Credite nebancare cu garantie auto

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Exista in piata financiara din Romania, IFN-uri specializate in acordarea de credite nebancare cu garantie auto

Chiar daca in Romania nu sunt chiar atat de cunoscute, creditele nebancare cu garantie auto au clientii lor si pot fi o posibilitate de a face rost de suma de bani dorita cand ajungi intr-un impas financiar.

Spre exemplu, Auto-Credit IFN este astfel de societate nebancara ce acorda credite cu garantie auto. Acest IFN este autorizat de BNR in 2014 si inscris in registrul de evidenta.

Creditele acordate de acest IFN reprezinta pana la 60% din valoarea vehicului, in functie de parametrii stabiliti: marca masinii, modelul, anul de fabricatie, rulajul, etc.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Evaluarea automobilului se face de catre specialistii IFN-ului, si tine cont de programele de specialitate.

 

Dobanda medie este de 4% pe luna, in functie si de suma pe care o imprumuti. In afara de costurile generate de dobanda, nu mai sunt solicitate alte taxe si comisioane.

 

Evident, pentru a ti se acorda un credit nebancar cu garantie auto, trebuie in primul rand sa detii in proprietate un vehicul si acela sa fie in stare buna de functionare.

 

Auto-credit IFN, iti ofera, pe langa creditul descris mai sus si posibilitatea de a vinde masina rapid la un pret corect, fara comisioane din valoarea automobilului.

 

In portofoliul celor de la Auto-credit, exista mai multe timpuri de credite nebancare:

 

- creditul investitii inteligente - ce-ti pune la dispozitie sume de pana la 400.000 de lei, in functie de valoarea automobilului pe care-l detii.

 

- creditul de nevoi urgente - iti ofera sume mai mici de bani, de pana la 10.000 de lei, insa, ai posibilitatea sa-l obtii rapid si eficient, in cazuri de urgenta.

 

- creditul refinantare avantajoasa - ce-ti ofera o dobanda mica avantajoasa. Poti sa-l obtii in 15 minute, iar refinantarea iti poate aduce o scadere cu 10 puncte procentuale a dobanzii pe care o platesti la creditul tau actual pe care-l ai in derulare la unul in IFN-urile din piata.

 

- creditul schimbare rapida - iti ofera posibilitatea sa-ti cumperi o masina. Daca ai o masina si vrei sa o vinzi, creditul schimbare rapida este un produs ce te poate scoate din impas. N-ai decat sa lasi masina si sa mergi sa-ti iei banii. Evaluarea masinii este facuta gratis, iar contractul il semnezi in 30 de zile, cu posibilitati de prelungire. Nu ai nevoie de documente de venit ori alte acte contabile. Banii ii primesti in mana, in maxim o ora de la evaluare.

 

- creditul firma mea - este un produs ce-ti poate aduce bani pentru firma ta. Daca ai o masina ori un alt utilaj de valoare poti sa soliciti un imprumut nebancar si-l poti primi pe loc, fara documente justificative. Suma maxim apoate urca pana la 500.000 de lei, iar banii ii poti avea si intr-o ora, fara acte care sa ateste situatia financiara a firmei. Dobanda acestui credit este una foarte avantajoasa, iar comisioane nu se percep.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies