De la A la Z despre creditele rapide

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Haideti sa vedem ce sunt creditele rapide, cine le ofera, cum, in ce conditii si, mai ales, cat costa ele

Creditele rapide, in marea lor majoritate sunt o clasa de imprumuturi puse la dispozitia clientilor de catre Institutiile Financiare Nebancare, pe termen scurt, in baza unor conditii de creditare mai permisive, avand in principiu rate fixe si costuri ridicate generate de dobanzile mari percepute in comparatie cu cele ale creditelor oferite populatiei de catre bancile comerciale pentru clase de imprumuturi similare, in speta pentru creditele de nevoi personale.

Obtinerea unui credit rapid este un proces destul de usor, el putand fi comparat cu vanzarea unui produs, cu deosebirea ca in procedura de creditare apar si anumite informatii privind trecutul tau ca si creditor anterior al unor altor credite.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Desi sunt binevenite in randul consumatorilor, in special al celor care in mod obisnuit nu s-ar putea califica pentru un credit de consum, creditele rapide implica niste costuri mari, astfel ca, daca nu exista o situatie de urgenta care sa justifice solicitarea unei finantari, bancara sau nebancara, mai bine evitati sa accesati un credit rapid. Uneori este mai bine sa gasim alte surse de finantare si sa lasam la o parte aceste imprumuturi rapide, tocmai din cauza costurilor ridicate ce ne pot indatora pe perioade lungi de timp.

Cine poate solicita un credit rapid? Documente necesare pentru obtinerea unui credit rapid

Pentru a solicita un credit rapid, trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani si sa faci dovada ca locuiesti la adresa specificata in buletinul de identitate. De asemenea, creditele rapide sunt preferate de persoanele cu venituri mici spre medii, cele care nu ar indeplini standardele impuse de banci pentru venitul minim obligatoriu solicitat de acestea celor ce vor sa se imprumuta.

O alta categorie de cetateni ce prefera aceste credite rapide sunt, asa cum spuneam si mai sus, este aceea a restantierilor la imprumuturile bancare, clienti cu datorii, clientii rau-platnici ori cei cu un scoring negativ in Biroul de Credit.

Pe de alta parte, persoanele care solicita creditele rapide la domiciliu, doresc sume mici de bani, pentru perioade scurte de timo, bani necesari intr-o situatie de urgenta ce poate aparea in viata oricaruia dintre noi.

Documente necesare pentru obtinerea unui credit rapid

Cand vine vorba de accesarea unui credit rapide, solicitantul trebuie sa dovedeasca ca locuieste la adresa din buletin, in general printr-o factura de utilitati (asta este practica unor IFN-uri), sa faca dovada unui venit lunar constant care sa-i permita plata ratelor si rambursarea totala a creditului. Dovada veniturilor se realizeaza fie printr-o adeverinta de venit, fie printr-un fluturas de salariu sau cupon de pensie.

Astfel, recapituland, actele necesare solicitate de catre Institutiile Financiare Nebancare in acordarea unui credit rapid sunt adeverinta de salariu, copia dupa cartea de identitate si o factura de la un furnizor de servicii.

Printre IFN-urile care acorda astfel de credite rapide amintim: Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, FRFS, Viva Credit, Simplu Credit, Easy Credit, Patria Credit, etc.

Care sunt avantajele contractarii unui credit rapid?
- perioada de analiza si acordare rapida a imprumutului;
- rate fixe;
- documentatie redusa;
- accesibilitate sporita;
- Nu se iau in calcul restantele/intarzierile de plata la alte credite;
- Nu se fac verificari la Biroul de Credit.
Desi aceste avantaje sunt binevenite si multi clienti le-ar putea considera ca o binecuvantare pentru situatia lor financiara precara, mai ales daca sunt restantieri si s-au saturat sa tot fie refuzati de banci, totusi, aceste credite rapide au un dezavantaj major - dobanda mare - deci, atentie cand si cum apelati la ele. Este bine sa cantariti situatia in care doriti sa solicitati un credit rapid si sa va ganditi de doua ori inainte de a-l accesa.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies