INTREBARI SI RASPUNSURI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cum poti accesa un imprumut nebancar mic, cu venituri mici. Bani urgent fara multe acte.

 

IMPRUMUTURI MICI - Suma mica de bani, la un venit mic.

Buna ziua asi dori sa fac un imprumut nebancar la dumneavostra de 100 Euro. Venitul meu lunar este din indemnizatia copilului de 600 Ron plus alocatia de 200 Ron.
As avea nevoie de bani urgent.

 

Imprumut cu rate mici

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti lua un imprumut intre 500 si 1.200 lei de la Provident (rata incepand de la 24 lei pe saptamana) pentru 48 de saptamani, daca ai peste 18 ani si un venit minim net lunar de 300 lei.

Credit rapid fara garantii, fara adeverinta de venit

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei de la Viva Credit daca ai peste 20 de ani si venituri din salariu, pensie ori PFA.

 

RASPUNS - IMPRUMUTURI MICI - Suma mica de bani, la un venit mic.

 

Pentru a obtine un imprumut nebancar de 100 de euro, deci o suma in lei aproape echivalent a 500 RON, tot aveti nevoie de a indeplini niste cerinte - criterii de eligibilitate, pentru a obtine aprobarea imprumutului.

 

Desi este o suma mica, 500 de lei (100 de euro), va poate fi pusa la dispozitie printr-un credit nebancar de catre IFN-uri doar in cazul in care aveti o varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani, daca aveti un venit stabil, in cele mai multe cazuri vi se cere si adeverinta de venit - adeverinta de salariat si copie dupa buletin, chiar si un extras de cont la o banca comerciala, cont corelat cu veniturile obtinute lunar, garantie a rambursarii la timp a ratelor imprumutului.

 

Sunt totusi si IFN-uri ce iau in considerare si alte forme de venit, in afara celui salarial sau al pensiei; printre aceste societati nebancare se numara Simplu Credit. Puteti sa incercati sa apelati la aceasta societate pentru imprumutul nebancar dorit.

 

Simplu Credit va pune la dispozitie bani pe termen scurt, intr-un timp scurt, deci veti obtine banii urgent, chiar la dumneavoastra acasa, daca doriti.

 

De asemenea, o alta varianta de a face rost de bani urgent, de suma de bani pe care o doriti - 100 de euro - , puteti apela la o Casa de Amanat, daca sunteti presati de timp. Evident, aveti nevoie de un obiect pe care sa-l lasati gaj, in schimbul caruia veti primi o suma de bani, echivalentul a cca. 40% din valoarea de piata a respectivului obiect. Acesta ar fi cel mai rapid mod de a face rost de bani, fara acte, fara alte cerinte, fara multe intrebari.

 

Imprumuturile mici de bani nu sunt acordare de toate institutiile financiare nebancare. Daca bancile fug de aceste sume mici de bani, si unele IFN-uri isi pornesc sumele minime imprumutate de la o anumita valoare, ce variaza de la 100 de lei la Simplu Credit, la 300 de lei la Viva Credit, 400 de lei la iCredit, la 500 de lei la Provident si 600 de lei la Cetelem.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies