Care este cel mai rapid credit?

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Daca va intrebati ce produs financiar puteti sa alegeti astfel incat sa faceti rost de bani rapid, noi va dam cateva sugestii

Cel mai rapid credit din piata este acela pentru care sunteti eligibil. Si nu este deloc o afirmatie gresita. In primul rand, pentru a accesa un credit rapid, bancar ori nebancar, trebuie sa te califici pentru el, sa indeplinesti cerintele solicitate de banca, respectiv de IFN.

Nu neglijati informatiile referitoare la conditiile de creditare si mai ales, nu uitati de costuri.

Daca indelpliniti conditiile de eligibilitate si dispuneti de toate acele necesare cerute pentru accesarea unui credit rapid, atunci va trebuie sa treceti la alte informatii pretioase, informatii ce va 'afecteaza' in mod direct: conditiile de creditare (sume minime si maxime, perioade de creditare, etc) precum si costurile asociate respectivului imprumut (dobanda anuala efectiva ce include in esenta toate costurile creditului, dar nu neglijati nici asigurarile ce pot fi legate de produsul pe care doriti sa-l contractati).

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Un credit rapid, indiferent ca e bancar ori nebancar nu se poate obtine fara sa ai niste venituri stabile. Chiar si IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide pe termen scurt, solicita extrasul de cont pentru a identifica acele venituri ce ar trebui sa-ti asigure rambursarea in bune conditii a sumei imprumutate.

Multi dintre voi doresc sa afle daca se poate accesa un credit fara carte de munca. Raspunsul este ca da, se poate. Chiar si bancile acorda credite fara carte de munca, cu conditia sa ai venituri stabile constante pe o perioada suficienta de timp. Chiar daca nu se specifica clar si nu este enumerata aceasta forma de accesara a unui credit rapid fara carte de munca, atat bancile cat si IFN-urile specifica la tipurile de venituri acceptate si venituri ce se obtin si fara carte de munca.

Asadar, poti sa apelezi la un credit rapid si fara sa lucrezi, cu conditia sa ai niste venituri taxabile, inregistrate de administratia fiscala din Romania.

Insa, pentru a-ti acorda un credit, bancar ori nebancar, societatile financiare iti solicita un venit minim (ce variaza de la cateva sute de lei lunar, pana la cateva mii in cazul imprumuturilor mari pe termen lung).

Pentru a apela la un IFN, nu ai nevoie de cine stie ce acte, insa, si societatile nebancare iti solicita un venit minim net obligatoriu, verificat de regula din extrasul de cont.

Un credit fara carte de munca, bancar ori nebancar, nu este compatibil cu lipsa veniturilor. Deci, nu poti sa soliciti un credit fie el si rapid, daca nu ai nicio sursa de venit. Asta ca sa fie foarte clar despre ce vorbim.

Daca depasesti pragul de venit impus de societatile bancare ori nebancare si poti sa dovedesti asta printr-un act oficial, se poate spune ca ai accesul la un credit fara carte de munca, daca veniturile pe care le detii nu sunt de tipul salariilor ori ale altor forme de conventii ce sunt echivalente salariilor.

Pentru un credit rapid lejer, poti apela la IFN-uri, daca stii ca indeplinirea conditiilor de creditare de la banci nu iti este accesibila. Daca indeplinesti conditiile pentru accesarea unui credit bancar, merita sa il accesezi, pentru ca dobanzile practicate de banci sunt inca mai mici decat cele solicitate de IFN-uri.

Timpii de acordare pentru un credit bancar s-au redus semnificativ, in unele cazuri au scazut chiar si sub timpii de acordare ai unor credite nebancare. Acest lucru se datoreaza intelegeri pe care bancile au facut-o cu ANAF de inspectare directa a veniturilor solicitantului de credite. Prin faptul ca nu se mai solicita adeverinta de venit, si banca poate verifica direct ventiurile la ANAF (cu acordul tau scris), se micsoreaza foarte mult timpii de acordare. Astfel ca, la o comparatie directa intre viabilitatea celor doua tipuri de credite, bancare si nebancare, raman in picioare doua lucruri: conditiile de eligibilitate si costurile asociate.

Un credit rapid nebancar mai are avantajul ca poate fi accesat online, fara deplasari, spre deosebire de banci, astfel ca, intervine si o forma de comoditate pe care noi toti ne-o dorim. Nu e de ici de colo sa stai in fotoliu acasa si sa contractezi un imprumut, pe care sa-l rambursezi mai apoi online, tot fara deplasare.

In cazul conditiilor de eligibilitate, IFN-urile sunt de departe alegerea cea mai usoara, in special pentru clientii rau-platnici, cei inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ. Restantierii nu se pot imprumuta la banci. Unul din primele acte pe care le semnezi cand te duci la o banca sa contractezi un credit este acordul de verificare in baza de date a Biroului de Credit. Si bancile specifica clar din acest punct de vedere care le este pozitia fata de restantieri.

La polul opus, IFN-urile de regula accepta si restantieri. Nu toate IFN-urile. De regula, societatile nebancare ce ofera credite rapide in cuantum redus pe termen scurt, accepta si restantierii.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies