credite nebancare de nevoi personale de refinantare

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Creditele nebancare de nevoi personale sunt din ce in ce mai utilizate pentru refinantari ale creditelor bancare.

 

CREDITE NEBANCARE DE REFINANTARE - Credit de nevoi personale pentru refinantarea unui credit BRD.

Buna ziua as dori SA fac si eu o refinantare sau un credit NEBANCAR de nevoi personale si Imi Doresc SA scap de imprumutul de la brd ma puteti ajuta . Va multumesc

 

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

 

RASPUNS - CREDITE NEBANCARE DE REFINANTARE - Credit de nevoi personale pentru refinantarea unui credit BRD.

 

Refinantarea creditului actual. Chiar daca nu veti obtine bani, refinantarea va va diminua ratele actuale. Cu alte cuvinte, in loc sa aveti mai multi bani in buzunar veti plati rate mai mici la creditul (creditele actuale).

 

Refinantarile va pot ajuta in doua moduri: fie beneficiati de conditii mai bune, fie prelungiti perioada de rambursare. Creditele de refinantare se pot face la aceiasi banca sau la o alta.

 

Compania Credit Consulting este una din multele firme care ofera consultanta in privinta obtinerii de credite de refinantare. Pe siteul acesteia am gasit o scurta descriere a conditiilor pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea beneficia de refinantari.

 

Suma imprumutata. Poate fi imprumutata o suma in functie de venitul tau net cumulate cu al familiei si valoarea evaluata a imobilului dupa caz. Suma imprumutata nu poate fi mai mica decat suma creditului / creditelor care vor fi refinantate.

Perioada de acordare. Creditul de refinantare se poate acorda pentru o perioada de maxim 30 ani.

 

Categoriile de venituri acceptate: salarii, pensii, dividende, chirii, activitati independente, drepturi de autor etc.

Garantii: in functie de tipul de credit de refinantare solicitat, exista posibilitatea de a nu se solicita nici un tip de garantie sau de a se cere ipoteca asupra unui imobil.

 

Credite nebancare pentru refinantarea altor credite de la Verida Credit: aprobare rapida in 48 de ore
Creditul de Refinantare 30 Ani Aceeasi Rata este un produs unic pe piata. Pentru a-ti fi mai usor sa-l evaluezi, ia cele mai importante trei caracteristici ale sale (dobanda fixa, transparenta si rapiditatea cu care il primesti) si compara-le cu caracteristicile similare ale creditelor ipotecare oferite de alte banci.

 

Dobanda fixa face ca rambursarea ta lunara sa nu creasca niciodata pe toata durata imprumutului tau, indiferent de circumstante. In Romania, este singurul credit cu dobanda fixa pe intreaga perioada pentru care se acorda.

 

Se acorda in dolari si se ramburseaza tot in dolari, in rate lunare egale.

 

Garantia o poate constitui locuinta ta ori locuinta apartinand familiei tale.

 

Permite obtinerea imprumutului maxim, raportat venitului tau. In plus, poti obtine o suma suplimentara pentru finalizarea proiectelor tale, platind in acelasi timp o rata mai mica intr-un singur loc.

Prevede o dobanda redusa cu 0.45% prin simplul fapt de a plati ratele la timp. Astfel, vei avea o rata lunara mai mica cu aproximativ 4%.

 

Termenul pentru care te poti imprumuta este de pana la 30 ani.

 

Aprobarea creditului o primesti in 48 de ore de la completarea dosarului, iar suma imprumutata iti poate fi pusa la dispozitie in urmatoarele 5 zile.

Nu exista niciun cost ascuns al creditului. Vei plati un singur comision o singura data, la momentul semnarii creditului – comisionul de analiza dosar.

 

Cat costa?

Dobanda ta este fixa pe toata viata creditului, se stabileste de la bun inceput si nu poate creste (se poate, in schimb, micsora).

Rata dobanzii incepe de la 8,60% pe an. Ratele lunare de rambursare sunt egale, pe toata perioada creditului si sunt formate din capital si dobanda.

 

Conditii de creditare

Pentru un credit de Refinantare 30 Ani Aceeasi Rata poate aplica orice persoana, cetatean roman sau cetatean strain cu rezidenta in Romania, cu varsta minima de 21 de ani, care poate aduce in garantie o locuinta.

Prin creditul de refinantare de le Easy Credit se pot refinanta toate tipurile de credite

 

Daca aveti in vedere refinantarea creditelor garantate cu ipoteca imobiliara aflate in derulare sau acordate de alte institutii de credit sau IFN-uri , indiferent de valuta (EURO sau RON), pentru care doriti imbunatatirea termenilor financiari, apelati cu incredere la easy Credit.

 

De exemplu, reducerea platilor lunare prin extinderea duratei de creditare sau reducerea costurilor de finantare ori obtinerea unei sume suplimentare pe care, in urma consolidarii creditelor existente, situatia financiara nou creata vi-o permite.

 

Prin creditul de refinantare se pot refinanta toate tipurile de credite:
- credite la IFN-uri;
- credite auto;
- credite de nevoi personale cu ipoteca acordate de orice BANCA sau INSTITUTIE DE CREDIT;
- credite ipotecare.


"Prin refinantare puteti inlocui creditul sau creditele pe care le aveti in acest moment cu un singur credit de refinantare. Astfel, puteti obtine un credit de refinantare mai mare iar diferenta dintre noul credit de refinantare si cel vechi sa o folositi asa cum doriti.

 

Daca aveti in derulare mai multe credite, veniturile dvs. au stagnat sau chiar s-au micsorat si va este greu sa acoperiti valoarea ratelor lunare, o solutie pentru dvs. poate fi refinantarea creditelor existente intr-un singur credit de refinantare.

Avantajele unui credit de refinantare:
- puteti opta pentru o perioada mai mare de creditare decat aveti in prezent si astfel veti avea o rata mai mica la creditul de refinantare;
- creditul de refinantare va ofera confortul de a plati o singura rata lunara, la o singura banca;
- puteti opta pentru un credit de refinantare in alta moneda decat cea a creditului existent (de exemplu puteti refinanta un credit in euro printr-un credit de refinantare in lei pentru a elimina riscul valutar);
- puteti opta si pentru o diferenta de bani, obtinuta printr-un credit de refinantare, pe care sa o folositi cum doriti;

 

Puteti opta pentru refinantarea creditelor existente printr-un singur credit de refinantare pe o perioada de maxim 10 ani sau printr-un credit de refinantare cu ipoteca, pe o perioada de maxim 35 ani.
Printr-un credit de refinantare se pot refinanta toate tipurile de credite:
- credite din magazine,
- credite la IFN-uri,
- credite auto,
- credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca acordate de orice BANCA sau INSTITUTIE DE CREDIT,
- credite ipotecare,
- carduri de credit,
- overdraft la cardul de salariu,
- CAR-uri.

 

Puteti refinanta un credit ipotecar sau un credit imobiliar prin orice al tip de credit (chiar si printr-un credit de nevoi personale), dar este recomandabil sa le refinantati tot printr-un credit ipotecar, pentru a beneficia de conditii mai bune de creditare. Consultantii nostri va pot indruma pentru a face alegerea cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra financiare."
sursa: procredite.ro

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies