INTREBARI SI RASPUNSURI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Imprumuturi nebancare obtinute fara adeverinta de venit. Cum poti lua un credit nebancar fara adeverinta de salariat?

 

IMPRUMUT FARA ADEVERINTA DE VENIT - Credite nebancare fara adeverinta de salariat.

Buna ziua,as dori un credit pentru nevoi personale si din cate am citit la pe site-ul dvs. am nevoie de adeverinta de salariu, adeverinta de venit, etc.Ceea ce vreau sa va intreb,cu un extras de cont pe numele meu ce coincide cu adresa din buletin unde va pot demostra ca primesc bani periodic (la cateva zile) sume cuprinse intre 100 si 400-500 lei, putem colabora in vederea finalizarii unui credit? Multumesc in avans

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

 

RASPUNS - IMPRUMUT FARA ADEVERINTA DE VENIT - Credite nebancare fara adeverinta de salariat.

 

Credite nebancare fara adeverinta de salariat sau adeverinta de serviciu le puteti identifica doar printre categoriile produselor financiare de tip "imprumuturi rapide". Ce inseamna aceste imprumuturi rapide? Inseamna sume mici de bani, bani obtinut urgent, pe termen scurt, de genul creditelor pana la salariu, creditelor la domiciliu sau creditelor rapide instante.

 

Dintre aceste tipuri de produse financiare de creditare rapida, la Viva Credit, de exemplu puteti sa solicitati un credit pana la salariu, far amulte acte si obligatii de eligibilitate. Ce vi se solicita in mod expres la Viva Credit este un extras de cont pe ultima luna. Acest extras este o garantie a rambursarii imprumutului, daca doriti.

 

Cum functioneaza si ce reprezinta creditul rapid pana la salariu?

 

In primul rand, acest credit rapid este o solutie de moment, pentru niste probleme financiare urgente. Aceste tipuri de creditare sunt, asa cum se exprima chiar Viva Credit, "credite pentru cheltuieli neprevazute si nevoi de bani imediate, pentru o perioada scurta de timp".

 

Pentru un astfel de credit pana la salariu, oferit exclusiv online de Viva Credit poti aplica in 10 minute. Fara hartii. Fara garantii. Fara giranti. Nu vine nimeni la tine acasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul online, sa introduceti cerintele din formular si sa apasati pe butonul "aplica".

 

Evident, trebuie sa cititi cu atentie termenii contractului de credit si sa alegeti o metoda de rambursare a creditului dorit: fie debitare automata din cont bancar, fie debitare automata din card bancar.

 

Daca sunteti un client nou ce solicita un imprumut pana la salariu trebuie sa trimiteti onine (sa upload-ati) un scan dupa buletinul de identitate. Se specifica pe site-ul Viva Credit, ca de la situatie la situatie poata sa vi se ceara un extras de cont bancar complet pe ultima luna si/sau alte documente care sa certifice bonitatea dumneavoastra. Nu este nevoie de adeverinta de venit de la serviciu.

 

Aprobarea creditului pana la salariu se face aproape instant. Procesarea cererii de credit este imediata din momentul primirii online. Aprobarea unui credit nou poate dura intre cateva minute si cateva ore. Daca cererea de credit a sosit dupa ora 12, intr-o zi nelucratoare, cererea va fi procesata in dimineata urmatoarei zile lucratoare.

 

Conditiile generale pe care trebuie sa le indeplineasca cei ce solicita un credit pana la salariu:

 

- un venit stabil;

- acel venit sa existe intr-un cont bancar sau pe card;

- varsta peste 21 de ani;

- si cei cu informatii negative in Biroul de Credit se pot califica.

 

NOU: Updates - Imprumuturi bani 2023 !

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies