DOCUMENTELE NECESARE OBTINERII UNUI CREDIT RAPID

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cine se poate califica pentru un credit rapid?

Stim cu certitudine ca oricine poate solicita un credit rapid, insa, la fel de bine stim ca nu orice se si califica pentru obtienrea unui astfel de credit. Credite rapide nu inseamna ca vei primi credit doar pe baza de buletin. BNR a impus noi reguli in piata creditelor nebancare, conditionand acordarea creditelor de indeplinirea unor conditii minimale. Printre aceste conditii minimale pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a se califica pentru un credit rapide se numara si aceea de a avea un venit lunar constant. Plecand de la aceasta conditie, societatile nebancare cer adeverinte de venit sau talon de pensie spre a se asigura ca ai cu ce rambursa creditul si implicit cu ce plati ratele respectivului credit, fie el si rapid.
Cine poate solicita un credit rapid? Care sunt documente necesare pentru obtinerea unui credit rapid?
Pentru a putea contracta un credit rapid, solicitantul trebuie sa aiba minim 18 ani si trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant. Creditele rapide sunt preferate in special de persoanele cu venituri mici.

Imprumut rapid online cu rate fixe

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti accesa de la Provident un imprumut intre 500 si 15.000 lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale. Fara giranti si fara garantii. Acte necesare: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei pe luna).

Credit nebancar pe termen lung

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

Creditele rapide sunt accesate in special de persoanele cu venituri mici, care nu pot obtine un imprumut la una din bancile comerciale, precum venituri insuficiente, prezenta in Biroul de Credit, etc.

Persoanele care apeleaza la creditele la domiciliu imprumuta de obicei sume mici, pe perioade scurte de timp, pentru satisfacerea unor nevoi neprevazute sau urgente.

Documente necesare pentru obtinerea unui credit rapid

Pentru a putea accesa un credit rapid (credit la domiciliu / credit online / credit prin telefon), solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant (fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit etc).

Actele solicitate de unele institutii financiare nebancare (IFN-uri) pentru acordarea unui credit rapid sunt adeverinta de salariu, copia dupa cartea de identitate si o factura de la un furnizor de servicii.

Printre IFN-urile care acorda astfel de credite se numara: Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, Credex, Verida Credit etc.

Avantajele contractarii unui credit rapid sunt:

- perioada de analiza si acordare rapida a imprumutului;

- rate fixe;

- documentatie redusa;

- accesibilitate sporita;

- Nu se iau in calcul restantele/intarzierile de plata la alte credite;

- Nu se fac verificari la Biroul de Credit.

Cu toate acestea trebuie avut in vedere faptul ca, chiar daca constituie o solutie simpla si accesibila de finantare, costul total al unui credit rapid este mai ridicat decat cel al unui credit de consum.

Creditele rapide sunt o categorie aparte de credite, nerecomandate pentru cheltuieli de gneul celelor a a-ti satisface un moft. Aceste credite rapide sunt recomandate de insasi societatile nebancare care le acorda doar pentru situatii de maxima urgenta. De ce? Pentru ca sunt foarte scumpe. Dobanzile ajung si la 6000 % DAE (dobanda anuala efectiva).

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies