CREDITELE RAPIDE - APANAJUL IFN-URILOR

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Credite rapide. Bani urgent. Dobanzi terifiante.

Se cunoaste deja faptul ca institutiile nebancare acorda imprumuturi mai rapid si mai usor decat bancile. Lejeritatea cu care IFN-urile acorda imprumuturile rapide este balansata de dobanzile mari practicate pentru aceste categorii de credite.

De aceea, este bine sa stiti dinainte ce va astepta si sa va ganditi de doua ori inainte de a apela la un credit rapid. Desi puteti face rost de bani rapid, va veti lovi de niste dobanzi uriase.

La vedere, sunt doar cuvinte frumoase de genul: credite rapide, credite fara multe acte, am sunat si a doua zi mi-au adus banii acasa, credit direct in magazin doar cu buletinul, credit pana la salariu, credite pe termen scurt.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Principiul este unul singur si trebuie sa-l cunoasteti, aceste societatii isi bazeaza existenta pe dobanzile pe care le iau de la clienti, deci, cu cat dobanzile sunt mai mari, cu atat profitul lor este mai mare. De asemenea, pierderile pe care aceste societati nebancare le au sunt acoperite tot din dobanzi. Si, de principiu, cu cat dobanzile sunt mai mari, cu atat respectiva societate are mai multe pierderi si isi asuma mai multe riscuri.

Daca ai ramas fara bani, daca vrei sa-ti cumperi ceva rapid, indispensabil pentru casa, daca ti-e greu sa pui bani de-o parte si singura sansa de a face este o investitie mai serioasa, creditele rapide par a fi solutia ideala.

Trabuie sa stiti insa ca in spatele creditelor cu rate fixe lor se ascund dobanzi enorme.

Despre creditele rapide s-a scris mult si s-au iscat o seama de controverse, insa, cert e ca exista clienti pentru aceste credite, deci, oricat le-ar contesta unii sau altii, creditele rapide vor continua ca serviciu financiar, atata timp cat pe piata exista cerere.

Ce sunt creditele rapide? Cine le acorda?

Creditele rapide sunt imprumuturi de bani acordate de institutii financiare nebancare (IFN). Acestea se pot obtine fie sub forma de bani gheata fie sub forma cardurilor de cumparaturi cu ajutorul carora puteti cumpara din retelele de magazine partenere in rate.

Dintre cele mai cunoscute IFN-uri sunt Provident si Cetetelem iar la capitolul carduri de departe se situeaza Card Avantaj de la Credit Europe Bank. De mentionat in privinta cardurilor ca tot mai multe banci isi deschid portile carte acest tip de card nebancar, nume mari ca BRD, BCR, Raiffeisen avand deja ceva vechime.

Cati bani poti apeland la un credit rapid?

Sumele pe care le puteti obtine se incadreaza intre 200 si 3000 de lei. Acordarea creditului se face rapid, unele institutii acordand banii pe loc, altele maxim 48 ore.

Pentru aceste tipuri de credite nu aveti nevoie de giranti si nici de garantii materiale, nu se percep taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata creditului care este fixa pe toata perioada imprumutului.

Dobanzile creditelor rapide sunt enorme si trebuie sa cunoasteti aceste amanunte. Desi, sunt imprumuturi pe termen scurt, totusi, raporandu-ne la dobanda efectiva anuala vorbim de niste valori incredibile la prima vedere. Valorile pentru creditele rapide de la Viva Credit de exemplu se invart in jurul cifrei de 3000% DAE, pe termen de 30 de zile credit, iar daca e vorba de un credit rapide pentru o perioada de 10 zile, dobanda se dubleaza, trecand de 6000%. Da! Ati inteles bine! Sunt cifre de ordinul miilor! Aceasta este concluzia creditelor rapide!

 

Pentru alte informatii privind creditele rapide, accesati: Credite IFN (www.credite-ifn.ro).

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies