CASELE DE AMANET

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Ce stim despre Casele de Amanet?

Odata cu criza s-au inmultit, cum era de asteptat, si casele de amanet.

Casele de amanet au ramas printre putinele posibilitati stabile ale romanilor de a face rost de bani. Daca bancile si-au ingreunat posibilitatile de acordare a creditelor, iar Institutiile Financiare Nebancare au ramas fara creditele de consum din marile magazine, casele de amanet au prosperat si prospera, mai ales pe timp de criza. Marii bogati de dinainte, isi plimba acum pe la casele de amanet bunurile de valoare, iar saracii, isi duc ce le-a mai ramas prin casa, sa-si plateasca paine pentru ziua de maine.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Datorita conditiilor dificile de acordare a unui imprumut bancar si chiar nebancar, multi oameni aleg varianta de rezerva: casa amanet. In ziua de azi o casa de amanet, accepta orice obiect de valoare care iti apartine atunci cand iti doresti un imprumut pe termen scurt. Beneficiezi de o evaluare rapida si corecta, iar acordarea creditului se face imediat, la una din Casele de Amanet.

Casa Amanet este o institutie financiara non-bancara ce ofera imprumuturi rapide, pe o perioada scurta de timp, pe baza unor garantii reale. Ce anume se accepta ca si garantie, difera de la o casa de amanet la alta.
Cumpar aur, cumpar argint, cumpar ceasuri si bijuterii de lux, sunt doar cateva din serviciile pe care le veti vedea afisate la orice casa amanet.


Serviciile de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.


Cum functioneaza un astfel de imprumut? E cea mai rapida modalitate de a imprumuta bani, fara un cec sau alte probleme. Singura necesitate este ca obiectele ce se prezinta ca si garantie, sa fie proprietatea celui care solicita imprumutul. Imprumuturile se acorda de catre casa amanet pe baza multor tipuri de garantii: aur, argint, electronice, bijuterii, electrocasnice, autoturisme chiar. Cele mai utilizate bunuri ca si garantii sunt bijuteriile de aur, argint. Orice casa amanet are printre serviciile de top „cumpar aur, cumpar argint, amanet electronice”.

Aurul este unul din bunurile cele mai de pret. Este mai presus de orice moneda de schimb, poate fi folosit ca si modalitate de schimb in orice moment si la orice casa amanet. Este poate unul din cele mai comune garantii pentru imprumuturile amanetare.

 

Calitatea si tipul aurului sunt decisive in stabilirea pretului.


Ca si aurul, la randul lui argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet. Sau poate fi oferit spre vanzare.


Contractele de amanet la casa amanet se incheie pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea de prelungire.
Prelungirea se poate face ori de cate ori doriti, cu conditia achitarii comisionului pe care casa amanet il percepe. Perioada minima in care se incheie un contract variaza, fiind in jur de 5-7 zile. Oricine are un bun valid pe care il poate prezenta ca si garantie este un potential client.

Ai un telefon GSM, un aparat electronic, un laptop sau un sistem audio? Casa de amanet iti poate oferi valoarea lor reala punandu-va la dispozitie, rapid, suma de bani de care aveti nevoie.


Casele de amanet cumpara telefoane, amanet electronice, cumpara laptopuri, cumpara gadget-uri si cumpara orice dispozitiv electronic in stare de functionare: de la televizoare LED pana la mini tablete.


Daca ai nevoie de bani pentru o perioada limitata de timp, poti lasa garantie la orice produs electronic functional, pentru o luna sau pentru o perioada stabilita.


Cumpara GSM, orice telefon, smartphone sau tableta in stare de functionare. Chiar daca mereu apar modele noi, varfuri noi de gama, telefonul tau inca valoreaza o anumita suma de bani. Poti face rost de bani cumparand un model mai simplu, mai ieftin, iar casa de amanet iti cumpara GSM-ul tau la pretul corect al pietei.


Casa de amanet vVine in intampinarea nevoilor atat a persoanelor fizice, care doresc un imprumut pe termen scurt, cat si a firmelor care necesita sume importante de bani. Clientela caselor de amanet are posibilitatea de a alege un sistem de creditare favorabil, intr-un ambient placut si civilizat. Casele de amanet pun accentul pe obiectul care reprezinta garantia imprumutului si nu asupra persoanei ca atare. Astfel, indiferent de categoria sociala, apartenenta la grupuri etnice sau religioase, persoana va fi tratata corespunzator.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies