IMPRUMUT BANCAR

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ce mai stim despre imprumuturile bancare?

Imprumuturile bancare au intrat intr-un con de umbra odata cu criza economica, bancile sustinandu-si activitatea din imprumuturea guvernului si din recolta din anii 2006-2008. Desi au suferit pierderi mari, acestea nu le-a afectat profiturile, cel putin prin prisma celor sustinute oficial, pentru ca sunt multe gauri negre in ceea ce comuminica bancile catre publicul larg.

Imprumut potrivit pentru planurile tale

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti lua un imprumut intre 500 ai 1.200 lei de la Provident pana in 18 august 2020 si obtii rate de la 24 de lei pe saptamana. Poti aplica online daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei lunar net.

Credit doar cu buletinul

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 20.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in Biroul de Credit. Aprobare in 60 minute!

De exemplu, o mare parte din creditele acordate inainte de criza au fost transformate si imbracate intr0o noua haina, astfel inca, sa nu trebuiasca sa-si recunoasca oficial diversele chichite contractuale, de la comisioanele abuzive, la formulari ambiguu si alte gaselnite avocatesti. Din fericire pentru clientii lor, bancile se comporta in continuare ca si cum ar fi in niste tari occidentale, putine din ele s-au adaptate din toate punctele de vedere la mentalitatea romaneasca.

 

Aceasta greseala frecventa a bancilor le-a determinat sa piarda sute de procese in instantele din Romania.

 

Prin urmare, imprumutul bancar a ajuns la o credibilitate foarte mica, motiv pentru care oamenii isi reorienteaza finantarile catre diverse alte forme de imprumut.

 

Daca analizezi evolutia increderii romanilor in imprumutul bancar, acesta probabil ca a evoluat mai spectaculos decat orice alt element de statistica analizat in Romania ultimor 20 de ani. Aceasta neincredere evidenta in banci a romanilor, i-a reorientat pe acestia din urma catre imprumuturile nebancare, lucru certificat prin aparitia a numeroase IFN-uri. Imprumuturile nebancare au crescut spectaculos si s-au diversificat la fel de spectaculos. Cine si-ar fi putut imagina in Romania ca vor exista imprumuturi nebancare ipotare care sa aiba un mai mare succes de cat imprumuturile bancare ipotecare?!

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies