IMPRUMUT CAR

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Imprumuturile de la casele de ajutor reciproc (C.A.R.)

Imprumuturile de la CAR au impus aparitia acestor societati in ritmul ciupercilor dupa ploaie. CAR-ul a devenit solutia de criza pentru un imprumut rapid. Daca ai curiozitatea de a vizualiza lista CAR-urilor inscrise in registrul Bancii Nationale a Romaniei, vei vedea cele mai nostime denumiri si cele mai specifice grupari de CAR-uri. De la car-ul scolii din Cucuietii din Vale, pana la CAR-ul nu stiu carui spital sau gara.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

CAR-ul este o forma de creditare populara in lume, avand beneficii si riscuri ca orice alta forma de imprumut, de altfel. In principiu, oricine se poate inscrie intr-un CAR, chiar daca este un domeniu specific pensionarilor. Pentru a te inscrie intr-un CAE trebuie sa platesti o anumita cotizatie, care poate fi initiala, lunara sau anuala, dupa care treci printr-o perioada de economisire, intr-un interval de trei-sase luni, cand poti depune atat cat iti permiti.

Dupa ce economisesti o anumita suma de bani, poti accesa un imprumut dublu, triplu sau de patru ori suma economisita. Daca ai o suma economisita de 1000 de lei, poti lua de la CAR pana la 4000 de lei.

Daca forma de CAR-uri din cadrul intreprinderilor nu necesita dobanda, CAR-urile autorizate iti solicita dobanzi cuprinse intre 4 si 6%, dar ai avantajul ca sumele solicitate drept imprumut sunt mai mari, insa, restrictia deriva din cerinta CAR-ului de a avea un girant sau de a ti se impune o ipoteca.

Foarte multe CAR-uri s-au transformat peste noapte in IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare), societati care nu functioneaza pe principiul economisirii, ci au doar servicii de oferte de creditare si percep dobanzi mai mari si uneori mult mai mari decat o banca.

Cand te inscri intr-un CAR trebuie sa cunosti inainte toate detaliile formei de economisire si imprumut pe care o practica respectiva asociere, pentru ca CAR-ul se poate transforma foarte usor intr-o schema de tip piramidal, deci, iti vei juca practic la noroc economiile tale. Avand in vedere ca majoritatea celor ce solicita imprumuturi sunt pensionari, oameni in varsta, sunt foarte multe riscuri pentru schema in cazua, o asociatie de genul celei piramidale putand ajunge foarte usor la faliment.

Abuzurile inregistrate de ANPC in privinta clientilor CR-urilor s-au inmultit foarte mult in ultimii ani, existand cazuri in care oamenilor nici macar nu li se inregistrasera sumele economisite; banii le-au fost luati, nu le-au mai fost returnat si le-au fost refuzate orice forma de credite. Trebuie sa va asigurati foarte bine atunci cand va angajati intr-o asemenea asociatie de tip CAR si mai ales sa solicitati documentele de inregistrare ale sumele pe care le economisiti.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies