Ce imprumut poti obtine de la BRD?

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ai nevoie de un credit de nevoi personale ori unul pentru achizitia unei locuinte? Vezi ce oferta au cei de la BRD.

In ciuda intemperiilor in avalansa ce ne-au lovit in ultima vreme, sectorul financiar bancar este destul de stabil, fiind cel ce tine de departe pe linia de plutire o economie volatila.

Bancile, pe langa faptul ca au oferit clientilor amanari ale ratelor, vin in continuare cu oferte de creditare, imprumuta si guvernul cu bani, desfasoara in continuare o activitate destul de obisnuta.

Si cei de la BRD sunt aproape de cetateni, venind cu diverse facilitati pentru acestia, de la sctutirea de la plata unor servicii, pana la diminuarea altora. Spre exemplu, o perioada de timp, BRD-ul nu a solicitat plata serviciilor de internet mobile banking.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Una peste alta, daca ai nevoie de bani, fie ca ai de gand sa-ti cumperi ceva, sa-ti rezolvi o problema, ori sa achizitionezi o casa, poti sa iei in calcul si oferta de creditare de la BRD.

La nivelul actual de cerinte, este usor sa accesezi un credit de nevoi personale 2023.

Conditiile de creditare sunt destul de reduse. BRD este o banca ce ofera solutii concrete, clare, transparente.

Cei ce vor sa cumpere o locuinta au la indemana un credit imobiliar la BRD adaptat acestor situatie. Poti chiar sa soliciti bani in plus daca vrei sa faci o renovare.

Ce tipuri de credite ofera BRD in 2023?

Pentru bani de zi cu zi, ai la indemana creditul de nevoi personale Expresso.

Creditul Expresso este oferta standard in 2023 de la BRD, avand o dobanda destul de avantajoasa. Pentru accesare aveti nevoie doar de buletin, daca sunteti salariat si aveti veniturile inregistrate prin ANAF.

BRD-ul insa accepta si alte tipuri de venituri, cu conditia sa le poti justifica cu un act.

Poti imprumuta prin creditul Expresso sume de bani de pana la 130.000 de lei pentru maxim 5 ani - atat cat este limita maxima pentru creditele de consum.

Cei ce aplica la un credit Expresso BRD in 2023 beneficiaza de o perioada de gratie de jumatate de an, ce poate fi folosita atunci cand te gasesti intr-o situatie financiara dificila.

Pentru aceste timpuri, o astfel de perioada de gratie, asa cum ofera BRD-ul, este binevenita.

Daca accesezi creditul, poti primi si un card de cumparaturi prin care sa poti cumpara in maxim 24 de rate fara dobanda.

Pe partea de credite imobiliare, BRD-ul ne ofera creditele "La Casa mea", solutie financiara prin care poti achizitiona locuinta dorita cu o dobanda foarte buna.

BRD-ul este implicat si in programul Prima Casa, care tocmai a fost usor modificat de Guvern si ale caror noi conditii de garantie vor intra in vigoare in aceste zile.

Creditele imobiliare de la BRD se pot solicita usor. Daca vrei sa aflii mai multe amanunte, poti folosi calculatorul de credit de pe platforma bancii, pentru a afla estimativ ratele diverselor sume pe care s-ar presupune ca doresti sa le imprumuti.

Cum aflii mai multe despre creditele BRD?

Un calculator de credit iti poate oferi cu aproximatie mai multe detalii: valoarea ratei, nivelul dobanzilor, costul total al creditului etc.

Pentru noi aceste oferte de credit BRD 2023 par sa fie destul de avantajoase, cel putin asta este parerea noastra, dupa ce am citit conditiile de acordare ale produselor din portofoliul acestei banci.

Daca ti-ai propus sa realizezi ceva si nu ai sumele de bani necesare, poti lua in calcul contractarea unui credit de la BRD in 2023.

Pentru casa, poti apela la creditul ipotecar. Pentru sume de bani mai bine necesare unor cheltuieli curente, ai la indemana creditul Expresso.

Cu alte cuvinte, ce ne ofera BRD in materie de credit 2023 reprezinta niste solutii demne de luat in seama si analizat. Obtinerea unui imprumut de la aceasta banca fiind o optiune de introdus pe lista scurta, cum s-ar spune.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies