IMPRUMUTURI NEBANCARE PENTRU PERSOANE AFLATE IN CONCEDIU DE MATERNITATE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Persoanele aflate in concediu de maternitate pot obtine un imprumut nebancar urgent, fara multe acte, doar din venitul de crestere a copilului

 

IMPRUMUT NEBANCAR PENTRU PERSOANE AFLATE IN CONCEDIU DE MATERNITATE - Bani urgent din credite nebancare, fara multe acte

Buna ziua. As dori si eu credit de nevoi personale am un venit de 1100 ron. Mentionez ca sunt in concediu crestere copil.

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

 

RASPUNS - IMPRUMUT NEBANCAR PENTRU PERSOANE AFLATE IN CONCEDIU DE MATERNITATE - Bani urgent din credite nebancare, fara multe acte

 

Analizand printre informatiile puse la dispozitie de catre Institutiile Financiare Nebancare, imprumuturile nebancare pentru aceasta categorie de persoane, anume cele aflate in concediu de maternitate, sunt excluse din start la unele IFN-uri (cum e cazul TBI Credit, care enumera categoriile de persoane ce nu sunt eligibile pentru un credit nebancar de nevoi personale).

 

Este adevarat ca la mult alte institutii nu se spune clar ca este exlusa categoria persoanelor aflate in concediu de maternitate, de a li se acorda un imprumut urgent nebancar, insa, modul in care sunt impuse conditiile de calificare pentru un astfel de imprumut, exlude aceasta categorie implicit, adica reiese din context.

 

Majoritatea IFN-urilor doresc adeverinta de salariu sau adeverinta de venit, plus ca unele vor si o continuitate in munca de cel putin 3 luni de zile. Imprumuturile nebancare sunt mai lejere, mai permisive decat cele bancare, insa, in cazul acesta special, al persoanelor aflate in concediu de maternitate, s-ar putea sa gasiti o mai mare intelegere la banci.

 

De exemplu OTP Bank, ne spune foarte clar ca ofere credite doar pe baza buletinului de identitate. Nu stim daca o sa va aprobe sau nu imprumut, nici daca o sa faceti rost de bani urgent (desi oferta bancii include inclusiv un timp foarte rapid de acordare a banilor), insa, puteti incerca.

 

Unicredit acorda credite de nevoi personale celor care au un venit minim de 750 de lei. La calcularea venitului disponibil pentru contractarea creditului este luat in considerare venitul cel mai mic dintre indemnizatia pentru copil si salariul pe care il primeati inainte. Aceeasi situatie o veti intalni si la Volksbank. Venitul care se ia in considerare la calculul pentru credit, consta in suma care mai ramane in urma retragerii alocatiei pe care o primiti, din indemnizatia pentru copil.

 

Si la BRD este luat in calcul venitul cel mai mic dintre indemnizatia pentru copil si salariul anterior. Numai ca puteti solicita doar un credit in lei pentru ca in cazul celui in EUR este nevoie de un venit de minim 500 EUR.

 

La ING este luat in calcul venitul din indemnizatie. Creditul se acorda doar in lei, pe o perioada de maxim 6 ani.

 

La Raiffeisen Bank, venitul care se ia in calcul depine de perioada pe care luati creditul. Astfel, daca perioada de rambursare depaseste perioada concediului, va fi luat in calcul salariul dvs. Daca veti lua imprumutul in perioada concediului de maternitate, se ia in calcul
indemnizatia.

 

Cei de la BCR nu accepta pentru un credit decat venituri salariale.

 

De asemenea, o alta varianta ar fi IFN-urile ce gestioneaza fonduri publice, pentru ca exista si o astfel de categorie de institutii nebancare. Mai sunt C.A.R.-urile, daca inca sunteti angajata inainte de nastere. C.A.R.-urile au si oferte special pentru persoanele aflate in concediu de maternitate, in sensul ca se pot face si intreruperi de plata a ratelor de rambursare a imprumutului pe anumite perioade de timp.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies