BANI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Afla totul despre bani! Cum fac rost de iei? Cum ii cheltui? Cum ii pretuiesc?

"Banii sunt ochiul dracului"

Dupa unii sceptici a face rost de o suma mare de bani, printr-un castig mare la loterie sau o mostenire subita sau alt mijloc prin care ti-a parvenit o suma mare de bani, reprezinta o cale spre pierzanie. Explicatia pentru aceasta teorie vine dintr-un echilibru al vietii, echilibru ce simbolizeaza ca suntem egali in bine si in rau, in fericire si in nefericire. ca orice bine este bun in balanta cu un rau si orice intamplare fericita este echilibrata de o alta nefericita. Pe acest principiu, nu exista un om mai fericit decat altul. Astfel, a obtine o suma mare de bani, simbolizand un eveniment fericit, reprezinta calea spre o nefericire sigura, pe alte planuri.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Si totusi, cu toate aceste teorii, care la prima vedere stau in picioare, oricat de reticenti am fi la diferite forme de credinte, majoritatea oamenilor alearga dupa bani o viata intreaga. Este adevarat ca mai sunt unii care alearga sa-i cheltuie, insa, destul de putin si oricum, viata le-a aratat sau le va aratat ca ce este mai mult decat destul, e in plus. Principiu valabil in special la bani.

 

Nu stiu daca ati bagat de seama, dar, cu cat omul castiga mai multi bani, cu atat iti mareste cheltuielile si nu-i mai ajung banii. V-ati intrebat de ce trecand de la un salariu de 1000 de lei la unul de 5000 de lei, deja incepi sa folosesti sapun cu glicerina si renunti la seturile de cinci sapuniri vandute la colt de strada. Exemplul nu este unul elocvent, insa, extrapoland, acest fapt poate fi comparat usor cu diferite forme de trecere de la o suma mica de bani, la o alta mult mai mare.

 

Cand incepi sa produci mai multi bani, incepi sa produci mult mai multe cheltuieli, de cele mai multe ori, proportia este depasita cu mult de cheltuieli. Daca va intrebati cum de puteati sa traiti cu 1000 de lei pe luna, iar cand ati inceput sa castigati 5000 de lei nu va mai ajunge, opriti-va o clipa si reflectati la cele de mai sus.

 

Acest principiu este valabil si pentru sume mult mai mari de bani, de ordinul milioanelor de euro. Cu cat produci mai multi bani, cu atat vei cheltui mai multi. Exista o limita, insa, acea limita este valabila pentru cativa dintre oamenii planetei, cei care ajung intradevar sa nu cheltuiasca tot ce produc, sau peste.

 

Banii sunt facuti sa fie cheltuiti, in definitiv, iar modalitatea pe care noi o alegem pentru asta difera de la individ la individ si mai ales de la barbat la femeie. Banii devin niste hatii sleioase in mainile femeilor si doresc sa scape de ei cu orice pret. Foarte rar se intampla ca femeile sa aiba cumparate, motiv pentru care, nici nu auzim de foarte multe femei de succes in afaceri. Nu este misoginism ce spun, luati-o ca pe o simpla observatie, sa-i zicem despre bani si gen.

 

Ca mod de abordare al esentei de utilizare, cheltuitul banilor din fericire nu este singura modalitate de a intra in contact cu banii. In nume exista foarte multi colectionari, numismati, ce aduna intr-o viata de om diferite bancnote si monede de prin lume, mai vechi, mai noi, mai culorati, mai stersi, mai de pret, mai fara valoare.

 

Apoi, exista categoria de troc cu bani. Stiu ca suna pleonastic, insa, de foarte multe ori, banii servesc nu ca modalitate de plata, ci ca valoare de schimb.

 

Imparatia banului este nelimitata, acreat si va crea numeroase conflicte mondiale, va starni interes in orice timpuri, societati si culturi. Exista poate cateva triburi vechi sau niste secte religioase mai noi ce nu pun baza in valoarea banului, in rest, un intreg mapamond ii sta la picioarele: EL ESTE REGELE NEINCORONAT AL PLANETEI: BANUL.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies