IMPRUMUT URGENT ONLINE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cum accesez un imprumut urgent online? Cine ofera astfel de imprumuturi?

Majoritatea imprumuturilor rapide pot fi accesate in online, prin intermediul site-urilor Institutiilor Financiare Nebancare. In primul rand iti poti calcula suma maxima pe care ai putea s-o accesezi si nivelul ratelor lunare , in functie de perioada creditarii. Apoi, poti trece la completarea formularului de intentie prin care-ti exprimi disponibilitatea si interesul pentru un produs financiar de genul imprumuturilor rapide, in acest caz.

Imprumut cu rate mici

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti lua un imprumut intre 500 si 1.200 lei de la Provident (rata incepand de la 24 lei pe saptamana) pentru 48 de saptamani, daca ai peste 18 ani si un venit minim net lunar de 300 lei.

Credit rapid fara garantii, fara adeverinta de venit

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei de la Viva Credit daca ai peste 20 de ani si venituri din salariu, pensie ori PFA.

De principiu, formularul online este simplu de completat; de obicei ti se cer date de identitate, un numar de telefon si eventual poti alege creditul dorit. Ceea ce calculezi online, in functie de veniturile lunare, de suma pe care doresti s-o imprumuti, de perioada de rambursare si de nivelul lunar al ratelor, sunt informatii care nu ajung la societatea nebancara. Aceste date sunt discutate ulterior intentiei de accesare, prin completarea formularului online.

 

Pentru contractarea creditului urgent, vei fi contactat de un reprezentant al Institutiei Financiare Nebancare. Trebuie sa raspunzi la intrebarile care ti se pun, iar daca raspunzi complet, ai posibilitatea sa-ti fie aprobat rapid creditul dorit.

 

Mai e varianta sa completezi un formular online mult mai elaborat, cu date de identitate, date despre venit, despre alte credite aflate in derulare, despre posibile restante avute la alte credite, despre veniturile tale si ale familiei, ca mai apoi sa printezi acest formular si sa te deplasezi la sediul respectivului IFN pentru a discuta si negocia intr-un fel contractul de credit.

 

In privinta societatilor nebancare ce ofera imprumuturi urgente, sunt multe in piata, cele mai cunoscute avand si produsul de creditare rapida specific, marca inregistrata: creditul la domiciliu de la Provident, CNP - C-net Cetelem (creditul de nevoi personale accesibil online), Creditele pana la salariu - marca inregistrata Viva Credit, creditul in 24 de ore de la Simplu Credit etc.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies