Imprumut Telecredit. Tu de cati bani ai nevoie?

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Daca esti intr-o situatie disperata, avand nevoie de bani rapid, poti apela la un imprumut Telecredit. Aplici online, simplu!

Telecredit este un IFN inregistrat la BNR ca avand in portofoliu credite de consum, microfinantare, finantare tranzactii comerciale, factoring, scontare, forfetare, emitere garantii.

De la Telecredit, apeland un credit rapid poti imprumuta pana la 2000 de lei pentru o perioada de maxim 30 de zile, adica pana la salariu.

Accesarea unui imprumut Telecredit se poate face online, intr-un mod facil. Raspunsul il vei primi tot online. Daca iti este aprobat imprumutul, banii ii primesti in contul bancar.

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Ca sa aplici, trebuie sa completezi cererea de credit, sa completezi un formular cu alte cuvinte. N-ar trebui sa-ti ia mai mult de 10 minute sa-l completezi. Practic, cu orice gadget legat la internet, poti sa accesezi un credit online. Trebuie sa te asiguri ca ai la indemana un scan ori o fotografie dupa cartea de identitate.

Un credit nebancar acordat de Telecredit reprezinta o solutie pentru situatii de urgenta, cand trebuie sa faci neaparat nevoie de bani.

"Sunt disperata, am nevoie de bani rapid" - asa suna un apal facut catre noi. Un astfel de caz poate fi rezolvat printr-un imprumut Telecredit.

Practic, sugestia noastra este sa apelati la aceste credite rapide doar atunci cand aveti cu adevarat nevoie, nu pentru placeri personale, ori mofturi.

Pentru a accesa online un imprumut, trebuie sa folosesti calculatorul de credit de pe platforma online a IFN-ului. Alegi suma dorita si perioada. Completezi cererea de imprumut cu datele tale personale. Confirmi contul bancar printr-un email si printr-un SMS. Trimiti documente in formularul electronic cerut. Urmeaza aprobarea, iar daca datele sunt introduse corect, poti primi banii in aceeasi zi in contul bancar.

 

Beneficii:

- accesarea se face exclusiv online
- nu platesti comisioane ascunse
- transferul banilor se face in ziua accesarii imprumutului, daca este zi lucratoare si aplici la o ora rezonabila
- poti sa soliciti un credit chiar daca mai alte credite in derulare
- Telecredit accepta si persoane cu istoric negativ.

Daca ai probleme si nu poti rambursa la timp imprumutul de la Telecredit, atunci trebuie sa-i contactezi cu cel putin trei zile inainte de data scadenta. IFN-ul iti poate oferi o refinantare daca achiziti pana la data scadenta dobanda aferenta primului imprumut.

Important este de stiut ca nu poti aplica la mai multe credite deodata la Telecredit. Poti sa soliciti un nou imprumut, doar dupa ce l-ai rambursat pe anteriorul.

 

Conditii de acordare:

- sa ai varsta minima de 18 ani
- sa ai domiciliul in Romania
- sa ai un cont bancar si un card atasat respectivului cont
- sa detii venituri din salarii ori pensii
- sa detii un telefon activ si o adresa de email

 

Acte necesare imprumut Telecredit:

- copie dupa cartea de identitate
- copie olograf dupa acordul de verificare ANAF- semnata pe fiecare pagina de mana (se printeaza si apoi se semneaza de mana pe fiecare pagina, apoi se scaneaza ori se fotografiaza si se trimite pe email)

 

Un alt aspect important este acela ca Telecredit ofera imprumuturi si celor inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici. De asemenea, poti sa ai si alte credite in derulare ca nu este nicio problema; fiind durata de creditare foarte mica, riscurile pe termen scurt sunt asumate de IFN.

Alte aspecte importante pe care ar fi bine sa le retineti este ca, acest produs oferit de Telecredit, ca si alte credite de gen din piata nu trebuiesc accesate decat in situatii de reala urgenta. Acest aspect este tratat pe larg in platforma celor de la Telecredit in rubrica de Creditare Responsabila, rubrica pe care va invitam sa o cititi cu atentie.

Pe cei de la Telecredit ii gasiti la nr de telefon 021 99 33 sau 021 527 1748, ori puteti sa le scrieti pe adresa support@telecredit.ro. Sediul central Telecredit: IPCT Business Center, Str. Tudor Arghezi nr. 21, etaj 2, Bucuresti, Sector 2, Cod Postal 020943 .

Program de lucru Telecredit:
Luni - Vineri intre: orele 08:00 - 16:45
Sambata - Duminica: inchis

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies