CREDITE NEBANCARE LA DOMICILIU DE LA pROVIDENT

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Serviciul de gestionare al creditului la domiciliu oferit de Provident

Probabil cea mai mare lovitura pe piata creditelor nebancare a fost acest serviciu de creditare la domiciliu, scos de catre Provident.

Venind in intampinarea nevoii urgente de bani, Provident a stiut sa-si adapteze portofoliul ofertei de creditare in directia rapiditatii de acordare a imprumuturilor, serviciu apreciat de clienti.

Provident - APLICA PENTRU UN IMPRUMUT ONLINE


Provident, serviciul de creditare la domiciliu: solicita un imprumut si poti primi bani rapid, acasa la tine

Societatea nebancara Provident, cu filiale in principalele orase ale tarii, isi prezinta oferta ca fiind transparenta si solida. Conform sitelui www.provident.ro, este singura institutie financiara care asigura rapid imprumuturi la domiciliu.

 

Imprumut rapid online cu rate fixe

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti accesa de la Provident un imprumut intre 500 si 15.000 lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale. Fara giranti si fara garantii. Acte necesare: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei pe luna).

Credit nebancar pe termen lung

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

Veninand in intampinarea cerintelor din piata, axata indeosebi pe imprumuturile rapide, am facut o scurta incursiune in piata nebancarelor, studiind ofertele Institutiilor Financiare Nebancare.

Pe primul loc la capitolul viteza de imprumut, gasim Providentul, datorita expunerii foarte mare pe care o au la momentul acesta pe piata: reclama mass-media, reclama text scris trimis acasa prin posta sau online.

 

Studiind site-ul companiei Provident, am aflat ca:

Este prima institutie financiara din Romania care pune la dispozitie serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti bani in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa.

Este foarte simplu sa soliciti un imprumut de la Provident. Completeaza o solicitare de imprumut folosind formularul alaturat sau suna la departamentul de relatii cu clientii. Un reprezentant al companiei noastre te va contacta pentru a discuta despre solicitarea ta si pentru a stabili vizita la domiciliu. Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa.

 

Ce sume de bani poti lua cu imprumut?

Puteti obtine sume de bani cuprinse intre 400 la 3.000 de lei, fara giranti si fara taxe ascunse, fara birocratie. Ratele sunt fixe. Poti solicita un imprumut rapid intre 400 si 3.000 de lei pe o perioada de 42 sau de 56 de saptamani. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

 

Costul imprumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu poate creste.

Pe siteul www.provident.ro aveti la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia puteti analiza, in functie de ce suma de bani doriti sa obtineti, care vor fi ratele eventualului imprumut.

Cati bani urmeaza sa dai inapoi si cu ce dobanda?

 

Spre exemplu, daca solicitati un imprumut rapid de 2000 lei pe care urmeaza sa-i returnati in termen de 42 saptamani, rata saptamanala este de 62,33 lei, urmand ca la finalul perioadei sa achitati in total 2.617,60 lei.

Pentru mai multe informatii despre creditele nebancare la domiciliu, acceseaza site-ul Provident.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies