CE FACI CAND NU MAI AI BANI?

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ce faci cand ai nevoie de bani? Faci de toate! Acesta e raspunsul!

Daca stai sa te gandesti la moduri simple de a face bani sau la orice mijloc iti trece prin cap, potential aducator de bani, imaginatia este nelimitata si poate sa-ti aduca castiguri, cum de altef te poate duce si la pierzanie. Unii dintre noi au tot felul de idei nastrusnice pentru a castiga un ban in plus sau pentru a castiga si punct.

Cand nu mai ai bani, poti apela la prima varianta sanatoasa si anume, sa-ti schimbi setvicliu sau sa iti mai iei unul, pe langa cel de baza. Apoi, mai e si varianta sa faci rost de bani pentru un interval scurt de timp, stiind ca intr-un fel o sa-ti mearga mai bine peste o vreme.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Daca iti doresti sa faci mai multi ani, nu inseamna ca e ceva neinregula cu tine. Inseamna ca standardele tale de viata au crescut si-ti doresti un conmfort mai mare pentru tine si familia ta. Chiar daca iti doresti un aparat casnic sau sa-ti renovezi locuinta sau o vacanta la mare sau sa faci un cadou sotiei, toate aceste evenimente necesita bani.

De multe ori aceste evenimente pot fi trecute cu succes printr-o rezolvare de moment, insemnand ca vei apela la un imprumut. De unde sa iei un imprumut? Pai daca vorbim de un eveniment ce nu necesita amanare, nu poti apela la un imprumut bancar, pentru ca stim cu totii, bancile nu-ti acorda credite rapide. Bancile au devenit niste tinte greu de atins, in conditiile in care, nu le mai intereseaza practic sa imprumute catre populatie, ele imprumutand statul roman, pentru niste dobanzi bune - imprumuturi mult mai sigure decat cele oferite populatiei, imprumuturi garantate cu obligatiuni, deci sigure.

Lasand la o parte varianta imprumutului de la banci, ne ramane la indemana doar imprumutul nebancar, pus la dispozitie de catre Institutiile Financiare Nebancare, un fel de banci, fara depozitie (adica nu strang bani de la populatie, doar acorda credite, din depozite proprii).
E adevarat, IFN-urile ofera imprumuturi mai scumpe decat bancile, insa nu cer multe documente, nu verifica la Biroul de Credite si acorda imprumuturile in 24 de ore sau 48 de ore. Si, in plus, nu ai surprize neplacute dupa semnarea contractului, deoarece ratele sunt fixe pe toata perioada de creditare, iar tu stii de la inceput cati bani ai de rambursat catre IFN.

Creditele nebancare sunt solutia agreata de tot mai multi romani in ultima perioada conform unui studiu care arata ca aceste credite rapide nebancare au luat amploare, ca urmare a crizei economice si a variatiei de curs leu-euro.

Astfel creditele nebancare se fac in lei, ceea ce iti ofera siguranta in cazul in care moneda euro ar creste.

In general, conditiile acestor credite nebancare sunt: sa ai varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani, un venit de minim 270 de ron si domiciliu stabil in Romania. Si, daca intrunesti aceste conditii, poti primi imprumuturi intre 500 si 3000 de ron.

INF-urile acorda rapid imprumuturi de bani, fara a solicita garantii materiale sau giranti, iar ratele sunt foarte flexibile, fiind concepute personalizat pentru fiecare client in parte.

Foarte avantajos este faptul ca, daca ai fost refuzat de alte institutii financiare, ori daca in trecut ai avut dificultati in a achita ratele altui imprumut si acum esti inregistrat in Biroul de Credit, asta nu inseamna ca nu vei fi servit de catre institutiile nebancare. Ele ajuta orice fel de persoana care se incadreaza conditiilor de creditare.

Trebuie doar sa intri in legatura cu unul dintre consultantii companiei si sa ai pregatite un act de identitate si un fluturas de salariu - adeverinta de venit / cupon de pensie.

Poti obtine credite avantajoase intr-un mod rapid si sigur fara mare efort din partea ta!

Aceasta poate fi o solutie pentru problemele tale.

Insa, nu uitati ca aceasta este o solutie temporara de a face rost de bani rapid! Daca vrei sa-ti rezolvi situatia financiata incerta pe perioade lungi, cauta-ti un serviciu mai bun.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies