IMPRUMUTURI NEBANCARE: FACILE SI RAPIDE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Imprumuturi nebancare urgente. Imprumuturi facile.

Lejeritatea cu care firmele ce acorda credite nebancare, asa-zisele IFN-uri este arhicunoscuta si se profita din plin de ea, in special de cei care sunt restantieri ai bancilor sau cei cu venituri mici ce nu pot accesa un credit bancar.

Dobanzile practicate la imprumuturile urgente sunt foarte mare, acestea compensand intru-catva lejeritatea cu care sunt obtinute.

Marea parte a Institutiilor Financiare Nebancare acorda credite rapide doar pe baza adeverintei de venit si a unei copii dupa buletin / carte de identitate.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Cererea de imprumut mai nou poate fi completata online, marea majoritate a societatilot nebancare au pe site-ul propriu astfel de formulare de accesare a unui credit si un calculator online, unde poti sa-ti vezi suma maxima pe care o poti lua si care este valoarea ratei lunare pe care ai avea-o de plata pentru respectivul credit. Cererea de credit poate fi facuta si prin telefon. Conditiile de creditare permit accesarea de catre un numar mare de persoane a acestor imprumuturi rapide. Desi dobanzile sunt mari, IFN-urile au crescut in piata financiara a creditelor, aceste societati nebancare ajungand sa detina un procent important din totalul creditelor acordate populatiei.

 

Pe cate de tare se ingreuneaza conditiile de acordare a creditelor la banci, cu atat mai lejera devine parca acordarea de imprumuturi bani la institutiile financiare nebancare. Pe langa faptul ca accepta acordarea imprumutului doar pe baza a unei adeverinte de venit si a buletinului, ele mai ofera si avantajul de a vira suma contractata in 24 de ore, avantajul de a nu solicita justificari in privinta utilizarii banilor si cel de a nu face verificari in Biroul de Credite. Astfel ca pot solicita imprumuturi chiar si persoanele care se afla pe lista neagra a bancilor - restantierii bancilor. Aceste societati se ghideaza dupa sloganul: lejer si urgent. In schimb, la capitolul dobanzi, unele IFN-uri dau dovada de mai mica transparenta. Evita sa afiseze dobanzile anuale efective si invoca faptul ca ele sunt adaptate fiecarui client. Altele dau exemple de imprumuturi si rate corespunzatoare acestora fara sa precizeze si care este perioada de rambursare.

 

Dar, cu toate acestea, IFN-urile isi asigura clientii ca nu exista niciun fel de surpriza pe durata colaborarii, ca ratele sunt fixe si ca nu exista dobanzi sau comisioane ascunse. Comparativ cu bancile, care au dobanzi anuale efective de 20-30%, la IFN-uri ajung chiar sa sara peste 200%. De asemenea, daca la banci ratele se platesc lunar, la multe dintre IFN ratele sunt saptamanale. IFN-urile care acorda imprumuturi nebancare rapide, isi axeaza ofertele in online, mediu unde nu sunt trecute dobanzile, doar exemple de calcul al ratelor saptamanale, fara insa a preciza si care este perioada de creditare.

 

Exemplu de reclama online: puteti obtine un imprumut nebancar urgent, de la 500 la 3500 de lei; rata saptamanala este 16 lei, rata fixa.

 

Nu se spune nimic altceva; nu aflam cat este dobanda la imprumutul solicitat; nu aflam care este suma totala pe care o avem de returnat, dupa ce accesam un imprumut nebancar. Ni se da o informatie minima despre credit, informatie care nu ne sperie, dimpotriva, pare foarte simplu, rapid si mai ales, ieftin. Avem de plata doar o rata saptamanala de 16 lei. Creditul nebancar pare ieftin. Banii ii obtin rapid, chiar acasa, daca solicit optiunea de imprumut la domiciliu.
Insa este datoria clientului sa solicite toate informatiile pe care le doreste. Daca doreste sa stie exact cat va plati in total, ar fi bine sa citeasca atent contractul de imprumut inainte de a-l semna.

 

In concluzie, trebuie sa fiti atenti atunci cand solicitati un imprumut nebancar. Intrebati cat este dobanda anuala efectiva pentru respectivul credit, dar si care este suma totala care va fi achitata pana la finalul contractului.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies