CREDITUL CETELEM PENTRU FLANCO

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Curierul National anunta lansarea unui nou spot TV - Cetelem - Flanco

Se pare ca Flanco urmeaza sa scoata pe piata un nou produs de creditare impreuna cu Cetelem, faptul va fi facut public prin intermediul unui spot TV: "Creditul Cetelem. Simplu si rapid in orice magazin Flanco", realizat de agentia 23 Communication Ideas.
"Dorim sa transmitem cumparatorilor nostri faptul ca tehnologia ne face viata mai usoara, iar prin creditul Cetelem, disponibil in magazinele Flanco, lucrurile devin mult mai accesibile", spune Marina Zara, Director Marketing Flanco Retail.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

"Suntem prezenti in magazinele Flanco din toata tara, cu oferte promotionale adaptate nevoilor fiecarui cumparator, acordand o atentie speciala fiecaruia" a declarat Simona Tartacuta, Marketing & Communication Manager la Cetelem.
"In iuresul de zi cu zi, avem nevoie sa rezolvam lucrurile simplu si rapid, iar in noul spot vrem sa aratam ca orice client Flanco poate fi in pas cu tehnologia", a mai spus Marina Zara.
Campania TV "Creditul Cetelem. Simplu si rapid in orice magazin Flanco" ruleaza incepand cu 26 septembrie.

 

Flanco si Cetelem au inceput colaborarea acum 10 ani, oferind solutii avantajoase de plata in rate. Lider pe piata creditelor de consum din Romania, Cetelem IFN SA beneficiaza de experienta de peste 60 de ani a BNP Paribas Personal Finance, considerat partenerul financiar numarul 1 pentru consumatori, la nivel european. „Suntem prezenti in magazinele Flanco din toata tara, cu oferte promotionale adaptate nevoilor fiecarui cumparator, acordand o atentie speciala fiecaruia” a declarat Simona Tartacuta, Marketing & Communication Manager la Cetelem. „Gama de produse si servicii oferite de Cetelem raspunde asteptarilor clientilor intr-o maniera moderna si inovatoare, asociind evolutia tehnologiei cu creativitatea si flexibilitatea solutiilor de finantare.

 

Cardul Flanco iti aduce beneficii!

Vino in magazinele Flanco si deschide-ti cardul tau Flanco-Cetelem, pana la 31 Decembrie 2023, cumpara de minim 300 lei si beneficiezi de tranzactii in rate fixe si perioada flexibila de creditare! Detalii in magazine.
Ai activare gratuita, comision de emitere 0 lei, perioada de gratie de pana la 60 de zile, pentru cumparaturi ulterioare cu cardul.

Exemplu de calcul reprezentativ:

Pentru linia de credit cu card de credit Flanco Cetelem Mastercard atasat, acordata pe o perioada de 1 an si in valoare de 20.000 lei, trasa imediat si in intregime, ce va fi rambursata in 12 rate egale si la intervale lunare, rata lunara fixa este 1927,18 lei, dobanda variabila aplicabila la sold este 27,29%, comision emitere card - 0 lei, comisionul de administrare este scadent si datorat astfel - 35 lei pe an si 4 lei pe luna, DAE 31,84%, valoare totala platibila 23161,15 lei. Linia de credit cu card de credit atasat este oferita de Cetelem IFN SA, str. Clucerului nr.78-80, sector 1, Bucuresti, J40/13611/2002, CUI 15104905. Oferta valabila pana la 31.12.2023.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies