IMPRUMUT RAPID DE LA IFN

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Strang cureaua sau iau un imprumut rapid de la IFN?

A venit vacanta, ai nevoie de bani de concediu; dupa vacanta vine toamna, copii au bani de rechizite; dupa toamna vine iarna - vei avea nevoie de bani pentru caldura; ti s-a stricat frgiderul - trebuie sa-ti iei unul nou - ai nevoie de bani.

Ai nevoie urgent de bani? Poti sa apelezi la un imprumut rapid prin IFN-uri (institutii financiare nebancare). Cat ma costa? Ce conditii sunt?

Nevoia de bani, de a obtine rapid un imprumut, te duce de cele mai multe ori cu gandul la o institutie de creditare nebancara. Marele avantaj al IFN-urilor si a creditelor nebancare: acorda bani rapid, mai lejer decat bancile; pe de alta parte, e bine sa fiti atenti la dobanzile acestor imprumuturi.

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Printre avantajele si dezavantajele creditelor rapide se numara:

Avantaje: lejeritatea obtinerii, timpul scurt in care obtii banii, un anumit respect pe care-l primesti, poti sa platesti ratele de acasa.
Dezavantaje: dobanda mare.

 

Actul de identitate si o adeverinta de venit sunt documentele suficiente, de obicei, pentru a lua un credit rapid de la o institutie financiara nebancara. Mai mult, cererea poate fi facuta la telefon, pe internet sau prin posta. Conditiile sunt atractive pentru tot mai multi clienti, fapt dovedit si de statisticile Bancii Nationale. IFN-urile au ajuns sa detina anul trecut o treime din totalul creditelor pentru populatie. Dincolo de modul facil de obtinere a creditului, pot aparea surprize mai ales cand clientii nu sunt atenti la ce semneaza.

 

Ofertele societatilor de tip IFN pot rezolva rapid problemele de lichiditati. Se pot obtine banii de pe o zi pe alta, unele companii chiar vin cu banii in plic acasa. Pentru a iesi dintr-un impas poate fi o solutie excelenta. Dar, atentie la ce va angajati. Imprumuturile de acest tip nu sunt deloc ieftine.

 

Atentie la banii din imprumuturi rapide: dobanzi pe masura riscurilor. Datorita conditiilor relaxate de acordare, creditele obtinute rapid sunt si cele mai scumpe. DAE (dobanda anuala efectiva) poate ajunge si pana la 250%.

 

Merita sa accesezi un imprumut rapid de la IFN? Merita, daca e vorba de a-ti rezolva o problema urgenta pe termen scurt. Daca te gandesti sa imprumuti pe termen mediu sau lung, nu merita.

Mai multe informatii despre imprumuturile rapide gasiti pe Credite IFN (www.credite-ifn.ro)..

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies