IMPRUMUT URGENT DE BANI FARA GARANTII

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

De unde pot solicita un imprumut urgent de bani fara garantii, daca am salariul minim pe economie?

Vestea buna este ca institutiile financiare nebancare acorda imprumuturi urgente de bani fara garantii, chiar daca ai un venit mic, de genul salariului minim pe economie; vestea proasta este ca orice imprumut urgent de bani, fara garantii implica niste dobanzi uriase, in masura sa acopere riscurile unor asemenea credite fara garantii.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

De principiu, pentru a face rost de un imprumut urgent fara garantii, trebuie sa apelezi la una din Institutiile Financiare Nebancare si sa soliciti informatii privind conditiile de creditare in regim de urgenta. Sunt alte conditii pentru un imprumut urgent! Dobanzile practicate pentru imprumuturile urgente sunt mult mai mari, de 10-15% mai mari decat dele practicate de banci pentru creditele de nevoi personale. Evident, comparatia nu e tocmai fericita, pentru ca atunci cand disctam de imprumuturi urgente discutam de sume mici de bani pentru un interval scurt de timp. Daca ar fi sa comparam, putem spune ca in timpul in care banca ti-ar acorda respectivul credit, tu vei inapoia deja banii catre Institutia Financiara Nebancara. Cam acesta este ritmul! Si nu exageram cu nimic in aprecieri!

 

Daca esti detinatorul unui venit minim total pe familie de 540 de lei sau al unuia de 270 de lei pe cap de membru de familie, Provident iti ofera un imprumut urgent, fara garantii. Poti obtine banii in 48 de ore, chiar la tine acasa. Aceasta forma de imprumut pusa la dispozitie de Provident este una rapida, insa scumpa, dar, este una normala pentru creditele rapide.

 

Viva Credit, ni se spune ca trebuie sa avem un venit stabil, deci, nu exista un plafon minim al venitului considerat printre conditiile de eligibilitate ce trebuiesc indeplinite pentru a ti se acorda imprumutul rapid.

 

La Cetelem, pentru a solicita un imprumut urgent online, de 600 de lei, pe o perioada de un an de zile, ai nevoie de un venit minim lunar de 183 de lei.

 

La salariul minim de 600 RON, ce credit pot cere?

Suma care poate fi imprumutata se stabileste in functie de gradul maxim de indatorare admis de banca. Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat a fi potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

De exemplu, pentru Creditul pentru nevoi personale intre 9000 RON-20000 RON de la Citibank, cu dobanda de 12.99%, un grad maxim de indatorare de 50%, pentru un imprumut de 10000 RON pe o perioada de 6 ani, rata lunara va fi de 201 RON iar venitul minim necesar este de 602 RON.

 

Pentru a putea contracta un imprumut urgent de bani, solicitantul trebuie sa aiba minim 18 ani si trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant. Creditele rapide sunt preferate in special de persoanele cu venituri sub medie.

 

Imprumuturile urgente sunt preferate in special de persoanele cu venituri sub medie, care nu pot obtine un imprumut la una din bancile comerciale din motive diverse, precum venituri insuficiente, prezenta in Biroul de Credit, etc.

 

Persoanele care apeleaza la creditele la domiciliu imprumuta de obicei sume mici, pe perioade scurte de timp, pentru satisfacerea unor nevoi neprevazute sau urgente.

 

Documente necesare pentru obtinerea unui imprumut urgent de bani:

Pentru a putea accesa un credit urgent, solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant (fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit etc).

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies