CREDITE RAPIDE DE LA CETELEM

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ce variante de imprumut rapid ai apeland la institutia financiara nebancara Cetelem?

Cetelem IFN SA este filiala a Cetelem, membra a grupului BNP Paribas. Serviciile de creditare a persoanelor fizice ii plaseaza intr-o pozitie fruntasa in Romania. Imprumuturile in lei cu dobanda si rata fixe sunt oferite in conditii avantajoase, atat pentru nevoi personale cat si pentru cumparaturi direct din magazin sau pentru autovehicule noi sau rulate.

Instrumentele de creditare rapida puse la dispozitie de Cetelem IFN Sa sunt: credit de nevoi personale fara garantii, credit de consum pentru achizitie bunuri, credite si leasing financiar auto, carduri de credit nebancare.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Credit de nevoi personale fara garantii este un credit personalizat, facut special pentru nevoile tale. Puteti aplica pentru acest tip de credit daca sunati la unul din numerele de telefon dedicate, on-line direct pe www.cetelem.ro sau in magazinele partenere Cetelem.

Credit de consum pentru achizitie bunuri este tipul de credit ce-l puteti accesa direct din magazinele partenere Cetelem. Puteti aplica pentru un astfel de credit in magazinele partenere in momentul achizitionarii de bunuri sau prin intermediul internetului din magazinele online partenere.

Credit auto / Leasing financiar auto. Puteti aplica pentru aceste produse daca doriti achizitionarea unui autoturism nou, second hand sau a unei motociclete noi. Aici puteti consulta lista partenerilor nostri.

Card de credit. Acest tip de credit este potrivit daca vrei bani mereu la indemana si acces la o linie de credit permanenta pe care o poti folosi oricand vrei, in Romania si in intreaga lume.

Cum pot aplica pentru un credit de nevoi personale? Cel mai rapid si mai usor mod este sa aplici pentru un credit de nevoi personale direct pe www.cetelem.ro, prin intermediul aplicatiei 100% online. Completarea formularului online dureaza aproximativ 10 minute!

Cati bani pot imprumuta? Daca stii de cati bani ai nevoie, foloseste calculatorul de rate online disponibil pe www.cetelem.ro si afla rata lunara si venitul minim necesar.

Cat dureaza obtinerea unui credit? Cel mai rapid si mai usor mod este sa aplici pentru un credit de nevoi personale direct pe www.cetelem.ro, prin intermediul aplicatiei 100% online. Completarea formularului online dureaza aproximativ 10 minute!

Cetelem
Adresa: Strada Clucerului 78-80, Bucuresti 011368
Telefon:021 312 0220
Orar: Programul pentru joi 09:00–17:00

Ia-ti creditul online prin Cetelem C-net. Acces rapid la procesul de creditare fara intermediari
Cetelem C-net este creat pentru a facilita clientului persoana fizica accesul direct la procesul de obtinere a creditului, fara intermediari. Avantaje ale creditului online Cetelem C-net: primesti raspunsul online instant, economisesti timp, confortabil si discret, documentatie si formalitati minimale.

Aplicatia poate fi accesata direct de catre solicitantul imprumutului, prin internet, si nu implica niciun fel de costuri suplimentare in afara de cele aferente creditului.

Completeaza acum cei 3 pasi pe www.cetelem.ro:

1. Completeaza formularul online
2. Printeaza documentele
3. Trimite documentele complete
Conditii generale de acordare a creditelor online

Cetelem IFN SA ofera conditii flexibile pentru acordarea creditelor de consum in lei. Analiza dosarului de credit se face rapid iar raspunsul la cererea de imprumut este oferit solicitantului in cel mai scurt timp posibil.

Criteriile de eligibilitate pentru contractarea unui credit de consum in lei sunt:

- Varsta solicitantului: 18-70 ani (inainte de ultima data scadenta);
- Avans necesar: 0%;
- Fara girant;
- Valoare credit: intre 600 si 1.000.000 lei (1 si 10 miliarde ROL) - in functie de produsul de credit ;
- Durata creditului: intre 6 si 60 luni - in functie de produsul de credit;
- Vechimea in munca: minimum 3 luni la ultimul loc de munca.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies