CREDITE RAPIDE PENTRU NEVOI URGENTE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cand poti sa apelezi la creditele rapide? Cat costa si cine le ofera?

Este vara, vrei la mare! Este iarna, vrei caldura! S-a casatorit sora sau prietenul, vrei bani de nunta! A murit matusa sau unchiul, vrei bani de inmormantare! Pleaca copilul in tabara, vrei bani! Vine toamna, trebuie sa cumperi rechizite scolare! S-a stricat masina de spalat, vrei bani pentru una noua!

Toti vorbesc de creditele rapide, credite de nevoi personale, toti stiu ca aceste credite rapide sunt scumpe, insa, iti poti face treaba cu ele, atunci cand te afli intr-o situatie fara iesire. Iei bani cu imprumut pentru a-ti rezolva diverse probleme sau pentru indeplinirea unor dorinte, ca de exemplu, un concediu la mare sau munte sau o masina de spalat noua. Creditele de nevoi personale iti pot indeplini visele, insa, se pot transforma si in cosmaruri, daca visezi doar la imprumuturi de bani, fara sa te asiguri ca le si poti rambursa.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

IFN-urile ofera imprumuturi rapide, dar si foarte scumpe!. Intr-adevar, cele mai multe IFN-uri acorda imprumuturi cu dobanzi uriase, care uneori depasesc chiar 6000% . Insa exista si societati relativ noi in piata, care din dorinta de a atrage clienti ofera imprumuturi cu dobanda anuala efectiva comparativa cu cea a bancilor. La fel se intampla si cu societatile nebancare mari din piata creditelor nebancare.

De exemplu, FRFS (Forta Rosa Financial Servises) este o institutie financiara nebancara de la care poti lua un imprumut ultra-rapid cu doar 9,9% dobanda si incepand cu 15.9% DAE. Pe langa faptul ca are DAE foarte mica, FRFS analizeaza dosarul in 24 de ore.

In plus, experienta colaborarii cu aceasta IFN este una foarte placuta. La fel ca si alte IFN mai scumpe, Forta Rosa pune la dispozitia clientului serviciul de creditare la domiciliu. Nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei fi contactat de un consultant al companiei. Daca vei dori, el va veni la tine acasa, iti va raspunde la intrebari si te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine. De asemenea, consultantul FRFS te va ajuta sa intocmesti dosarul de creditare.

Un alt avantaj al FRFS este acela ca nu este necesar sa platesti vreun avans pentru creditul de nevoi personale. Documentatia necesara este simpla, iar intreg procesul de acordare a creditului este transparent. Nu esti limitat de o destinatie a creditului - il poti utiliza pentru orice ai nevoie. Ai posibilitatea de achita in rate fixe in lei si nu vei fi afectat de variatiile cursului de schimb.

Cand vine vorba de intocmirea dosarului de creditare, ai marele avantaj ca este acceptata o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie, dividende, contracte de inchiriere, diurne, drept de autor. Si, daca vei dori, ai posibilitatea de a incheia o asigurare de viata (optionala) in cazul unor evenimente neprevazute (deces, invaliditate, somaj).

Actele de care ai nevoie pentru a contracta un imprumut nebancar sunt: copie act de identitate, ultima factura de utilitati, adeverinta de salariu si fisa fiscala (in cazul in care esti angajat) / cel mai recent talon de pensie si decizia de pensionare (daca esti pensionar). Daca esti persoana fizica autorizata ai nevoie de decizia finala de impunere pe ultimul an, autorizatia de libera practica, certificat de inregistrare fiscala, copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni.

Inainte insa de a strange actele necesare obtinerii unui imprumut nebancar, trebuie sa stii daca esti sau nu eligibil. Criteriile de eligibilitate impuse de FRFS sunt urmatoarele: varsta: 27 - 69 ani; venit minim: 1.500 lei; vechime la locul de munca: minim 6 luni.

Plata ratelor se poate efectua in 4 moduri: la sediul FRFS, prin transfer bancar in contul RO35UGBI0000512000739RON, precizandu-se numarul contractului de credit si CNP-ul, la Agentiile GarantiBank (sunt peste 75 de sucursale) sau in locatiile PayPoint si PayZone.
Pe site-ul FRFS gasiti chiar si doua exemple reprezentative de calcul pentru un imprumut de 20.000 lei si pentru unul de 60.000 lei:

Exemplu reprezentativ pentru 20000 lei
Comision de analiza : 200 lei
Comision administrare lunar: 86.67 lei
DAE : 20.18%
Rata lunara: 515.99 lei
Perioada de creditare: 60 luni
Suma totala de plata: 30 959.17 lei
La un credit intre 10.000 lei - 50.000 lei

Exemplu reprezentativ pentru 60000 lei

Comision de analiza : 200 lei

Comision administrare lunar: 150 lei
DAE : 15.95%
Rata lunara: 1 429.45lei
Perioada de creditare: 60 luni
Suma totala de plata: 85 767 lei
La un credit intre 50.001 lei - 100.000 lei

Pentru mai multe informatii privind credite nebancare urgente, accesati serviciul www.CREDITON.ro

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies