Cum te poate ajuta un credit nebancar 2023?

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Nu tii pasul cu cheltuielile? Vezi cum te poate ajuta un credit nebancar sa-ti revii din punct de vedere financiar.

Imprumuturile nebancare, indeosebi cele cu valoare redusa pot fi o buna solutie intr-un moment de cumpana, cand n-ai timp de pierdut, cand totul se rezuma la o anumita suma de bani de care trebuie sa faci rost.

Criteriile de acordare a acestor produse sunt din fericire destul de laxe, asa incat poti usor sa primesti imprumutul.

Avand o asa acordare rapida, n-ai de ce sa-ti faci griji in privinta asteptarii banilor, acestia vor ajunge la tine intr-un timp scurt, interval de timp ce tine mai degraba de transferul interbancar.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Unele imprumuturi pot fi accesare direct de la tine de acasa, fara gestionare printr-un cont bancar. Acestea sunt clasicele credite rapide la domiciliu, produse ce se regasesc si astazi in oferta celor de la Provident.

Ei bine, creditele nebancare sunt acordate dupa cum bine stiti de catre IFN-uri, societatile financiare autorizate, ce functioneaza legal pe piata romaneasca.

Astfel de produse sunt disponobile si pentru persoane fizice si pentru juridice, si pentru diverse forme de companii, dupa cum sunt accesibile si persoanelor fizice autorizate ori oamenilor care lucreaza cu contract de colaborare part time.

Tipuri de credite nebancare active 2023

Exista numeroase forme de credite nebancare in piata, printre care cele mai cunoscute sunt:

- credite doar cu buletinul
- imprumuturi rapide de bani
- credite rapide la domiciliu
- credit cu venituri mici
- imprumuturi fara carte de munca
- credite fara adeverinta de venit

Inainte de orice accesare, te sfatuim sa analizezi cu atentie informatiile imprumuturilor oferite de IFN-urile alese, sa aflii care sunt costurile, care este dobanda anuala efectiva, care sunt ratele lunare, care este dobanda penalizatoare, etc.

Functionand in baza legii 83 per 2009, IFN-urile deruleaza o activitate de creditare in acord cu normele legii, fiind monitorizate si verificate de banca nationala.

Eligibilitatea solicitata de IFN-uri

Printre criteriile de eligibilitate pe care aceste societati le pretind de la potentialii clientii sunt de regula:

- cetatenie romana
- varsta de regula intre cea de majorat si cea de pensionare
- venit care sa genereze un grad de indatoare sub cel maxim admis prin lege

Exista IFN-uri care admit la creditare si persoane care au un venit de cel putin 300 lei lunar, cu conditia ca acel venit sa fie justificat cu acte, asa cum isi defineste Provident cerintele.

Timpii de acordare a creditelor nebancare 2023

La nivelul anului 2023 s-a ajuns la niste timpi record de acordare, de neinchipuit cu cativa ani in urma. Exista IFN-uri care acorda credite si in cateva minute de la accesare.

Cele mai lungi intervale de acordare sunt de 24 - 48 de ore, in conditiile in care sunt solicitate mai multe acte, indeosebi pe partea de bonitate.

Exista firme care acorda credite in aceeasi zi, indeosebi cele axate pe microcredite care nu solicita multe acte si nici conditii de elegebilitate drastice.

Vorbind de grad de indatorare acesta a fost modificat incepand cu anul trecut, el ajungand astazi pentru creditele acordate in lei la 40% din venitul net al clientului. Pentru creditele in valuta, acesta este de 20%.

credite nebancare 2023

Care sunt avantajele unui credit nebancare?

Principalul beneficiu pe care ti-l aduce acest produs este ca accesezi usor, fara grija ca vei fi refuzat din start ca la banci, daca ai istoric negativ ori un venit mic, sau poate nu ai contract incheiat pe perioada nedeterminata.

Alte avantaje:
- conditi usoare de accesare
- se acorda rapid
- aprobarea se face in aceeasi zi
- poti sa accesezi online sau la domiciliu, fara deplasari

Ce am putea spune despre dezavantajele creditelor de la IFN?

Costurile sunt cele care fac diferenta intre un imprumut bancar si un credit nebancar.

Apoi, sumele la care ai acces de la IFN sunt mai mici decat cele puse la bataie de catre banci.

Si ar mai fi si penalizarile care sunt deosebit de usturatoare la IFN-uri, cu precadere la cele ce ofera sume mici imprumut pe perioade scurte de timp.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies