Credite rapide online 2023

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Imprumuturile rapide acordate online vor fi printre preferatele romanilor si in 2023

Cu siguranta avantajele creditelor rapide online vor contrabalansa dezavantajele, iar romanii vor fi tentanti si in 2023 sa acceseze astfel de produse financiare accesibile, fara multe acte.

Printre cele mai cunoscute tipuri de credite rapide online se numara cele in cuantum redus acordate pentru perioade reduse de timp. Acestea sunt si cele mai scumpe imprumuturi din piata, ele fiind identificate generic sub numele de microcredite. De regula, microcreditele sunt accesibile si restantierilor, adica persoanelor ce prezinta un scoring negativ la o verificare in Biroul de Credit.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Fiind acordate fara proceduri dificile, cu acte putine, marele lor avantaj este acela al costurilor fixe, fara comisioane ascunse, fara dobanzi neclare. De regula costurile sunt cu acuratete identificate inca de la inceput, folosind calculatoarele de credite de pe platformele online ale societatilor ce le acorda.

Indiferent de numele sub care sunt vizibile in piata (microcredite, mini credite, imprumuturi la domiciliu, pana la salariu, urgente, online, etc), toate au cam aceleasi caracteristici: sumele acordate sunt reduse (de regula sumele de bani acordate nu sunt mai mari de 3.000 de lei), perioadele de acordare sunt mici (de pana la 3 luni), actele solicitate sunt putine (limitate in majoritatea cazurilor la doua: act de identitate si extras de cont, ambele scanate ori fotografiata, incarcate online in aplicatia de pe platforma online, in rubricile dedicate din formularele online). Cerintele minime impuse de aceste IFN-uri sunt usor diferentiate cand vine vorba de varsta. Atfel, unele societati nebancare acorda credite persoanelor peste 18 ani, altele urca varsta la 21 de ani, iar altele solicita o varsta de minim 24 de ani. De asemenea, venitul minim net impus variaza de la un IFN la altul (de la 250 de lei pe cap de persoana, pana la 1000 de lei per familie).

Pentru a solicita imprumuturi online 2023, n-aveti decat sa alegeti dintre ofertele prezente in piata. Ofertele IFN-urile pentru aceasta categorie de imprumuturi sunt destul de numeroase in ultima vreme. In fatul, ultimele aparitii in piata nebancara au fost in general pe domeniul microcreditarii. Multe IFN-uri aparute anul trecut in piata si care au capatat rapid vizibilitate si-au bazat activitatea de finantare exclusiv pe acordarea de credite rapide online.

Iata si cateva dintre societatile nebancare la care puteti apela pentru credite rapide online 2023:
- Viva Credit - o societate nebancara arhicunoscuta in piata, ofera imprumuturi mici de bani pentru o perioada de 5 ani (linie de credit); primul credit este gratuit daca-l rambursezi in 30 de zile, iar timpul de acordare este extrem de redus (in programul de lucru ajungand si la doua ore).
- Ferratum - este o alta societate nebancara la care puteti apela pentru a obtine credite rapide online. Daca accesati primul credit la acest IFN, veti avea surpriza sa fie gratuit (primul credit are valoare maxima de 1.900 lei) De la al doilea in sus puteti imprumuta sume de bani de pana la 10.000 de lei, pentru maxim 12 luni.
- Credius ofera de asemenea imprumuturi online ieftine doar cu buletinul, cu aprobare in 60 de minute. Acest IFN nu solicita adeverinta de salariu si are in portofoliu mai multe produse financiare pentru diverse categorii de clienti (de la pensionari la diaspora, etc).
- Extra Simplu este un produs marca IFN Extra Finance, un imprumut online acordat fara comsioane si cu dobanda fixa. Nu este nevoie de adeverinta de salariat pentru acordare.
- Mobilo Credit acorda la randu-i imprumuturi online nebancare in cuantum de pana la 2.000 de lei, cu dobanda avantajoasa. Poti accesa in 30 de minute, completand online formularele puse la dispozitie pe platforma IFN-ului.
- CreditFix este o alta societate nebancara la care putem apela pentru un imprumut online, simplu si rapid in regim de urgenta pe termen scurt. La ei poti accesa maxim 3.000 de lei pentru o perioada de maxim 62 de zile.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies