IMPRUMUT RAPID DE BANI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cum obtin un imprumut rapid de bani?

Desi criza economica a destabilizat creditele de consum si odata cu ele intreaga economie a Romaniei, imprumuturile rapide s-au perpetuat intr-o forma sau alta, cea mai ascunsa fateta a acestor oferte de imprumuturi bani fiind cardurile de credit. Obtinerea unui imprumut rapid este destul de lejera, nefiind cu mult diferita de vechile credite de consum, contractate doar cu buletinul si eventual o factura de utilitati.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Imprumuturile rapide de bani se obtin de la Institutiile Financiare Nebancare la niste preturi mari (dobanda efectiva anuala ajungand si la pestr 3000%), insa conditiile de acordare a unor astfel de imprumuturi sunt mult mai lejere decat a altor tipuri de credite.

 

Imprumuturile rapide nu necesita garantii sau giranti, de cele mai multe ori poti contracta un astfel de credit cu fluturasul de salariu sau cu talonul de pensie. Uneori societatile nebancare considera ca venituri si dividendele sau veniturile obtinute la munca in afara. Deci, acea lejeritate in acordarea imprumuturilor rapide de bani se manifesta de la cerintele necesare acordarii creditului, pana la rambursarea lui. De ce la rambursare? E simplu! Institutiile Financiare Nebancare sunt mult mai flexibile cand vine vorba de intarzieri ale ratelor creditelor decat sunt bancile. Aceste societati nebancare se adapteaza in functie de client si-ti poate oferi reesalonari ale ratelor, in cazul in care ai probleme si nu poti plati la timp.

 

Atragerea clientilor pentru imprumuturile rapide de bani se face in special online, unde omul intra si completeaza un formular, poate sa-si determine nivelul maxim al sumei pe care o poate imprumuta, precum si ratele lunare sau saptamanale aferente respectivei sume.

 

Prin prisma atragerii in online a clientilor pentru imprumuturile rapide de bani, Institutiile Financiare Nebancare mai fac rabat de la detalii, cum ar fi de exemplu, o afisare a dobanzii anuale efective pentru respectivele credite.

 

In general dobanzile nu sunt tratate ca procente; ci doar sunt incluse in rate, clientul putand vedea doar nivelul lunar sau saptamanal al ratei creditului, fapt mai putin alarmant decat daca ar vedea direct valoarea DAE (dobanda anuala efectiva), de 2000-3000%.

 

De ce sunt dobanzile atat de mari?

 

Acum, trebuie sa stiti ceva, nu este tocmai in regula sa privesti dobanda anuala efectiva a acestor imprumuturi avand in vedere ca majoritatea acestor produse sunt acordate pe perioade scurte, unele nedepasind 30 de zile.

 

Pe de alta parte, riscurile pe care societatile nebancare care acorda microcredite sunt mari, uneori foarte mari tinand cont de nivelul de bonitate al clientilor specifici.

 

Cu cat un client are un nivel de eligibilitate mai redus, cu atat riscul asumat de IFN este mai mare. Cele mai multe dintre IFN-urile cu microcredite in portofoliu isi acopera riscurile prin dobanzi. Sunt si societati care isi verifica mai atent clientii, indeosebi pe partea de venituri.

 

Spre exemplu, am vazut in ultimul an ca multe IFN-uri au inceput sa inspecteze veniturile la ANAF. Asadar, incet-incet se perimeaza si scanul dupa extrasul de cont si va ramane investigatia la ANAF la majoritatea clientilor.

 

In prezent, e simplu sa accesezi un credit cu salariul minim pe economie, cu conditia sa indeplinesti celelalte conditii de varsta si istoric.

 

La banci deja inspectarea veniturilor la ANAF s-a extins in proportie covarsitoare.

 

Deocamdata la IFN-uri procesul este abia la inceput. Am vazut deocamdata adoptata aceasta solutie la o parte dintre IFN-urile cu credite de nevoi personale in portofoliu (BRD Finance, Cetelem, Unicredit Consumer Financing, etc). La IFN-urile ce acorda microcredite adoptarea verificarii veniturilor prin ANAF este razleata. Avem totusi si de aici un exemplu, este vorba de Telecredit.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies