CREDITE NEBANCARE LA DOMICILIU DE LA pROVIDENT

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Serviciul de gestionare al creditului la domiciliu oferit de Provident

Probabil cea mai mare lovitura pe piata creditelor nebancare a fost acest serviciu de creditare la domiciliu, scos de catre Provident.

Venind in intampinarea nevoii urgente de bani, Provident a stiut sa-si adapteze portofoliul ofertei de creditare in directia rapiditatii de acordare a imprumuturilor, serviciu apreciat de clienti.

Provident, serviciul de creditare la domiciliu: solicita un imprumut si poti primi bani rapid, acasa la tine.

 

Vezi detalii imprumut Provident

Societatea nebancara Provident, cu reprezentanti in principalele orase ale tarii, isi prezinta oferta ca fiind transparenta si solida. Conform sitelui www.provident.ro, este o institutie financiara care asigura rapid imprumuturi la domiciliu.

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Veninand in intampinarea cerintelor din piata, axata indeosebi pe imprumuturile rapide, am facut o scurta incursiune in piata nebancarelor, studiind ofertele Institutiilor Financiare Nebancare.

Pe primul loc la capitolul viteza de imprumut, gasim Providentul, datorita expunerii foarte mare pe care o au la momentul acesta pe piata: reclama mass-media, reclama text scris trimis acasa prin posta sau online.

 

Studiind site-ul companiei Provident, am aflat ca:

Este o institutie financiara din Romania care pune la dispozitie serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti bani in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa.

Este foarte simplu sa soliciti un imprumut de la Provident. Completeaza o solicitare de imprumut folosind formularul alaturat sau suna la departamentul de relatii cu clientii. Un reprezentant al Provident te va contacta pentru a discuta despre solicitarea ta si pentru a stabili vizita la domiciliu. Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa.

 

Ce sume de bani poti lua cu imprumut?

Puteti obtine sume de bani cuprinse intre 500 la 15.000 de lei, fara giranti si fara taxe ascunse, fara birocratie. Ratele sunt fixe. Poti solicita un imprumut rapid intre 500 si 20.000 de lei pe o perioada de 48 sau de 134 de saptamani. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale.

 

Costul imprumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu poate creste.

Pe siteul www.provident.ro aveti la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia puteti analiza, in functie de ce suma de bani doriti sa obtineti, care vor fi ratele eventualului imprumut.

.

Pentru mai multe informatii despre creditele nebancare la domiciliu, acceseaza site-ul Provident.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies