Esti interesat de un imprumut la Ocean Credit?

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ocean Credit este un IFN ce ofera solutii de finantare optime clientilor, adaptate noilor cerinte ale pietii.

Imprumutul oferit de Ocean Credit este facil, usor de accesat, iti trebuie un dispozitiv conectat la internet si o bonitate cat de cat acceptabila.

Pentru cei ce vor sa afle mai multe despre creditele lor, pot gasi diverse pareri exprimate de catre cei ce le-au fost deja clienti pe forumuri, pe bloguri ori facebook.

Detalii oferta Ocean Credit

Am vazut si pe platforma lor niste opinii ale clientilor, cu specificatii clare, care s-ar putea sa va ajute sa intelegi diverse aspecte ale creditarii.

Costuri la jumatate la imprumutul Provident!

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti lua un imprumut intre 1.000 ai 2.000 lei de la Provident pana in 19 octobrie 2020 si obtii rate fixe cu costuri la jumatate. Poti aplica online (sau la domiciliu) daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei lunar.

Credit si pentru restantieri

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 20.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Aprobare in 60 minute!

Blogul IFN-ului este unul bine pus la punct de unde puteti afla informatii utile, foarte bune pentru a va gestiona bugetul, pentru a va pune la punct cu un minim de informatii financiare atat de necesare astazi.

Ocean Credit ofera trei tipuri de imprumuturi nebancare: Pinguin, Delfin si Crab.

Imprumutul Pinguin este unul acordat pe 3 luni, in cuantum de maxim 3.500 de lei. Acest credit de nevoi personale acordat pe termen scurt poate fi primit pe cardul de salariu.

Pentru a-l incasa, trebuie intai sa-ti aflii scorul de client, astfel incat sa descoperi mai apoi suma pe care ti-o pot acorda.

Creditul Delfin este ai generos, venind cu sume de bani de pana la 6.000 de lei, acordate pe perioade de maxim 12 luni.

oferta.oceancredit.ro%20

Costul creditului Delfin este de 5 lei pe zi. Acest comision fix se plateste doar daca folosesti banii.

Ideea este ca imprumutul celor de la Ocean Credit este un fel de descoperit de cont.

Descoperitul de cont nebancar disponobil si rau platnicilor, cu conditia sa depaseasca un anumit scor.

Daca aplici la acest imprumut Delfin, poti accesa sume intre 500 si 6.000 de lei, nu trebuie sa retragi neaparat maximul admis.

Creditul Crab este o solutie financiara cu valoare mai mica, de pana la 1.500 de lei, acordata pentru o perioada de 30 de zile. Un astfel de imprumut este indicat a se accesa in situatii de reala urgenta, cand nu mai poti amana niste plati scadente, care-ti dau batai de cap.

Acest credit pana la salariu, ca putem sa-i spunem asa, tinand cont de diensiunea perioadei de acordare, se acorda si el in functie de scorul tau de client. El poate fi mai mic, daca scorul de client este mai mic decat cel obsinuit.

Poti calcula scorul de client si poti determina pentru ce suma esti eligibil.

Scorul de client este un parametru ce se determina in functie de: istoricul de plata, intarzieri grave la alte credite, utilizarea limitei unui credit, interogarile bancare, varsta istoricului, totalul de conturi.

Ocean Credit considera un scor de client sub 450 ca fiind unul slab.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies