IMPRUMUTURI BANI IN 2018

 
 
 

 

ALEGE ACUM UN IMPRUMUT RAPID!!!!!

 

 

 

 

Sectorul imprumuturilor de bani a inceput anul 2018 prin accentuarea tendintelor de anul trecut

Anul 2018 ne arata de la bun inceput ca se continua tendintele manifestate clar inca de anul trecut.

Pe de o parte, bancile incep sa se bata intre ele, dar si cu IFN-urile, pentru a intra pe un segment de clientela caracterizat de sintagma: "caut credite rapide".

La IFN-uri, desi parea doar o tentativa puerila anul trecut, este clar ce se cere - dar si ce se ofera: imprumuturi bani rapid - doar cu buletinul, fara garantii si mai ales, fara adeverinta de salariu. Sunt in general credite rapide, pe perioade foarte scurte, tip "imprumut de bani pana la salariu".

Credit direct pe card

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Puteti imprumuta pana la 3.000 de lei, daca sunteti client nou. Perioada de creditare este de la 65 la 360 de zile. Primul credit e gratuit. Varsta admisa intre 19 si 75 ani.

 

Imprumut rapid la domiciliu ori pe card

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Poti imprumuta intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursare in rate saptamanale ori lunare. Provident nu solicita garantii si nici giranti. Trebuie sa ai un venit minim net lunar de 300 lei.

Merita sa iei un credit "pana la salariu"? Categoric ca Nu, dar de cele mai multe ori, cand ai ajuns sa cauti asa ceva, inseamna ca ai o problema cu adevarat grava. Dar daca nu este cazul, atunci mai bine sa eviti un asemenea tip ce a imprumuta bani: costa enorm. Discutam de DAE (Dobanzi Anuale Efective) de 3-4 MII %. Dat fiind insa ca perioadele sunt foarte scurte, dobanda in sine nu face sa platiti de N ori suma imprumutata. Dat fiind ca bancile, dealtfel si multe dintre IFN-uri, au o perioada minima pentru credite, in general acestea incepand de la 6 luni, ar nevoile tipice pentru cei ce doresc credite pe perioade foarte foarte scurte.. este clar ca doar acele cateva IFN-uri specializate in asa ceva pot fi o solutie.

Merita sa iei un credit "doar cu buletinul"? La fel de clar: Nu, dar se poate sa nu ai de ales. Va spun insa din start: daca vreti un asemenea credit doar din comoditate, mai bine treceti peste mandrie sau lene, si mergeti la serviciu sa cereti o adeverinta de salariu, sau fisa de venit, sau ce se mai cere. Pentru ca aceste imprumuturi de bani doar cu buletinul, la fel ca cele pana la salariu, costa de rup! Va spun: exista deja IFN-uri care acorda credite rapide, cu acte putine, fara garantii, la dobanzi care deja se apropie de cele ale bancilor. Dar tot trebuie sa aduceti ceva mai mult decat doar buletinul.

Merita sa iei un credit fara garantii? Da, merita, dar daca ai cu ce sa garantezi, si stii ca nu ai de gand sa faci prostii, atunci e mult mai bine sa mergi pe varianta cu garantare: costa MULT MAI PUTIN, dobanzile pot fi si jumatate din cele de la imprumutul fara garantii.

 

Care sunt cele mai cunoscute IFN-uri care acorda imprumuturi bani pana la salariu?

Viva Credit; Simplu Credit; Credit Fair (Romania); Iute Credit (Rep. Moldova)...

 

Care sunt cele mai de notorietate societati care dau bani imprumut doar cu buletinul?

iCredit, Viva Credit, Credit Zone, Credius (Romania); Iute Credit (Rep. Moldova)...

 

Aflati mai multe informatii despre modalitatile facile de obtinere a unui credit, de www.imprumut-rapid.net.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies