EFECTELE NEGATIVE ALE IMPRUMUTURILOR NEBANCARE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cazuri neplacute ale celor ce au contractat imprumuturi nebancare

Cum au ajuns unii sa trebuiasca sa plateasca 5000 de lei, cand ei luasera un imprumut de 500 de lei? Cum s-a transformat un credit de 900 de lei, intr-o datorie de 8000 de lei? Cum a ajuns sa piarda casa accesand un imprmut nebancar de nevoi personale de 5000 de euro?

Aceste cazuri ale celor ce au contract o forma de imprumut nebancar, fie accesand un credit, fie un card nebancar, sunt destul de numeroase si cunoscute. Desi, vremea creditului cu buletinul a disparut, totusi creditele nebancare si-au pastrat o oarecare lejeritate in acordare, conditiile fiind mai putin restrictive decat cele impuse de banci.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Ca sa ajungi de la un imprumut de 500 de lei sa ai o datorie de 5000 de lei, nu ai nevoie de multa imaginatie. De ce? Simplu! Pentru ca dobanzile practicate de IFN pentru creditele rapide ajung si la 270%.

Cele mai celebre cazuri de restantieri ai imprumuturilor nebancare, cei care au ajuns sa acumuleze niste datorii enorme, raportate la creditul initial, sunt insasi beneficiarii vechiului credit cu buletinul, cel contractat in magazine, pentru achizitia unor obiecte casnice, aparaturula electrocasnica, etc.

Pentru intarzieri, Institutiile Financiare Nebancare aplica o serie de penalizari, mult mai mari decat cele solivitate de banci pentru un credit de consum.

Daca ai intarziat o data, compania aplica un comision de penalizare de pana la 45 de lei pe luna. "Neachitarea la timp a sumelor datorate duce la inregistrarea in cont a comisioanelor de plata intarziata. In plus, neachitarea sumelor datorate si adaugarea comisioanelor de intarziere a platii pot duce la depasirea limitei de credit acordate".

Penalizarile merg si mai departe: "depasirea limitei de credit acordate este sanctionata prin perceperea unui comision calculat in functie de valoarea depasirii limitei de creditare aferenta fiecarei luni. Comisionul reprezinta o cota de 5% din aceasta depasire (depasirea limitei de credit se calculeaza ca diferenta intre suma datorata la data emiterii extrasului si limita de creditare acordata)".

Aplicarea comisionului de intarziere impune la plata unei dobanzi penalizatoare care provoaca depasirea limitei de credit, fapt care conduce, la randu-i, la adaugarea altor dobanzi si comisioane.

Daca te-ai hotarat bursc sa nu-ti mai platesti creditul nebancar sau ai cu adevarat probleme la plata ratelor, mai bine ceri o reesalonare din vreme, decat sa astepti sa vezi ce se intampla. Timpul pe care-l vei astepta, inseamna niste comisioane in plus si o penalizare care o sa va intreaca orice imaginatie.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies