in cazul creditului pana la salariu - doua ore, acordare exclusiv online, fara hartii si fara deplasari.

Acordarea este rapida. Practic, utilizand un dispozitiv conectat la internet (calculator, laptop, tableta, smartphone) poti accesa online, completand formularele puse la dispozitie de IFN pe platforma proprie.

Poti sa aplici pentru acest imprumut rapid de nevoi personale chiar daca esti restantier si au un istoric negativ in Birol de Credit. Asadar, poti accesa si daca esti inscris in BC.

Dupa ce ai completat formularele, vei fi contactat in cel mult 15 minute de un reprezentant Viva Credit care iti va oferi detaliile necesare si te va ajuta sa primesti raspunsul.

Daca raspunsul este pozitiv, primesti banii in doua ore.

Daca esti client corect si rambursezi la timp imprumutul, Viva Credit va transmite notificarea platilor catre Biroul de Credit pentru a ti se imbunatati scoringul.

Asadar, de acum poti alege de la Viva Credit intre doua produse financiare: imprumutul rapid de nevoi personale denumit generic Viva Personal si creditul pana la salariu (marca irnegistrata a celor de la Viva Credit).

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies