SOLUTIA PROBLEMELOR TALE - IMPRUMUTUL NEBANCAR DE LA IFN

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cu un imprumut nebancar iti poti rezolva problemele

Imprumut rapid si sigur, cu dobanda fixa si comisioane cunoscute de la inceput si trecute in contractul de credit.

Suntem in situatia in care bancile finanteaza statul si nu mai sunt interesate de imprumuturile catre populatie, imprumuturi nesigure, fara garantii. In aceste conditii, ajungi sa te intrebi de unde poti face rost de bani rapid?! La banca trebuie sa indeplinesti o seama de conditii, sa astepti saptamani intregi, sa-ti dai peste cap pshihicul, sa te cobori, sa te simti mic...

Vrei o solutie rapida si garantata pentru a face rost de bani?

Imprumuturile nebancare. Prin acestea poti obtine sume de bani imprumutate rapid de catre institutiile financiare nebancare.

Costuri la jumatate la imprumutul Provident!

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti lua un imprumut intre 1.000 ai 2.000 lei de la Provident pana in 19 octobrie 2020 si obtii rate fixe cu costuri la jumatate. Poti aplica online (sau la domiciliu) daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei lunar.

Credit si pentru restantieri

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 20.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Aprobare in 60 minute!

Ce inseamna imprumut rapid?

Inseamna ca poti sa primesti bani chiar la tine acasa, in 24 de ore de la aprobarea cererii. Iar analiza cererii se face in 24 de ore. Deci, in cel mult 48 de ore de la depunerea cererii de creditare primesti suma de care ai nevoie (daca ti se aproba creditul, bineinteles).

Ce inseamna eligibil? Ce inseamna sa ti se aprobe creditul?

Inseamna ca trebuie sa ai varsta intre 21 si 69 de ani, domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei, iar venitul trebuie sa fie de minim 270 lei/lunar sau venitul intregii tale familii sa fie de minim 540 lei/lunar.

Ce suma poti imprumuta?

Poti primi un imprumut cuprins intre 500 si 3000 de lei.

De ce acte ai nevoie?

Ai nevoie doar de 2 acte: carte de identitate si fluturas de salariu sau o adeverinta de salariat din care sa reiasa salariul tau, sau, daca esti pensionar, cuponul de pensii.

Daca stii ca indeplinesti conditiile acestea, banii sunt deja ai tai! Poti primi imprumutul dorit rapid, completand un formular online!

 

Imprumuturile nebancare au inceput sa fie accesate nu numai in cazurile extreme de urgenta, dar si in situatii, sa zicem, cu potential de urgenta. Atunci cand accesezi un imprumut nebancar pentru a merge intr-o vacanta scumpa sau pentru a-ti achizitiona ultima aparitie in materie de gadgeturi, nu inseamna ca ai avut o urgenta, ci ca ti-ai indeplinit un moft. Cum ziceam, regimul de amanta practicat de imprumuturile nebancar este foarte bine evidentiat si in acest caz, al mofturilor si al "plictiselii" cotidiene. Asa cum de altfel, povestea amantei este valabila si in cazul in care te afli intr-o situatie de urgenta si ai neaparat nevoie de o amanta, adica de un imprumut nebancar.

 

Societatile ce gestioneaza aceste imprumuturi se numesc IFN-uri, Institutii Financiare Nebancare si in ultima vreme s-au inmultit simtitor pe piata romaneasca.

 

Conjunctura restantierilor la creditele bancare si o neincredere a romanilor in banci a determinat o tot mai mare apropiere a romanilor de Institutiile Financiare Nebancare si de o crestere a ratei imprumuturilor nebancare.

 

Printre cele mai cunoscute IFN-uri din Romania se numara: Provident, Cetelem, Viva Credit, Patria Credit, TBI Credit, Verida Credit, BRD Finance, UniCredit Financial Leasing, BT (ramura a Bancii Transilvania), Easy Credit, iCredit, RoCredit etc

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies