CERINTE OBLIGATORII PENTRU ACCESAREA UNUI CREDIT DE LA PROVIDENT

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Acte necesare pentru a lua un imprumut Provident

Provident este una din cele mai cunoscute Institutii Financiare din Romania, specializata in creditele de consum cu optiunea de credite la domiciliu. Ratele creditelor Provident au frecventa saptamanala, ratele putand sa le platesti de acasa, daca alegi gestionarea creditului la domiciliu.

De ce documente ai nevoie pentru a solicita un imprumut de la Provident Financial?

Ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi de bani, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Venitul minim disponibil per solicitant trebuie sa fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie. Oferim imprumuturi persoanelor cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani.

Pentru a afla care este suma maxima pe care o poti primi cu venitul tau te rugam sa suni la departamentul nostru de relatii cu clientii la telefon 021 9877 000 (apel cu tarif normal) de luni pana vineri intre orele 8:00 si 22:00 sau sambata si duminica intre orele 8:00 si 18:00.

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA
Str. Serban Voda nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucuresti, Sector 4, judetul Bucuresti

Ce sume de bani pot imprumuta si pe ce perioade?

In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.500 de lei. Clientii existenti pot obtine si 5.000 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile. Perioada de rambursare difera in functie de tipul de imprumut ales. Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, te rugam sa utilizezi simulatorul de imprumut.

Care este costul total al unui imprumut si in ce consta acesta?

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.
Costul unui imprumut depinde de tipul acestuia, adica de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea. Costul total este fix pentru fiecare tip de imprumut si include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului. Te rugam sa folosesti simulatorul de imprumut pentru a stabili tipul de imprumut care ti se potriveste si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau.

Care este valoarea DAE pentru imprumutul meu?

Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE) a imprumuturilor Provident variaza intre 74,41% si 104,63%. Este foarte important de precizat ca in cazul imprumuturilor pe termen scurt, cum sunt cele oferite de Provident, DAE nu este un indicator relevant, intrucat nivelul acesteia este influentat in mod categoric de perioada de rambursare si de periodicitatea platilor. De exemplu, un imprumut fara serviciul la domiciliu de 1.500 de lei pe 53 de saptamani are un cost total de 535,56 lei si o DAE de 86,23%. Astfel, dupa cum se observa, DAE nu este exprimarea procentuala a costului total al imprumutului. Costul total este 535,56 lei, este mentionat fara echivoc in contractul de credit si ramane fix pe toata perioada imprumutului.

Pentru a fi relevant, este important ca DAE sa fie folosita pentru a compara doua produse financiare similare.

Odata ales tipul de imprumut, agentul Provident te va informa asupra DAE corespunzatoare imprumutului tau.

Pot obtine un credit de consum de la Provident daca am fost refuzat deja de alte institutii financiare?

Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare. In acelasi timp, scopul nostru este sa acordam imprumuturi intr-un mod responsabil; de aceea evaluam corespunzator posibilitatea solicitantilor de a plati imprumutul. Facem acest lucru intrucat nu este nici in interesul clientilor, nici al nostru sa imprumutam sume de bani pe care acestia nu isi permit sa le restituie. De aceea, daca decizi sa soliciti un imprumut, te rugam sa ne oferi informatii exacte care sa ne ajute sa evaluam corect posibilitatea ta de a plati imprumutul.

Cum pot solicita un imprumut?

Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic la 021 98 77 (apel cu tarif normal) pana vineri intre 07:30 si 22:00 sau sambata si duminica intre 08:00 si 18:00

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies