IMPRUMUT BANCAR

 
 
 

 

ALEGE ACUM UN IMPRUMUT RAPID!!!!!

 

 

 

 

Ce mai stim despre imprumuturile bancare?

Imprumuturile bancare au intrat intr-un con de umbra odata cu criza economica, bancile sustinandu-si activitatea din imprumuturea guvernului si din recolta din anii 2006-2008. Desi au suferit pierderi mari, acestea nu le-a afectat profiturile, cel putin prin prisma celor sustinute oficial, pentru ca sunt multe gauri negre in ceea ce comuminica bancile catre publicul larg.

Ia un imprumut rapid si castiga!

[DETALII DESPRE OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, poti castiga un premiu (10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei), daca te imprumuti de la Provident (sume intre 500 si 15.000 lei, rate fixe, fara garantii si fara giranti).

Credite pentru oricine

[ALEGE SUMA DORITA]

Trebuie sa ai peste 18 ani si minim o luna vechime in munca. Credius accepta si restantieri. Poti imprumuta pana la 40.000 de lei. Ai nevoie de buletin.

De exemplu, o mare parte din creditele acordate inainte de criza au fost transformate si imbracate intr0o noua haina, astfel inca, sa nu trebuiasca sa-si recunoasca oficial diversele chichite contractuale, de la comisioanele abuzive, la formulari ambiguu si alte gaselnite avocatesti. Din fericire pentru clientii lor, bancile se comporta in continuare ca si cum ar fi in niste tari occidentale, putine din ele s-au adaptate din toate punctele de vedere la mentalitatea romaneasca.

 

Aceasta greseala frecventa a bancilor le-a determinat sa piarda sute de procese in instantele din Romania.

 

Prin urmare, imprumutul bancar a ajuns la o credibilitate foarte mica, motiv pentru care oamenii isi reorienteaza finantarile catre diverse alte forme de imprumut.

 

Daca analizezi evolutia increderii romanilor in imprumutul bancar, acesta probabil ca a evoluat mai spectaculos decat orice alt element de statistica analizat in Romania ultimor 20 de ani. Aceasta neincredere evidenta in banci a romanilor, i-a reorientat pe acestia din urma catre imprumuturile nebancare, lucru certificat prin aparitia a numeroase IFN-uri. Imprumuturile nebancare au crescut spectaculos si s-au diversificat la fel de spectaculos. Cine si-ar fi putut imagina in Romania ca vor exista imprumuturi nebancare ipotare care sa aiba un mai mare succes de cat imprumuturile bancare ipotecare?!

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies