Daca vrei un imprumut rapid de bani, cei de la Hora Credit au solutii

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ca sa 'intri in Hora' si sa primesti un credit rapid nebancar, trebuie sa ai o conexiune buna la internet si doua acte scanate ori fotografiate

Pentru a contracta un credit rapid de bani de la Hora Credit, ai nevoie de scanuri ori fotografii dupa CI/BI si dupa extrasul de cont bancar pe ultima luna (contul unde iti incasezi veniturile lunare).

Cei ce nu detin un extras bancar pentru verificarea veniturilor, pot trimite in loc un alt document: adeverinta de venit, fluturas de salariu ori alt document care sa-i ceritifce veniturile taxabile.

VEZI DETALII IMPRUMUT RAPID HORA CREDIT

Suma maxima ce poate fi imprumutata depinde foarte mult de venitul tau lunar si de cat de eligibil esti.

Acest credit de la Hora se acorda pentru o perioada de 30 de zile.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Dupa ce completezi formularul online si trimiti cele doua documente solicitate, astepti sa fii institintat pe email ori prin SMS daca ti-a fost aprobat imprumutul sau nu.

Dupa ce-ti creezi un cont pe platforma online a celor de la Hora Credit (acest pas se executa prima data, inainte de a solicita creditul), poti mai apoi sa intri oricand in contul tau si sa-ti verifici statusul solicitarii (sa vezi daca ti-a fost aprobat creditul).

Rambursarea creditului se face online cu card bancar, direct din cabinetul personalr, prin transfer bancar la cea mai apropiata sucursala a bancii voastre orin prin internet banking, fie prin SelfPay cu plata direct la terminal.

Daca nu reusesti sa-ti rambursezi la timp imprumutul, perioada se extinde automat pentru un numar egal de zile cu perioada fiaxata initial la contractare. Creditul se poate extinde pentru o perioada de maxim 360 de zile.

Daca doresti, poti rambursa anticipat imprumutul, fara costuri suplimentare.

Daca ti-a fost aprobat creditul, vei primi banii foarte rapid, intre 15 minute si cel tarziu 24 de ore.

Ca sa beneficiezi de dobanda 0 la credite, trebuie sa fii client nou, adica sa fii la prima accesare la Hora Credit.

Pentru a te imprumuta de la Hora Credit, trebuie sa ai intre 19 si 75 de ani.

horacredit.ro/

Pe cei de la Horia Credit ii gasiti de luni pana vineri de la 9 la 18 in Splaiul Unirii nr 16, Cladirea Muntenia, Et. 2, Sector 4, Bucuresti, ori prin telefon la 0318 18 18 18 ori telefon 0318 10 10 72 daca esti deja client. Informatii suplimentare puteti solicita pe adresa de email info@horacredit.ro, ori puteti intra pe platforma online a IFN-ului: https://horacredit.ro.


 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies