IMPRUMUT RAPID DE BANI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cum obtin un imprumut rapid de bani?

Desi criza economica a destabilizat creditele de consum si odata cu ele intreaga economie a Romaniei, imprumuturile rapide s-au perpetuat intr-o forma sau alta, cea mai ascunsa fateta a acestor oferte de imprumuturi bani fiind cardurile de credit. Obtinerea unui imprumut rapid este destul de lejera, nefiind cu mult diferita de vechile credite de consum, contractate doar cu buletinul si eventual o factura de utilitati.

Imprumut rapid rate fixe

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti accesa de la Provident un imprumut intre 500 si 15.000 lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale. Fara giranti si fara garantii. Acte necesare: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei pe luna).

Credit nebancar pe termen lung

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

Imprumuturile rapide de bani se obtin de la Institutiile Financiare Nebancare la niste preturi mari (dobanda efectiva anuala ajungand si la pestr 300%), insa conditiile de acordare a unor astfel de imprumuturi sunt mult mai lejere decat a altor tipuri de credite.

 

Imprumuturile rapide nu necesita garantii sau giranti, de cele mai multe ori poti contracta un astfel de credit cu fluturasul de salariu sau cu talonul de pensie. Uneori societatile nebancare considera ca venituri si dividendele sau veniturile obtinute la munca in afara. Deci, acea lejeritate in acordarea imprumuturilor rapide de bani se manifesta de la cerintele necesare acordarii creditului, pana la rambursarea lui. De ce la rambursare? E simplu! Institutiile Financiare Nebancare sunt mult mai flexibile cand vine vorba de intarzieri ale ratelor creditelor decat sunt bancile. Aceste societati nebancare se adapteaza in functie de client si-ti poate oferi reesalonari ale ratelor, in cazul in care ai probleme si nu poti plati la timp.

 

Atragerea clientilor pentru imprumuturile rapide de bani se face in special online, unde omul intra si completeaza un formular, poate sa-si determine nivelul maxim al sumei pe care o poate imprumuta, precum si ratele lunare sau saptamanale aferente respectivei sume.

 

Prin prisma atragerii in online a clientilor pentru imprumuturile rapide de bani, Institutiile Financiare Nebancare mai fac rabat de la detalii, cum ar fi de exemplu, o afisare a dobanzii anuale efective pentru respectivele credite.

 

In general dobanzile nu sunt tratate ca procente; ci doar sunt incluse in rate, clientul putand vedea doar nivelul lunar sau saptamanal al ratei creditului, fapt mai putin alarmant decat daca ar vedea direct valoarea DAE (dobanda anuala efectiva), de 200-300%.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies