CREDITE NEBANCARE PENTRU RESTANTIERI. bani urgent.

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Credite nebancare pentru restantierii bancilor. Bani urgent pentru cei inscrisi in Biroul de Credit. Bani fara multe acte.

 

CREDITE NEBANCARE PENTRU RESTANTIERI - Bani urgent, fara multe acte. Bani pentru cei inscrisi in Biroul de Credit

Buna ziua asi dori sa fac un credit nebancar rapid,astept un rasp de dvs. va multumesc!!

... vreau un imprumut de 5000 lei

... vreau un credit rapid de 20000 ron de la o institutie nebancara

... doresc un credit de 1000eur, am restante in biroul de credit, salar net 2200ron

... buna ziua am nevoie urgenta de 20 000 lei

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

 

RASPUNS - CREDITE NEBANCARE PENTRU RESTANTIERI - Bani urgent, fara multe acte. Bani pentru cei inscrisi in Biroul de Credit

 

Desi BNR a impus o serie de conditii restrictive in privinta acordarii creditelor nebancare, totusi, acestea raman cele mai facile si permisive forme de imprumuturi de bani, iar dintre creditele nebancare, cele rapide sunt cele mai usor de obtinut, ele fiind si cele mai scumpe produse financiare nebancare.

 

Cum poti sa obtii un credit chiar daca ai restante si este inscris cu un anumit scoring negativ in Biroul de Credit? Incerci varianta imprumuturilor rapide. Trebuie sa te astepti la dobanzi foarte mari, insa, pana la urma daca n-ai alta varianta de a face rost de bani urgent, apelezi si la aceasta solutie de compromis. Chiar si societatile nebancare recomanda aceasta forma de creditare "imprumuturile rapide" ca fiind credite doar pentru situatii de urgenta, astfel iesind de sub incidenta anumitor restrictii impuse de BNR. Oricum ar fi, trebuie sa verificati inainte de a contracta un credit care este dobanda acestor imprumuturi rapide, pentru ca de cele mai multe ori acestea sunt acordate online, unde se omite de multe ori afisarea dobanzii anuale efective, deci, grija mare la costurile totale ale imprumutului pentru ca s-ar putea sa aveti surprize de proportii. Situatii de acest fel sunt cunoscute; exista cazuri celebre in presa de persoane care au apelat la astfel de imprumuturi bani contractand o suma mica, 500 - 1000 de lei si s-au trezit ca au de plata 8000 - 10 000 de lei, cost total al imprumutului, cu penalitati si alte costuri implicate.

 

Cine acorda credite pentru restantieri?

 

In mod clar sunt cateva societati care afiseaza in mod indirect faptul ca acorda imprumuturi nebancare rapide catre restantieri, desi nici aceste institutii nu o fac clar si raspicat. De ce? In primul rand pentru ca un lucru necunoscut este intotdeauna mai dorit, si-n al doilea rand, regulile pietii trebuie intrucatva respectate, chiar daca ANPC-ul isi mai baga coada din cadn in cand.

 

Oricum, va spun sigur ca acele Institutii Nebancare ce acorda imprumuturi rapide, trec si peste Faptul ca sunteti reastantieri si inscris ca rauplatnic in Biroul de Credit. De ce? Pentru ca va ofera niste credite la dobanzi imensie, uneori pot ajunge la 5000% DAE (e vorba de imprumuturile pe termen scurt).

 

O alta varianta pe care o au restantierii si cei inscrisi in Biroul de Credit de a face rost de bani urgent o reprezinta cardul de credit. Cardul de Credit a trecut intr-un fel "neobservat" de regulile restrictive BNR. Deci, puteti apela oricand la un card de credit; n-o sa va ceara nimeni sa demonstrati ca nu sunteti restantier sau inscris in Biroul de Credit. Uneori nu se cere nici macar adeverinta de venit sau adeverinta de salariu. O copie dupa buletin este suficienta pentru a accesa un credit, printr-un card de credit.

 

Cardurile nebancare pot fi emise sub marca proprie (card proprietar) sau sub licenta unui proprietar de marca precum VISA, MasterCard, American Express, etc.

Pot emite carduri nebancare de credit doar institutiile financiare nebancare care deruleaza activitati aferente creditelor de consum.

Cardurile ne-bancare reprezinta un instrument de plata electronica, ce permite retrageri de numerar si/sau efectuarea de plati din disponibilitatile detinatorului - persoana fizica, puse la dispozitia acestuia de catre IFN sub forma unei linii de credit.

Cardurile nebancare nu ofera accesul la un cont bancar propriu, ci doar la un cont de evidenta.

 

In legea de functionare a Institutiilor Financiare Nebancare se spune:

"Art. 21
(1) Institutiile financiare nebancare vor elabora, cu respectarea legislatiei aplicabile, norme interne pentru realizarea activitatilor de creditare, in conformitate cu regulile unei practici prudente si sanatoase.
(2) In cadrul normelor interne de creditare, institutiile financiare nebancare vor stabili reguli care sa se refere cel putin la bonitatea beneficiarului, la criteriile si la conditiile acordarii creditului. "

 

In privinta cardului de credit apare o singra referire in lege:

"In cadrul derularii activitatii de creditare, institutiile financiare nebancare pot emite si administra carduri de credit pentru clienti si pot desfasura activitati legate de procesarea tranzactiilor cu acestea, cu respectarea reglementarilor in domeniu."

 

Dupa cum puteti observa, nu pare a se fi dat dovada de trecere peste aceste carduri nebancare, este doar o forma voalata de permisivitate acorda Institutiilor Financiare Nebancare in privinta emitarii cardurilor nebancare.

Mai multe informatii despre creditele pentru restantieri veti gasi pe www.credite-ifn.ro.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies