CREDITE NEBANCARE PENTRU RESTANTIERII IMPRUMUTURILOR NEBANCARE

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Bani urgent din imprumuturi pentru cei ce au restante la credite nebancare si sunt inscrisi in Biroul de Credit

 

CREDITE NEBANCARE PENTRU RESTANTIERI INSTITUTIILOR NEBANCARE- Bani urgent, pentru cei cu restante la imprumuturi nebancare, inscrisi in Biroul de Credit

Ma interseaza daca in conditiile in care am un imprumut la o institutie nebancara, am avut intarzieri si acum am o poprire pe salariu si bineinteles sunt si in biroul de credit pot accesa un alt imprumut la o institutie nebancara? Am un salariu de 2300 ron din care 300 ron am poprire de un an.
Multumesc!

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

 

RASPUNS - CREDITE NEBANCARE PENTRU RESTANTIERI INSTITUTIILOR NEBANCARE- Bani urgent, pentru cei cu restante la imprumuturi nebancare, inscrisi in Biroul de Credit

 

Aceasta situatie este una cum nu intalnesti prea des, insa, necazurile nu vin separat, cand vin, se aduna.

Ca sa obtii urgent bani dintr-un imprumut nebancar in conditiile in care esti restantier la un alt credit tot nebancar si inscris in Biroul de Credit este destul de greu, dar nu imposibil.

 

Sunt si institutii ce nu verifica scoringul din Biroul de Credit. Insa, acestea ofera imprumuturi de bani in conditii destul de dure, dobanzi foarte mari, greu de rambursat imprumutul, si isi asigura totusi investitia printr-o, sa-i zicem, "verificare" minutisoasa a conturilor existente. Unele IFN-uri solicita un extras de cont, cont ce trebuie sa fie corelat cu salariul incasat lunar.

 

Din cauza fluctuatiilor valutare, desi poate au venituri bune, unii cetateni au ajuns in baza de date a Biroului de Credit. Din acest motiv, ei nu mai pot lua bani imprumut de la banci. Uneori, chiar si o intarziere de 2-3 zile la plata ratei ii plaseaza pe listele negre ale bancilor.


Acum insa, chiar daca ai avut dificultati in a achita un imprumut mai vechi si esti in baza de date a Biroului de Credit, trebuie sa stii ca sperantele tale de a obtine imprumuturi nu sunt spulberate. Si asta deoarece si restantierii bancilor pot obtine bani, chiar foarte usor si rapid, de la IFN-uri.


Institutiile Financiare Nebancare sunt constiente de faptul ca tot mai multi romani au intarzieri ale platilor la banci, asa ca aceasta reprezinta pentru ele o piata numai buna de exploatat. Practic, toata lumea are de castigat, si IFN-ul, dar si clientul care in alte conditii nu ar fi putut obtine banii necesari rezolvarii situatiei neprevazute care a aparut in viata sa.

Nu trebuie sa va ingrijorati inainte de a solicita un credit nebancar ca nu-l veti obtine. Chiar daca figurati ca restantier si sunteti inscris in Biroul de Credite si chiar daca IFN-ul va verifica bonitatea, decizia de a va acorda imprumutul va fi luata insumand toti factorii, nu numai faptul ca figurati cu restante in baza Biroului de Credite.

 

Este bine cunoscut faptul ca institutiile financiare nebancare au si costuri mai ridicate, dar fiti sigur ca veti sti de la inceput exact cat veti plati in total pentru imprumut si ca ratele nu se vor modifa nicicum. Deci sansele de a intampina dificultati in achitarea ratelor sunt destul de mici.

 

Suma maxima care poate fi imprumutata rapid este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare.

 

Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Bancherii spun ca la acest moment, in Biroul de Credite figureaza sapte milioane de romani. 3 milioane nu au restante, iar doua milioane au intarzieri de cel mult 60 de zile. Acest fapt ne da totusi sperante ca la un moment dat bancile vor fi nevoite sa ii ia in consideratie si pe clientii care apar cu restante in BC. Acum ramane de vazut daca pentru ei conditiile vor ramane aceleasi ca pentru orice alt client sau daca vor fi mai mari.

 

Partea buna este insa aceea ca in piata sunt tot mai multe institutii de credit nebancare, iar acest fapt duce la o oarecare scadere a dobanzilor.

 

Poti obtine un imprumut de la Cetelem chiar daca ai avut intarzieri la alte credite si figurezi in Biroul de Credit. O intrebare pe care si-o pun din ce in ce mai multi romani: daca am sau am avut intarzieri raportate in Biroul de Credite, mai pot beneficia de un credit de nevoi personale? Cine imi poate acorda bani?

Pe site-ul www.cetelem.ro aflam ca, in functie de natura intarzierilor raportate in baza dedate a Biroul de Credit, Cetelem poate accepta sau refuza cererea de credit.

Echipa Cetelem iti sta la dispoziti epentru informatii suplimentare la numartul de telefon 021.305.12.34.

Date contact Cetelem IFN SA

Str. Clucerului nr. 78-80, Sector 1, 011368 Bucureşti, CP 63 OP 42

Telefon: 021.312.02.20
Fax: 021.312.02.19
E-mail: office@cetelem.ro

Relaţii clienţi (dacă sunteţi deja client)
Telefon: 021.305.12.00 / 0750.100.101
E-mail: relatii.clienti@cetelem.ro

 

Numarul restantierilor - persoane fizice - la banci si institutii financiare nebancare (IFN) a crescut in luna iunie cu 0,63%, fata de mai 2023, ajungand la 740.180 persoane, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

 

Numarul este mai mare cu 4.680 persoane fata de luna precedenta si cu 10.047 fata de nivelul din iunie 2012.

Potrivit datelor BNR, citate de Agerpres, valoarea totala a restantelor a crescut, in iunie, cu 1,66% fata de luna mai, la peste 10,403 miliarde lei. Din totalul restantelor, peste 7,562 miliarde lei aveau intarziere mai mare de 90 de zile.

 

Suma maxima care poate fi imprumutata este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare.

 

Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 50% si 70%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.

 

Puteti calcula venitul necesar in functie de suma dorita, perioada pe care doriti sa contractati imprumutul si gradul de indatorare admis utilizand calculatorul din pagina produsului dorit.

 

Bancherii spun ca la acest moment, in Biroul de Credite figureaza sapte milioane de romani. 3 milioane nu au restante, iar doua milioane au intarzieri de cel mult 60 de zile. Acest fapt ne da totusi sperante ca la un moment dat bancile vor fi nevoite sa ii ia in consideratie si pe clientii care apar cu restante in BC. Acum ramane de vazut daca pentru ei conditiile vor ramane aceleasi ca pentru orice alt client sau daca vor fi mai mari.

Partea buna este insa aceea ca in piata sunt tot mai multe institutii de credit nebancare, iar acest fapt duce la o oarecare scadere a dobanzilor.

 

Ca informatie aparte, in ultima vreme, au inceput si unele banci sa nu mai tina cont de Biroul de Credite la ofertele de imprumuturi de bani, deci, sansele de a obtine un credit chiar daca esti restantier au crescut substantial.

 

Printre cei care sunt in cautare de bani si doresc contractarea unui imprumut nebancar rapid o buna parte se indreapta catre IFN-urile cunoscute din Romania, cum este cazul Provident.

 

Provident acorda imprumuturi nebancar daca ai restante, fara sa faca verificare la Biroul de Credit?

 

Poti sa accesezi un credit nebancar de la Provident daca esti inscris in Biroul de Credite si ai fost deja refuzat de alte Institutii Finanicare Nebancare?

 

Raspunsul il gasim chiar pe site-ul Provident, si anume, Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare.

 

De asemenea, ni se precizeaza ca Provident acorda imprumuturi intr-un mod responsabil, evaluand corespunzator posibilitatile solicitantilor de a rambursa imprumutul.

 

Se precizeaza ca aceste verificari sunt facute intr-un interes comun, astfel incat, clientul sa-si poata rambursa imprumutul si sa imprumute sume de bani pe care sa le poata rambursa.

 

Pentru solicitatea unui imprumut nebancar de la Provident, trebuie doar sa completezi formularul online si vei obtine un raspuns in cel mai scurt timp. De asemenea, poti sa contactezi telefonic Provident, la numerele 021 98 77 (apel cu tarif normal) pana vineri intre 07:30 si 22:00 sau sambăta si duminica intre 08:00 si 18:00.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies