AM NEVOIE DE UN IMPRUMUT RAPID IN 48 DE ORE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Imprumut nebancar rapid in 48 de ore. Bani urgent.

Fie vara, fie iarna, problema banilor este una perpetua. Fie ai nevoie de bani pentru vacanta, fie ai nevoie de bani pentru aer conditionat, frigider sau aragaz. Fie ti s-a stricat caloriferul sau ti s-a spart teava de apa rece. Poate nu ai bani suficienti sa platesti intretinerea. Copii vor la munte. sotia vrea la mare. Tu vrei bani. Tu vrei un imprumut. Unoeri nevoia de bani te grabeste sa obtii un imprumut rapid. Unoeri poti astepta 48 de ore pentru a face rost de bani, alteori nu.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Cum faci rost de bani?

Trebuie sa apelezi la un imprumut nebancar rapid!

Daca ai intre 21 si 69 de ani si un venit de minim 270 de lei / solicitant sau 540 de lei venit cumulat pe intreaga familie te incadrezi in cerintele pentru un credit nebancar rapid.

O serie de IFN-uri iti ofera rate flexibile foarte avantajoase, special concepute pentru nevoile tale.Poti sa apelezi la un imprumut rapid si sa obtii banii in mana sau poti apela la un imprumut rapid, prin magazinele partenere IFN-urilor, obtinand obiectul dorit (frigider, masina de spalat, aer conditionat, usa, etc).

In general, ai nevoie de 2 acte :

Fluturas de salariu si un act de identitate pentru salariati, iar daca esti pensionar trebuie sa depui la dosar un cupon de pensie si un act de identitate. Unele Institutii Financiare Nebancare cer o adeverinta de salariat tip (in spcecial cele ce iti ofera credite rapide, direct in magazine).

Poti completa formularul online si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un consultant al IFN-ului pentru care ai optat. Acesta iti sta la dispozitie cu sfaturi utile, iti raspunde la intrebari, te ajuta sa iei decizia potrivita chiar poti primi banii la tine acasa, daca doresti acest lucru. La unele companii, consultantii au sarcina de a aduce la domiciliul clientului banii imprumutati si de a colecta ulterior ratele. Evident aceste servicii extracredit te costa in plus, deci, atentie ce semnezi.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies