Credite pentru datornici

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Exista posibilitatea ca si datornicii bancilor sa mai apeleze la un credit

Calitatea de datornici o au acele persoane ce au avut in trecut probleme cu rambursarea unor credite, de regula bancara.

In ultima vreme avem datornici atat la banci cat si la societatile nebancare.

Practic, odata ce ai intarziat cu mai multe de 30 de zile plata unei rate, ori rambursarea unui credit, esti inscris in Biroul de Credit ca datoritnic. Restantierii gasesc greu sa se mai imprumute in aceste conditii.

Singura posibilitatea de a face rost de bani a acestor persoane (chiar daca in prezent nu mai datoreaza nimanui nimic, ei achitandu-si in timp restantele) este accesarea unor credite rapide de la IFN.

Imprumut rapid online cu rate fixe

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti accesa de la Provident un imprumut intre 500 si 15.000 lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale. Fara giranti si fara garantii. Acte necesare: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei pe luna).

Credit nebancar pe termen lung

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

Categoria de credite rapide nebancare este in majoritar accesibila si datornicilor, restantierilor, celor inscrisi in Biroul de Credit cu probleme de rambursare la plata ratelor.

Pentru multi romani, Biroul de Credit este o adevarata Pisica Neagra; un fel de sperietoare. Acest lucru se datoreaza interzicerii accesului pe care persoanele inscrise pe listele acestei institutii cu un scoring negativ il au la alte credite bancare.

Orice banca, atunci cand iti acorda un credit, iti solicita acordul de verificare la Biroul de Credit. Daca nu ai scoring negativ, adica daca n-ai fost datornic in trecut, acesta este primul punct din conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa-l bifezi ca sa ti se aprobe creditul dorit.

La un moment dat exista un zvon cum ca s-ar diminua perioada de prezenta pe listele Biroului de Credit, insa, nu s-a concretizat nimic pana in prezent.

Oamenii se tem de Biroul de Credit pentru ca le ingradeste accesul la creditele bancare. La toate. Daca esti in Biroul de Credit, nicio banca nu-ti mai acorda credit. Singura sansa o ai la IFN-uri.

Credite pentru datornici ofera IFN-urile ce au in portofoliu imprumuturi rapide in cuantum redus. Este vorba de celebrele de acum microcredite - sume reduse de bani (pana in 2.000 de lei in medie) pe perioade scurte de timp (in medie de 30 de zile).

In ultima vreme, IFN-urile au inceput sa creasca usor pragul de accesare chiar si pentru microcredite. Multe IFN-uri au urcat sumele maxime ce pot fi accesate (5.000 - 10.000 lei). De asemenea, multe au marit si perioade de accesare (in medie de 2-6 luni).

Oricum, trebuie sa stiti ca nici IFN-urile nu acorda credite datornicilor fara ingradiniri. De regula, imprumuturile oferite restantierilor sunt personalizate: sumele sunt mai mici, iar bonitatea mai atent verificata.

Dintre IFN-urile din piata ce ofera credite si datornicilor, amintim: Ferratum, Credius, iCredit, Viva Credit, IFN Extra Finance, Telecredit, etc.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies